Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• _ocsisajt

őstag

Nyah...

Negyedik karakter ripem... Első három 52 szint környékén volt a három act4-es bossnál. A negyedik az most Azmadinál 62-es szinten. Levittem a hpját már majdnem nullára, de a buborék után amikor földrebasz egy nagy sávban egy nagyot, akkor rosszul rolloltam ki, egyhit...

Engem csak egy dolog bosszant, hogy ezeket miért találják ki DIREKT ilyen szivatosra? Miért kell erőltetni ezeket az 1hit dolgokat? Tudom rohadt nehéz a balanszot megtalálni... De könyörgöm, nekem nem azzal van a gondom, hogy valami nehéz, hanem amikor irreális mértékben szívatós... Direkt felpimpeltem SSF-ből (trade hc-ban indítottam, de nagyon keveset tradeltem eddig) a karit majdnem maxos resre***... Erre ez a boss csak physical... Ok......

Régen volt ilyen, de most leuninstalltam a játékot. Majd kíváncsi leszek a végleges 1.0-ra mennyire balanszírozzák ezeket ki, mert így eléggé nevetséges, szerintem...

Kiwi vagyok amúgy van olyan itt standardban aki NULLA halál nélkül, segítség nélkül, szinte SSF üzemmódban végigtolta endgame-ig. Mert az új akt bossok miatt (PTSD lesz, lassan) én ebből eddig kiszálltam...

***Olyannyira jól bírta eddig, hogy a maze bossnál, ippeg nem szaladtam ki időben és kibírtam egy nagy bummot...

Új hozzászólás Aktív témák