Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Integra #14 üzenetére

igen, de én mobilok böngészőkben nem láttam még nagyon ilyen opciót, hogy reklámtiltás. taán azért is, mert még megjeleníteni sem tudja annyira őket egyik sem :D a másik ellenérvem a flashre, hogy nagoyn sok erőforrást tud használni, még a laptopomon is beindul a venti, ha egy ilyen ugráló kis vacak flash objektum van a böngészőben. hát még mobilon... nézel 1-2 óra youtube-ot, és annyi az akksinak.

mondjuk azért párszor nem igazán sikerült a nőnek rendesen elkapni a gesture-öket,meg néha bizony belassult a gép, de ez még nem végleges, biztos csiszolnak rajta. kíváncsi vagyok, hogy ez a rendszer csak és kizárólag a saját gépeikre lesz-e elérhető (ahogy a RIM csinálja), vagy licenszelhető lesz majd. ez utóbbi talán azért lenne jó, mert akkor több fejlesztőt is csalogatna magához, bár akkor meg a koreaiak tuti lecsapnának rá, és komoly konkurenciát állítanának a palmnak, amire meg nincs jelenleg szükségük.

arra is kíváncsi leszek, hogy péládul az android ellen mit tudnak felmutatni, mert már most sokkal barátibbank tűnik a sokféle szinkronizálási lehetőség, meg kompatibilitás, míg az android ugye google-hez van kötve (ahogy az ip az almához). ráadásul a google nem kapkodja el a rendszere terjesztésést. oké van sdk, oké van app store, de egyetlen egy telefonjuk van csak, ami korlátozottan kapható, és még nem is szép...

Új hozzászólás Aktív témák