Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Jövő héten mutatkozik be a OnePlus új szériája
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
csurdongulos
tag
kösz mindhármotoknak a választ.
próbálgattam ma este ennek tudatában és 220-nál már bootolni sem akart, de biosban való turkálás után megtaláltam a hiba okát: a performance mode-ot auto-ról standardra kellett raknom.
utána 240-es FSB-ig bebootolt (tovább mondjuk nem próbáltam utána), de fagyott. 235-ön HT-vel hibázott ebben az orthos stress testben (meg fagyott is előtte), most HT nélkül negyed órája minden oké, úgyhogy most 3531-en megy a proci.
elképzelhető, hogy a HT miatt fagyott?
majd még megpróbálom HT nélkül tovább is. amúgy ami érdekes az az, hogy CPU-z alap FSB-n olyan 1.400 és 1.450 között ingazodott, így 235ön meg csak 1.360-1.400 között van. ez normális?
kösz mégegyszer -
csurdongulos
tag
sziasztok,
egy s478-as 3.0 GHz Prescottom van, rev E0 CPU Z szerint. Ez mennyit bírna?
Az a bajom, hogy az alaplapomban nem lehet proci feszültséget emelni (ASUS P4GPL-X) és ugyan 20%-os OC-vel (bios opció) bebootol a windows rendesen, de utána, ha vmi proci igényesebb alkalmazást szeretnék elindítani, akkor lefagy kékhalállal. Tudtok vmi áthidaló megoldást erre, hogy a cpu feszültséget nem tudom emelni? Vagyis egy ilyen prescott meddig bírná stabilan feszemelés nélkül? memória feszültséget és chipsetet lehet emelni, de mivel a memóriát úgy állítottam be, hogy ne 1:1-ben menjen, hanem alacsonyabb frekvencián az nem lehet (vagy de?) limitáló tényező.
915-ös chipset van a lapon, olvastam azokról olyat is, hogy PCI X frekvenciát kell emelni, de az sem igazán segített. Ha van valakinek tippje, megköszönném.
üdv
Viktor
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- BESZÁMÍTOK! AMD Ryzen 9 9900X processzor GARI: 2026.01.30-ig
- Hibás Processzorok! 8-14gen, illetve ryzen
- I7 3770K és opciánilásan egy hozzá való top kategóriás Alpenföhn K2 hűtő eladó!
- Számlával, Garanciával, AMD Ryzen 7 9800X3D
- Bontatlan! Mega AKCIÓ! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest