- Mobil flották
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- MIUI / HyperOS topik
- Különleges élményre invitál az Apple
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ocsisajt
őstag
Nyah...
Negyedik karakter ripem... Első három 52 szint környékén volt a három act4-es bossnál. A negyedik az most Azmadinál 62-es szinten. Levittem a hpját már majdnem nullára, de a buborék után amikor földrebasz egy nagy sávban egy nagyot, akkor rosszul rolloltam ki, egyhit...
Engem csak egy dolog bosszant, hogy ezeket miért találják ki DIREKT ilyen szivatosra? Miért kell erőltetni ezeket az 1hit dolgokat? Tudom rohadt nehéz a balanszot megtalálni... De könyörgöm, nekem nem azzal van a gondom, hogy valami nehéz, hanem amikor irreális mértékben szívatós... Direkt felpimpeltem SSF-ből (trade hc-ban indítottam, de nagyon keveset tradeltem eddig) a karit majdnem maxos resre***... Erre ez a boss csak physical... Ok......
Régen volt ilyen, de most leuninstalltam a játékot. Majd kíváncsi leszek a végleges 1.0-ra mennyire balanszírozzák ezeket ki, mert így eléggé nevetséges, szerintem...
Kiwi vagyok amúgy van olyan itt standardban aki NULLA halál nélkül, segítség nélkül, szinte SSF üzemmódban végigtolta endgame-ig. Mert az új akt bossok miatt (PTSD lesz, lassan) én ebből eddig kiszálltam...
***Olyannyira jól bírta eddig, hogy a maze bossnál, ippeg nem szaladtam ki időben és kibírtam egy nagy bummot...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Vicces képek
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Gyors és kedvező csomagküldés Magyarországon és külföldre!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest