- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Mobil flották
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
aldebaran #42647 üzenetére
Ott kell választanod amit sárgával jelöltél, ha a második kép még oda tartozik (nem ez a semmi) akkor az USD-t kell választani, mert akkor nem lesz forintra konvertálva, mert a bank felé az USD összegnek kell menni. próbáld már ki és jelezz már vissza hogy akkor átvált-e, nálam maradt a kártyakibocsájtó fix beállítás, így nem tudom megerősíteni.
Az is igaz hogy nem a magyar nyelvű felületet használom és szokott eltérés lenni így is.
De nem egészen ennek az oldalnak kellene jönni szerintem, de persze meg is változtathatták az elmúlt napokban. -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
aldebaran #16530 üzenetére
"Tehát van, amikor áfá-t kell fizetni, van, amikor VÁM-ot... Van, amikor egyiket sem... "
Valamit félre értettél!
1. nincs teher, mert 22€ alatti az áru, vagy mert átcsúszott a vám ellenőrzésen.
2. csak áfa terheli a terméket és opcionálissan kezelési költség
3. áfa és kereskedelmi vámtarifa terheli a terméket"Életemben most rendeltem először kínából 59.99$-ért valamit. Ez valszeg még áfa és vám nélkül jön... Hmmm...."
Ez sem így van! Ez már áfa köteles érték.Vagyis ha megfogják a vámon akkor 27% áfa terheli.
-
aldebaran
addikt
válasz
aldebaran #16447 üzenetére
Na, tiszta kínlódás más megoldás. Megadtam a bankártya adataim és már fizettem is az ebay-en... Csak kár, hogy a BudapestBank-nak nincs virtuális bankszámlaszáma...
Nagyban segített ez a hozzászólás: (#3720) cocka Bár 5 évvel ezelőtti, de remélem, még érvényesek a benne foglaltak. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest