- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók
Új hozzászólás Aktív témák
-
temppro
tag
válasz
temppro #4315 üzenetére
Bármennyire is szkeptikus voltam a kábel problémával (statisztikailag nem volt esélye mert nem mozgattam és tegnap előtt még jó volt) kiderült, hogy tényleg az volt.
Ezt nem értem, mi lehet egy kábellel ha nem mozgatják, nem húzgálják ki-behmmm, mindegy is jöhet az újra patchelés, de lehet jobb minőségű kábel vásárlása is.
-
válasz
temppro #4296 üzenetére
Szia!
Azt szoktam mondani, ha minden normálisan működik, akkor el lehet tekinteni a resettől, de ha bármi rendellenességet tapasztalsz fw csere után, akkor az legyen az első, ami eszedbe jut. Ha viszont resetelsz, akkor nem lehet visszatölteni korábbi mentést, mert akkor egy esetleges rossz konfiguráció is visszakerül. Szóval reset, és utána mindent újra beállítani.
-
-
válasz
temppro #3538 üzenetére
Szia!
Az alap mindegyiknél mondhatni ugyanaz, mert még ha más-más repo-ból is kerülnek fordításra, maguk a fejlesztők is gyakran átveszik egymás munkáját. Eltérés tehát leginkább az összetételben van, hogy ki mit fordít bele. Van aki a "csupasz" firmware-re esküszik, minimális tartalommal, skinek nélkül, csak ami kell. Van aki beleforgat QoS-t, wireguard-ot, TOR-t, egyebet, én például egy Entware kiegészítéssel szoktam készíteni, amiben van Midnight Commander, curl, smartmontools, és még egy-két hasznos diagnosztikai eszköz, kiegészítő. Lényeg a lényeg, bármelyiket használhatod, amelyik szimpatikus.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gyermek PC játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest