Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
-
Mobilarena
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
Mindenki használja amire akarja, vagy nem használja és kész. Erőforrást nem foglal, zavarni nem zavar, csak az általam korábban használt Tomato-ban volt, és én használtam is, így önös érdekből beletettem ebbe is, hátha majd itt is belakom. A cifs mappák alá egyébként más eszköz - pl. NAS - megosztását szokás felvenni. (common internet file system)
Hát ilyen teszteket nem végeztem padavan alatt, elvileg ugye natív támogatása a Linux-os fs-eknek van, szóval ext4-nek kellene lenni a leggyorsabbnak, főleg megfelelő mount opciókkal. De nem gondolom lassúnak az NTFS-t se, extfat-ot meg nem próbáltam még a routeren csak pendrive-al, az meg ugye eleve lassú.
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DJI topic
- Bittorrent topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Le Mans Ultimate
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép Nokia 7 Plus 64GB / 12 hó jótállás
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest