Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- MWC 2026: Adatbiztonságra fókuszáló újdonságok a Motorolától
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
Namost probalgattam a super pi-t majd lekezdtem huzni az fsb-t winfosbol. Csak elfelejtettem hogy a ram nics visszarakva 320-ra es igy mikor felrantottam 220-ra az fsb-t ugy rebottolt hogy csak lestem

Nade azt a beallitast hogy 66/33 mar en is beraktam de mint ezt nemto hanyadszor iro le a programok azt mutatjak hogy ennek ellenere emeli a frekit. Ket lehetoseg van. Vagy a program szar es nemtudja hogy valojaban mennyin van, vagy nemszar es valoban emelkedik. Nemtom hogy meddig lehet huzni az agp-t. De a teszt alapjan ugytunik hogy csak a program nemtudja jol kiolvasni. Hat akkor megnezem mit si bir szegeny para
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - PIROS 3 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én tuningolni akarok! Van egy brugál hűtőm is, de biosba egyáltalán nemlehet állítani semmit:@