- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy óra, két rendszer
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Aktív témák
-
Pala
veterán
pfff, ezt a kis progit hogy kell használni???
amúgy meg nemtom mi lesz....de hogy lehet lementeni az adatokat....ha másik gépbe rakjuk, akkor az a win látni fogja a * partíciókat???? -
Pala
veterán
lehet, hogy kéne egy másik program, mert a pmagic a partíciókat se egybeolvasztani, se szétosztani, se törölni (ezt nem is akarom egyébként) nem tudja, ill a méretüket sem lehet változtatni
-
Pala
veterán
hát az lesz.....de azt sem tudom le lehet-e formázni, mert most ez a helyzet:
C: 12GB (hogy hogyan lett ennyi, azt nem tudom.....''magától'')
*: ez volt a D meghajtó, a win nem látja, csak a pmagic, és jelenlegi mérete 10GB
*: ez meg az E volt, win szintén nem látja, jelenleg 10GB
a maradék 5GB meg lóg a levegőbe, a pmagic sem jelzi
nem értem
mit formázok? így nem lehet, hogy format *: -
Pala
veterán
vazz, most nézem, a sajátgép csak a C-t látja....hová lett a többi
-
Pala
veterán
up, please help
-
Pala
veterán
Hi!
Van 1 kis gond:
Partition Magic 8.0-ám van.
van egy 40 gigás Seagate vinyó, amin 3 partíció van:
C: 17GB
D: 10GB
E: 10GB
ezeket a következőképpen akartam PM-el módosítani:
C: 7GB
D: 20GB
tehát a C-ről 10 gigát akartam a D-hez rendelni.....nos , mikor elkezdtem a műveletet....a pm a folyamat végrehajtása közebn hibát írt ki és félúton leállt.....reboot, most meg az a helyzet, hogy ''eltűnt'' 10 giga a vinyómról:
C: 7GB
D: 10GB (???)
a pm unallocated-ként jelzi azt a 10 gigát, amely most egyetlen partíciónak sem része.....a gond az, hogy mikor ezt az unallocated 10 gigát be akarom olvasztani akármelyik partícióba, kijelzi nekem, hogy error: file size does not match allocation file.....mi a teendő???
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest