Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kisebb lett a Honor MagicPad3 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengonorbert
tag
Szia, én is egy 6 pro-t szereztem be pár hete. Én úgy tudom (xda forum alapján) hogy erre nincs, és nem is lesz hivatalos global rom soha, mert a 6pro egy "teljesen más" eszköz/termék mint a sima 6-os, és mert persze nem jelent meg belőle sehol a világon global rom-os 6 pro.
Másrészt viszont én kínai dolgokkal nem nagyon találkoztam miután a settings-t átböngésztem és beállítgattam mindent. (Pl. A keyboard volt trükkös, hogy a password mezőknél is a google-ét használja és ne a rom-ba integráltat, meg a default app store meg hasonló appok notification-jeit nulláztam) Ezek után ami talán zavaró lehet hogy a widgeteknél a saját store-ból tölti a widgeteket, ami persze mind kínai. Viszont egy plusz gombbal át tudsz menni az androidos widgetekre, ott belőttem azt a 2-t amit a tablet életének végéig használni fogok kb, és sztm soha többé nem kell semmit szarakodnom a widgetek körül. Tl;dr: engem nem zavar hogy az ott kínai
A google-s appokat meg tudtommal egyetlen telepítéssel meg lehet oldani, senkinek nem volt ezzel még gondja a netes fórumokon. Ezért mertem importálni egy pro-t én is. Viszont nekem ahonnan vettem, előre telepítették, szóval nem tudom mi lehet a gond nálad.
Elvileg a Mi storeban van egy Google installer, az feltelepíti a Google Play Store-t, és onnantól minden továbbit tudsz már installlálni.
Megnéztem, és konkrétan a Google Play Store alkalmazás fent van a xiaomis app storeban. Beütöd a keresőbe a nevét, telepíted, és onnastól elfelejtheted a beépített app storet. Ha még kint vagy kínában, és nem látod, azt tudom ellépzelni hogy lokalizáció alapján a store neked nem dobja ki az appot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AliExpress tapasztalatok
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Még két csúcsnode-dal készül erre az évtizedre a TSMC
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Napelem
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 gen M1 64GB, Wi-Fi, 97% akku, 12 hónap garancia!
- Újszerű Apple iPad 10th Gen 64GB, Wi-Fi, 99% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Pro 3 gen 256GB, 92% akku, 12 hónap garancia!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo X1 Carbon G11 Core i5 1335U 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Gyári Lenovo Garanciás
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 82 akkuciklus - 27% ÁFA- Garancia - 0373BE
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- PE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Szerver! x2 XEON + HDD + 16GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest