Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Temesvari
tag
válasz
kriszbon
üzenetére
4Ghz lett a vege ugy hogy max terhelesnel 61C, alaphelyzetbe lemegy 47C-ra is

Ugyvettem eszre hogy a Batman Arkham Asylum jobban futna, regebben akadozott az atvezeto videoknal, msot ujrakezdtem es semmi akadast nem tapasztalok, nagyonszepen megy a jatek
Köszönöm a válaszodat!
üdv -
Temesvari
tag
Kieg:
A Biosz 1.385V mutat core voltage-nek, de CPU-Z szerint 1.265-1.32-136 kozott ugral. Nekem ez eleg horrorisztikus, foleg egy FSP Everesttel. Most kakor ez normalis ?:/ Meg melyiknek higgyek? 2004-es Biosznak vagy a CPU-Z-nek? -
Temesvari
tag
Sziasztok!
Sokaig probalgattam a proci tuningot, de eddig nem nagyon ment.
Van egy P4-es HT-s procim(SL7PM) 3Ghz-röl felhuztam 3,72-re, eleg stabil most a rendszer ugyvettem eszre, 5:4-es aranyban van a rammal, tehat cpu 247Fsb, ram 198Mhz, tehat majdnem eleri a ram az alap allapotot. 1.285V-rol most 1,385-ön van, igy a proci terheles nelkul Zalman CNPS7700Cu-val 46C terhelessel 60C.
A kerdeseim:
-A 60C mar karos egy processzorra nezve?
-A +710Mhz jelentos teljesitmenyjavulast eredmenyez-e? Nemvolt energiam 3DMark06-ot futtatni, sem jatekokkal tesztelni, eleg vaksivagyok ehhez, hogy mst 20Fps-el megy-e a MW2 vagy 24-el mar...(azert is volt szukseg cpu overclockingra mivel a hd3850-el igencsak cpu limites volt a rendszer... Esetleg ha allitgatnam a memoriak idoziteseit akkor gyorsulna-e a rendszer? 3 4 4 8 ha jolemlekszem most a kesleltetes. Ha atalitom 2.5-re mondjuk akkor a tobbit is vissza kell alitanom?Ha valamit ez segit, a rendszer a felhasznalonevemben megtalalhato.
-
Temesvari
tag
válasz
sid.:Rc211v
üzenetére
Szia, nem hiszem hogy kezelni tudná az a lap.. de ez nem 100%-ra mondom, de szerintem csak kisebb fsb-jut lehet belerakni, magasabbat nem. Egyebkent meg a 1,7 celeront csereljetek le egy rendes P4-re, mar az is latvanyos gyorsulas lenne, es ha esetleg tudjatok huzni, akkor tegyetek meg azt is.
-
Temesvari
tag
Egyebkent egy Zalmi CNPS7700-Cu van most rajta, homerseklettel nemhiszem hogy gondja volt, de kitudja...
-
Temesvari
tag
Sziasztok!
Segitségeteket szeretnem kerni. Nem vagyok jartas még a processzor-tuningban
Van nekem egy P4-es Prescott magos, SL7PM tipusu processzorom, E0-steppinges.
Abit IC7-es lapban hajtom, eleg jokat hallottam regebben rola, tuning téren, 2x1Gb DDR400-as Kingmax-rammal.
A kerdesem az lenne, hogy amikor huztam a processzort, elsonek rogton beallitottam az 'AGP Ratio: FIXED-re' , aztan a 'DRAM-ot pedid 5:4-hez', a procit felhuztam 227FSB-re (effektiven ez 3405Mhz-et jelent) okés, Y, ujrainditom a gepet, elindul. Semmi, mikor van egy olyan resz ahol (azthiszem) IRQ-t meg PCI eszkozoket ellenoriz, utana kiir egy olyat hogy 'Veryfing Pool Data'. (neharagudjatok hogy ha idiotasagokat hordok ossze, fejbol mondom) . Itt ezt a szoveget bese tolti már, aztan csak egy reset oldja meg. Probaltam kisebb FSB-vel meg mas 'idozitessel az 5:4-hez' kepest de ugynez. Aztan lejebb vettem 1:1-re az FSB
RAM kombot, es felhuztam 220-ra a proci FSB-jet, ugye ez 220/220-at jelent. Fel orat jatszottam nagy oromomre, aztan ujraindult a gep, es mindig ezt csinalja :S Hogy kene nekem ezt ugy intezni hogy az álom 227-menjen a procko ?
Bocsi h ilyen hosszu irás lett..
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

RAM