Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 4G
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szatesz
őstag
Nekem is ezvolt vele eloszor en is ezt hittem hogy tul sok fesz kell neki aztan allitgattam és nem is kell hozzá sok fesz csak jol bekell loni....Ne kerdezz beallitast mert annyit allitgattam...
Nem emlexem mar pontosan rá... de 525 fsb n is stabil volt a ramom a g skill 1866 cl7 en az ocz meg 1800 cl7 en is ....És nekem nem melegedett semelyik.....Amugy JNL csippes
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Villanyszerelés
- iPhone topik
- Battlefield 6
- Videó stream letöltése
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Viccrovat
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Hegesztés topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B660-I GAMING WIFI
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem emlexem mar pontosan rá... de 525 fsb n is stabil volt a ramom a g skill 1866 cl7 en az ocz meg 1800 cl7 en is ....És nekem nem melegedett semelyik.....Amugy JNL csippes