Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Garmin topik
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
-
Mobilarena
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!
Egy régi Asus N10 C1 routerhez próbálnék friss fw-t fordítani Ubuntu 18.04 VM alól, az alábbi leírás szerint.
Korábban ezzel a módszerrel már sikeresen fordítottam MIR3G és Tplink C5v4 routerekre, az Asus viszont hibára fut, és nekem ez sajnos kínai.
Bemásolom a kimenetet, nem tudom ez valakinek mond-e valamit.
net/ipv6/netfilter/../../netfilter/xt_repldata.h:14:10: note: in definition of macro 'xt_alloc_initial_table'struct type##_standard entries[nhooks]; \^~~~CC net/ipv6/netfilter/ip6table_filter.oCC net/ipv6/sit.oCC net/ipv6/netfilter/nf_conntrack_l3proto_ipv6.oCC net/ipv6/netfilter/nf_conntrack_proto_icmpv6.oCC net/ipv6/netfilter/nf_defrag_ipv6_hooks.oCC net/ipv6/netfilter/nf_conntrack_reasm.oCC net/ipv6/netfilter/ip6t_REJECT.oCC net/ipv6/addrconf_core.oCC net/ipv6/exthdrs_core.oCC [M] net/ipv6/netfilter/ip6table_mangle.oCC net/ipv6/output_core.oCC [M] net/ipv6/netfilter/ip6table_raw.oCC net/ipv6/inet6_hashtables.oLD net/ipv6/netfilter/nf_conntrack_ipv6.oLD net/ipv6/netfilter/nf_defrag_ipv6.oLD net/ipv6/netfilter/built-in.oLD net/ipv6/ipv6.oLD net/ipv6/built-in.oMakefile:1000: recipe for target 'net' failedmake[1]: *** [net] Error 2make[1]: Leaving directory '/home/test/padavan-ng/trunk/linux-3.4.x'Makefile:134: recipe for target 'linux' failedmake: *** [linux] Error 1Ezen a ponton mindig megáll, a configot alapbeállításokkal hagytam, nem írtam át benne semmit, korábban 22.04 alatt is ugyanez volt. Próbaképpen megpróbáltam lefuttatni egy másik Asust, de az is hasonló hibára fut, mit rontok el?
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest