Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Superman
    nagyúr

Feljebb nem nézted????

Nálam még 410FSB-nél bejön a win, működik minden, utána néztem egy 425FSB-t, itt eljut a win ''Üdvözöljük'' képernyőig --> és itt megáll.
    Finomítgatni nemigazán volt kedvem, majd valamikor még rászállok picit, bár először beszerzek valami coolert, mert 400FSB-n ezzel az 1.4xx volttal olyan 70 fok körül van a proci.

Bár itt már valószínűleg a ram is köhécsel...
    Ha visszaosztom akkor fagy, újraindul, ....
    CL6-ban el sem indul, bár eddig 5-5-5-15-ön ment, lehet próbálok a tiédhez hasonló időzítést: 5-6-6-1x

Tényleg ilyen coolert nem tudsz: Cooler Master Hyper TX [link] ?? :U

Ez a hűtő kábé ötezer forint, szerintem bárhol megkapod, akár nagykerből is be tudnám szerezni. Miért, hiánycikk?

Én egy Zalman CNPS7700-Cu ventilátor, rézhűtőt használok, terhelésnél 45 fok a processzor. Sokat javít a levegőáramláson a 12 centis TITAn hűtő is, de az a déli hidat és a videokártyát hűti.

Feljebb még nem néztem, azt is megmondom, miért. 400-on lefutnak a 3D markok, de csak akkor, ha az északi hídnak a maximális 1.6Voltot adom. Egyébként lefagy a kép, de minden egyéb tesztprogram lefut. Na most nem tudom, hogy hosszabb távon az északi hidat terhelhetem-e 1.6Volttal. Mert már a PCIE is terhelve van. A déli hidat nem terhelném meg, az elég meleg így is. Az északi kézmeleg, langyos, terhelés nélkül, terhelésre kezd elégé melegedni, pedig a Zalman szinte teljsen rálóg.

Tehát én a legnagyobb tuning mellett és a legnagyobb stabilitás mellett szeretném működtetni a gépet. tehát olyan tuning mellett, ahol még stabil. Ha kell persze simán visszaveszeka tempóból, bár azt mondják a 400-at simán kell vinnie enneka prockónak.

és nálam a hyperpath 3 is be van kapcsolva. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák