Hirdetés
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Ez a hűtő kábé ötezer forint, szerintem bárhol megkapod, akár nagykerből is be tudnám szerezni. Miért, hiánycikk?
Én egy Zalman CNPS7700-Cu ventilátor, rézhűtőt használok, terhelésnél 45 fok a processzor. Sokat javít a levegőáramláson a 12 centis TITAn hűtő is, de az a déli hidat és a videokártyát hűti.
Feljebb még nem néztem, azt is megmondom, miért. 400-on lefutnak a 3D markok, de csak akkor, ha az északi hídnak a maximális 1.6Voltot adom. Egyébként lefagy a kép, de minden egyéb tesztprogram lefut. Na most nem tudom, hogy hosszabb távon az északi hidat terhelhetem-e 1.6Volttal. Mert már a PCIE is terhelve van. A déli hidat nem terhelném meg, az elég meleg így is. Az északi kézmeleg, langyos, terhelés nélkül, terhelésre kezd elégé melegedni, pedig a Zalman szinte teljsen rálóg.
Tehát én a legnagyobb tuning mellett és a legnagyobb stabilitás mellett szeretném működtetni a gépet. tehát olyan tuning mellett, ahol még stabil. Ha kell persze simán visszaveszeka tempóból, bár azt mondják a 400-at simán kell vinnie enneka prockónak.
és nálam a hyperpath 3 is be van kapcsolva.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest