Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 17 - alap
- Telekom mobilszolgáltatások
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
thg
csendes tag
Akkor már érdemes lenne venni egy jobb hűtőt. Nekem egy Thermaltake SilentTower CL-P0025-em van, ez már megfelelően lehűtené a procidat.
-
kriszbon
őstag
Mikor volt pasztázva az a proci? A hűtőt se árt megnézni és kiportalanítani, sokat segít mindegyik hogy ne legyen magas a hőfok, főleg ha a pasztázás még eredeti, mert akkor az már rá is lehet száradva, és egyáltalán nem vezeti a hőt rendesen! Szerintem ezeket mindenképpen csináld meg! Pasztából nem kell drága, jó a spire is pár száz forintért! Everestben is van stabilitás teszt, és ott nézheted azt is hogy terhelés alatt mennyi a Vdroppod, meg hőfok stb. Szerintem a ram beállításod nem jó, mert autón a lapnak az spd alapján simán be kellene lőnie 200Mhz-re! Próbáltad már az összes beállítást? A by spd beállítással jónak kellene lenni, ha máshol nincs elállítva valami! Legjobb lenne a biost betöltetni defaulton, mert azon 200mhz-esként kellene índítania a ramot, és a többit utána variálni! Először mindenképpen paszta/portalanítás, majd default bios és leellenőrizni hogy mit mutatnak a progik! A SetFsb-vel lehet állítani úgy, hogy alapon betölt a bios mindent ahogy ott be van állítva, és ha kell + még akkor abba feltolod amennyi kell, ha újraindítod vagy kifagy akkor alapon indul és kész!
Ja attól a fesztől nem kell félned, mert gondolom ez idle érték, tehát load alatt még kevesebb lesz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest