- Android dual SIM okostelefonok
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
Aktív témák
-
Hady
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! Vettem egy p990i-t júliusban a t-mobilnál! nagyon örültem neki h meglett rá a pénz. Novemberben elkezte azt csinálni a telefon h bekapcsoltam, betöltött és utána pár másodpercre rá újraindult és kiírta h a telefon a rendszer javítása érdekében újraindult. Mondom biztos a rendszer szarakszik... beviszem szoftverfrissítésre mert úgy is garis. Miután bevittem kb egy hétre jön az sms h menjek be... áhh mondom király megjött a telefon. ÉS most jön a bökkenő!! Azt írták a papírra h a telefon alaplapja külső hatásra meghajlott és ez nem garanciális hiba,ki lehet cserélni de bruttó 122k!! Ugye persze a két év garaciát áthúzták!( h rohadna meg a T-mobile) Miután visszahozták már csak egy fekete képernyő és kész semmi más! Ha vki tudna segíteni vagy alaplapot hozzá akkor írjon, veszek törött kijelzőset is!!!!!!
Előre is thxüdv.: Hady
Aktív témák
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Bomba ár! Acer Aspire A515 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest