Hirdetés
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
XEON_QUADRO
tag
Szia!
A hardver részhez nem tudok mit szólni, de a Win8 nem fog felmenni prescottra sem, nem tudja az NX-bitet. (Execute disable bit) A Win8 CP -ben ez még nem volt feltétel, az RP-től már igen. Consumer Preview, Release Preview lehet felcseréltem, meg a rövidítéseket is. PAE és SSE2 az volna, de nég a 775-ös Prescottok ban sincs NX bit asszem.
-
XEON_QUADRO
tag
"Volt itt néhány írás amiknél szerintem a lap nem bírt valamit."
Ez nálam lehetett nemrég. A 3,4-es nem ment jól ebben a lapban Ha időm engedi játszogatok, meg tanulgatok vele az optimalizálást, kb hasonlóan mint Te. Majd később beszámolok róla itt. Ja, GT520 megvan, hdmi-zni. De van egy olyan sanda gyanúm, hogy csak pci-e 1x-es módban fut a déli híd miatt. am nem számít, mert csak filmezés a max, de tényleg így van?
-
XEON_QUADRO
tag
válasz
kapitany1992
üzenetére
Kis lépésekben húzzad, a biosban, ha lehet az agp frekvenciát fixálni 66 Mhz-re, memóriát 266-ra vagy 333-ra, (ezt lehet visszaosztással kell, számolj utána) 133-as FSB helyett 200-at simán kéne vinnie (kb 3-3,2 ghz) kicsit "pattogósabb" lesz a rendzer, mindamellett továbbra is iszonyatosan elavult. Ja, meg a tuning szájbarágósan kezdőknek topikot szűkítsd 478-ra

-
XEON_QUADRO
tag
Hali! Megint én!
Csak szeretném megosztani egy sikerélményem. Az alany egy cerka 325 azaz 19x133=2,53 GHz. Felállás: fsp 400W, susV p4p800-X és gyári hűtő!
200-as fsb 1,55V mellett, linx-stabil azaz 3,8 GHz. Nem hiszem hogy a 70 fok olyan sok lenne, egy másik 84-től throttlingolt. Szerintetek a komolyabb hűtő segítene? 
Sajna egy tapodtat sem több 1,65V-al sem, ami a max fesz. Brutál 1,9 GFlop emelkedett csodálatos 2,3-ra

-
XEON_QUADRO
tag
Hali újfent!
A problémám az 5476-os hsz-ben volt. Végül is arra jutottunk, hogy a 3,4 ghz-s procc túl sok áramot kér, és talán az alaplap nem tud annyit adni. Maradt a 3.0 ghz. Húzni próbáltam, 3.3 simán, 3.6 már nem, úgyhogy talán ez is azt bizonyítja. Ja, a lényeget nem írtam, hogy 12cm-es ventis coolermaster táp, aminek 460-as a számozása,de "csak" 400W-os. Szerintem nem rajta múlott. Meg a hőfokon sem: alap 40-45 terhelve 60-62 max alapórajelen.
Köszönöm mindenkinek a segítséget, ezt a sztorit mindannyiunk okulására írtam le.
-
XEON_QUADRO
tag
Üdv Mindenkinek!
A problémám a következő: 478-as Prescott 3.0GHz SL8JZ procimat lecseréltem 3.4GHz-sre (SL7PP) és az újabbik egyik magját vmi leterheli 50-70%-ra és már a HD-filmet sem viszi, netezni is borzasztó lassú (jelentős teljesitménycsökkenés). Megvolt: virusirtás Pandám volt, EsetSmartSec5 lett, WinXP újratelepités is és ott is virusirtás. Mi lehet a baj?
AsRock P4VM890 alaplap
2X1 GB DDR1 400
Gainward GT440 1GB DDR3
80-as ide vinyó és egy
160-as SATA-sBocs, ha már volt hasonló probléma, nem olvastam, csak az első kommentet. Előre is kössz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Steam topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- Berlinger Haus BH-9675 Vízforraló
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

200-as fsb 1,55V mellett, linx-stabil azaz 3,8 GHz. Nem hiszem hogy a 70 fok olyan sok lenne, egy másik 84-től throttlingolt. Szerintetek a komolyabb hűtő segítene? 

Bár újra itt vannak a hideg idők, lehet előveszem mégiscsak a Prescott nevű fűtőtestet