- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
frame>24 #189 üzenetére
A kihívás miatt. Bug miatt még nem sok halálról hallottam(itt volt egy fagyással egybekötött halál). Ha meg a játékos hibázik, az meg magáéra vessen. Pont ez a lényege, hogy mérlegelni kell, milyen szituációkba mehetsz bele, Ha túlvállalod magad nagy eséllyel meghalhatsz. A softcore-ba ez nincs meg, mész fejjel előre a falnak, mert úgysem történik semmi, ha meghalsz. Mellesleg a béta állapotáról, napok óta nem volt dc-m, szal abszolút nem olyan siralmas a helyzet, mint ahogy leírtad.
-
bozont
veterán
válasz
frame>24 #183 üzenetére
Csak úgy meg nagyon szerteágazó lesz és akkor a tervezett biuldemmel nem adtam semmilyen resistre. A resistes szörnyek ellen meg majd valami átkot használok vagy a flammability vagy a másik ami minden elemetal védelmet csökkent, most nem emlékszem a nevére.
A minionjaid meg nem csoda hogy gyorsan halnak, még egyik node-ot sem húztad ki hozzájuk, meg a minion instability is jó dolog. -
bozont
veterán
válasz
frame>24 #177 üzenetére
Én summoner/fire ágon megyek, de annyira nem volt vészes Oak. Nekem csontik nincsenek, csak zombi és spectre, megtámogatva minion life gemmel. A spectre még gyenge, mert kis szintű, de a zombik egész jól bírják. Mire meg elfogytak a hullák már negyed életen volt, onnan meg szépen letudtam már verni egyedül is.
Mana ügyben meg szerezz be egy clarity gemet és nem lesz probléma, én nagyon ritkán használok mana italkát.
Jelenleg így állok a skillekkel: [link]És valami ilyesmit tervezek: [link]
mod.: Jah igen, idézgetés mellett, szerintem csak egyféle elemental ágra érdemes gyúrni, különben nem fogod győzni skill pointtal.
-
Nordic
Közösségépítő
Hát eddig 2karakterem halt be amik még a lvl4-et sem érték el. Rá kellett jönnöm arra, hogy itt nem kifizetődő, fejjel előre halani, mindegy hogy melee, vagy ranged. Azóta nincs gond.
(#86) Helmoras: Béta nem béta, mindig lenni fog teljes kari tölrél, mert ugyanolyan ladderes rendszer lesz, mint a D2-ben volt annó.
Amúgy nem hiszem hogy olyan sok egyszerűsítéstől félni kellene, meg hogy casual vonalba fogják elvezetni, mivel a fejlesztők nagy része maguk is hc-gamer-ek. Egyszerűen nem az a céljuk. Amúgy meg több profitot sem kapnának, ha casual irányba mozdulnának, lévén teljesen ingyenes a teljes játék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest