Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
veterán
válasz
zolisz83
üzenetére
Ez már szép

Anno a 3.2-esem énis megnéztem 100-as FSB-n. [link]

mod.: ja igen FSB régebben olyasmi hírek, jártak, hogy ezeknél a 478-as lapoknál 270 felett már szerencse kellett, viszont ami ment 270 felett abból általában 280 környékét ki lehetett préselni. Itt viszont már illik a lap hűtésére is odafigyelni.
-
zolisz83
tag
válasz
zolisz83
üzenetére
ááá, csak most látom, hogy a memes rész az nem is memes a cpuz-ben
No mind1 úgyse érdekes, 5:4re van vissazosztva, tehát 440dual. Sajnos nem túl jól adagolható itt még a memhúzás ugye, ez pedig a kingmaxoknak nem igazán volt kihívás. Ami lett volna meg ahogy előbb írtam nem bírták..
Ha már írtam még1hsz.-t: kipróbáltam és a legkisebb FSB-n is elindult rendben amit bios engedett. -->100@1,6GHz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

No mind1 úgyse érdekes, 5:4re van vissazosztva, tehát 440dual. Sajnos nem túl jól adagolható itt még a memhúzás ugye, ez pedig a kingmaxoknak nem igazán volt kihívás. Ami lett volna meg ahogy előbb írtam nem bírták..