- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
Aktív témák
-
access_denied
senior tag
Köszönöm az észrevételeket. Sajnos pont ettől tartottam. :(
-
AngelH
aktív tag
válasz
access_denied #1 üzenetére
Ez egy eleg regi verzioja a susenek, es szerintem a benne levo kernel nem kezeli az alaplapod chipkeszletet. Szerezd be a legujabb 9.0-as verziot, vagy legalabb egy 8.2-est. Vagy tolts le egy masik konnyen hansznalhato diszribuciot, pl gentoo.
-
L3zl13
nagyúr
válasz
access_denied #1 üzenetére
Attól tartok nem támogatja a chipsetedet. Vagy valami hasonló...
Vagy szerzel hozzá megfelelő kernel modulokat, vagy újítassz. -
access_denied
senior tag
Sajnos nem vagyok nagy linuxos. Pont ezért szerettem volna feltelepíteni a gépemre egy 7.3-as susét. Hogy miért éppen ezt? Azért, mert ezt vettem meg legálisan az elmúlt évben és jó érzés lett volna ezt a legális oprendszert látnom a gépemen. Sajnos a telepítési kísérletem kudarcba fulladt. A memóriákkal nincs gond. Valamilyen oknál fogva semilyen módon sem sikerül az installálás első lépéseihez se jutnom. Se safety, se szokásos móddal sem folytatódik a telepítés. Egy régebbi gépen (3-tual) az op rendszer telepíthető. Ez nem nagyon vígasztal, mert erre a gépre kellene a linux.
Szeretném megtudni a hiba okát (dual channel, 1 gb ram?).
Bármilyen építő jellegű hozzászólást megköszönök.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- Msi Mpg Z590 Gaming Plus Eladó!!!
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest