Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• pengonorbert

tag

válasz Stapet #42 üzenetére

Szia, én is egy 6 pro-t szereztem be pár hete. Én úgy tudom (xda forum alapján) hogy erre nincs, és nem is lesz hivatalos global rom soha, mert a 6pro egy "teljesen más" eszköz/termék mint a sima 6-os, és mert persze nem jelent meg belőle sehol a világon global rom-os 6 pro.

Másrészt viszont én kínai dolgokkal nem nagyon találkoztam miután a settings-t átböngésztem és beállítgattam mindent. (Pl. A keyboard volt trükkös, hogy a password mezőknél is a google-ét használja és ne a rom-ba integráltat, meg a default app store meg hasonló appok notification-jeit nulláztam) Ezek után ami talán zavaró lehet hogy a widgeteknél a saját store-ból tölti a widgeteket, ami persze mind kínai. Viszont egy plusz gombbal át tudsz menni az androidos widgetekre, ott belőttem azt a 2-t amit a tablet életének végéig használni fogok kb, és sztm soha többé nem kell semmit szarakodnom a widgetek körül. Tl;dr: engem nem zavar hogy az ott kínai

A google-s appokat meg tudtommal egyetlen telepítéssel meg lehet oldani, senkinek nem volt ezzel még gondja a netes fórumokon. Ezért mertem importálni egy pro-t én is. Viszont nekem ahonnan vettem, előre telepítették, szóval nem tudom mi lehet a gond nálad. Elvileg a Mi storeban van egy Google installer, az feltelepíti a Google Play Store-t, és onnantól minden továbbit tudsz már installlálni.
    Megnéztem, és konkrétan a Google Play Store alkalmazás fent van a xiaomis app storeban. Beütöd a keresőbe a nevét, telepíted, és onnastól elfelejtheted a beépített app storet. Ha még kint vagy kínában, és nem látod, azt tudom ellépzelni hogy lokalizáció alapján a store neked nem dobja ki az appot.

Új hozzászólás Aktív témák