Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Két kinyithatós Oppo is érkezhet idén
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ocsisajt
őstag
Nyah...
Negyedik karakter ripem... Első három 52 szint környékén volt a három act4-es bossnál. A negyedik az most Azmadinál 62-es szinten. Levittem a hpját már majdnem nullára, de a buborék után amikor földrebasz egy nagy sávban egy nagyot, akkor rosszul rolloltam ki, egyhit...
Engem csak egy dolog bosszant, hogy ezeket miért találják ki DIREKT ilyen szivatosra? Miért kell erőltetni ezeket az 1hit dolgokat? Tudom rohadt nehéz a balanszot megtalálni... De könyörgöm, nekem nem azzal van a gondom, hogy valami nehéz, hanem amikor irreális mértékben szívatós... Direkt felpimpeltem SSF-ből (trade hc-ban indítottam, de nagyon keveset tradeltem eddig) a karit majdnem maxos resre***... Erre ez a boss csak physical... Ok......
Régen volt ilyen, de most leuninstalltam a játékot. Majd kíváncsi leszek a végleges 1.0-ra mennyire balanszírozzák ezeket ki, mert így eléggé nevetséges, szerintem...
Kiwi vagyok amúgy van olyan itt standardban aki NULLA halál nélkül, segítség nélkül, szinte SSF üzemmódban végigtolta endgame-ig. Mert az új akt bossok miatt (PTSD lesz, lassan) én ebből eddig kiszálltam...
***Olyannyira jól bírta eddig, hogy a maze bossnál, ippeg nem szaladtam ki időben és kibírtam egy nagy bummot...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen (457)
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (456)
- Latitude 5450 14" FHD IPS érintő Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Precision 5560 ,15.6" FHD+ IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB ujjolv IR kam gar
- Dell Latitude 7430 14" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest