Hirdetés
-
Mobilarena
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
attilav2
üzenetére
Nem is értem miért épp tőlem, amikor én is kezdő Padavanos vagyok.

Egyébként az Automatic I/O RAM Caches Reclaim nálam 50%-on van, ennyi is volt, én nem nyúltam hozzá. Persze lehet, hogy csak akkor aktiválódik, ha ténylegesen rákötsz egy háttértárat. Nekem van rajta HDD.
Az Auto Check Filesystem on Storage Plug-In? végül is hasznos lehet, főként ha torrentezel, mert ugye akkor rengeteg írási, olvasási, és törlési művelet van a HDD-n, így könnyebben előfordulhat filerendszer sérülés is. Ugyanakkor ha mondjuk rendszeresen le/fel húzgálod a HDD-t, mert mondjuk átkötöd TV-re amikor meg akarsz nézni róla valamit, vagy másoláshoz PC-re dugod, akkor bosszantó és felesleges is tud lenni a sok ellenőrzés, ami nagy HDD esetén nem kevés idő lesz. Persze attól is függ, hogy milyen szintű ellenőrzést csinál, sosem próbáltam, nem ismerem a működését, de ha a felhasználás jellegéből adódóan túl gyakran futna így az fs-check, akkor jobban jársz ha x időnként inkább manuálisan ellenőrzöd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Yettel topik
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nem átlagos PC-s kézikonzolban gondolkodik a Gigabyte
- Epson nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs