- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Apple Watch
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Technoman
őstag
válasz
Daywalkerke #1902 üzenetére
Daywalkerke
Nem, nem. Nincs rossz hangja. Csak tudod, mi itt "műértő kritikusként" és -örök maximalistaként- szoktunk néha fanyalogni a hangminőségen. Tény, hogy kicsit távol áll egy koncerthangzástól, de azért a szartól is igen messze van. -
rayoliviero
veterán
válasz
Nekem Panasonic TX-42ASM651E van, nem tudom ez mennyiben hasonló ahhoz, amit venni akarsz, de tök normális hangja van, az erősítőm is rá van kötve a tv-re, de legtöbbször be sem kapcsolom, mert a tv hangjával sincs bajom, csak ha valami filmet nézek, akkor kapcsolom be az erősítőt. Most is 30-asra van véve a tv hangereje, de már túl hangos nekem.
-
blakey
titán
válasz
Hülyeség, jó a hangja. Felhasználói profilt választva szépen beállítható egy egész jó hang, tv-hez képest. Nem lesz gondod, sokkal rosszabb hangú LCD-k is vannak. Ne olvass tovább, inkább fülelj.
-
törölt tag
válasz
Daywalkerke #1896 üzenetére
Nyugodtan megveheted, a tévék hangszóróitól sokat ne várj amúgy. Legfeljebb teszel rá valamilyen hangcuccot a későbbiekben.
blakey: A fehér szintén fehér maradjon, a fekete meg fekete. Micsoda jó tanácsok.
Köszönjük. -
blakey
titán
válasz
Daywalkerke #1873 üzenetére
Olyan, hogy LED-es tv nincs, LED háttérvilágítású LCD tv van, mindegyik az. Marketing rizsa a LED tv.
Lapos tv-k hangja nem csúcs, szerintem nem rossz a hangja, de a környezettől is függ, függ attól, hogy mi van körülötte, stb.
Szerintem nézz körül, hátha máshol olcsóbb, pl. edigital, stb. Persze ennyiért sem rossz ár, de azért ennél olcsóbban is ki lehet fogni, legalábbis most "kiárusítják", jönnek az újak. -
blakey
titán
válasz
Daywalkerke #1871 üzenetére
Ezek a magas hertzek is valós adatok, de gondolom arra vagy kiváncsi, hogy interpolációval mennyi az annyi, nos ez 100Hz-es. Szerintem egy nagyon eltalált készülék, ár-érték aránya szinte a legjobb, képminősége nagyon jó, mozgásmegjelenítése szintén nagyon jó, jól kalibrálható. Elmosódás, jó minőségű anyag esetén nincs. Én azt mondom, ha jó áron hozzá tudsz jutni egy ilyen tv-hez akkor ne habozz.
Amúgy ez is LCD tv, annyi különbséggel, hogy a háttérvilágítás LED-es és nem CCFL.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest