Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Erősebb lapkakészlettel frissült az Ulefone Armor 34 széria
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dani_kp
addikt
válasz
Qkackca
üzenetére
"remek gépőr lesz belőle"
vagy esetleg felvenni videóra ahogy szétzúzod a winyót....mi egyszer 3 haverommal együtt összetörtünk 30 cd-t dvd-t (vegyesen) persze ezek már sz@rok voltak, de köztük volt egy eredeti UHU Linuxos telepítő cd is
, akkor vmi ezer éves pentium procit 1 másik őskövület videkártyát meg egy rossz winyót
aztán ami éghető volt az meg felgyújtottuk
-
Dani_kp
addikt
válasz
Qkackca
üzenetére
Aha értem akkor a táppal nem lehet gond ezek szerint. és milyen a winyó, milyen idős, mi a márkája...stb. lehet h az a rossz (lehet h hülyeséget írok, de az nem képzelhető el h vmi nem stimmel a winyóval mondjuk zárlatos vagy valami és ez álltal amikor rákötöd a tápra ennek hatására old le a tápegységed) Vagy esetleg ha külön próbálod akkor működik?
-
Dani_kp
addikt
Hali.
Lehet hogy hülye kérdést teszek fel, de nem tudom h mit jelent everestbe a cpu-nál az 1. cpu / 1. HTT egység és alatta 1. cpu / 2. HTT egység. Erről volna szó. A válaszokat előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Raspberry Pi
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, akkor vmi ezer éves pentium procit 1 másik őskövület videkártyát meg egy rossz winyót
! Hát igen lusta voltam mert nem volt kedvem olvasni am. 1 részt mert siettem más részt pedig most is "égnek" a szememim alig aludtam meg elég rendesen beteg is vagyok.