Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
-
Mobilarena
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
temppro
tag
válasz
temppro
üzenetére
Bármennyire is szkeptikus voltam a kábel problémával (statisztikailag nem volt esélye mert nem mozgattam és tegnap előtt még jó volt) kiderült, hogy tényleg az volt.
Ezt nem értem, mi lehet egy kábellel ha nem mozgatják, nem húzgálják ki-be
hmmm, mindegy is jöhet az újra patchelés, de lehet jobb minőségű kábel vásárlása is.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
temppro
üzenetére
Szia!
Azt szoktam mondani, ha minden normálisan működik, akkor el lehet tekinteni a resettől, de ha bármi rendellenességet tapasztalsz fw csere után, akkor az legyen az első, ami eszedbe jut. Ha viszont resetelsz, akkor nem lehet visszatölteni korábbi mentést, mert akkor egy esetleges rossz konfiguráció is visszakerül. Szóval reset, és utána mindent újra beállítani.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
temppro
üzenetére
Szia!
Az alap mindegyiknél mondhatni ugyanaz, mert még ha más-más repo-ból is kerülnek fordításra, maguk a fejlesztők is gyakran átveszik egymás munkáját. Eltérés tehát leginkább az összetételben van, hogy ki mit fordít bele. Van aki a "csupasz" firmware-re esküszik, minimális tartalommal, skinek nélkül, csak ami kell. Van aki beleforgat QoS-t, wireguard-ot, TOR-t, egyebet, én például egy Entware kiegészítéssel szoktam készíteni, amiben van Midnight Commander, curl, smartmontools, és még egy-két hasznos diagnosztikai eszköz, kiegészítő. Lényeg a lényeg, bármelyiket használhatod, amelyik szimpatikus.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Diablo IV
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Nintendo Switch 2
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PLC programozás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 03.11.
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- 27% - ÚJ - Captiva 16" Notebook! Ryzen 9955HX / RTX 5090 / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Új akku 12 hó jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Strix Z390-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
hmmm, mindegy is jöhet az újra patchelés, de lehet jobb minőségű kábel vásárlása is.