Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Krystal_s
    addikt

Tudom mi az a kalibráció...és ahogy egy új terméknél ajánlott legalább 3x lemeríteni és feltölteni. Azt írta ki, amikor megnéztem bekapcs. után, hogy 98%-on van. Ált. az új cuccok olyan 40-70%-os töltöttségen szoktak lenni felbontás után, és annyit is írnak ki !
    5-kor kapcsoltam be és 9-kor pirosan villogott és jelzett, hogy lemerült, töltsem fel. 5-9 között nem használtam folyamatosan, csak a beállításokat néztem át, a netet állítottam be és nem voltam végig a gépnél, csak be volt kapcsolva, kb 4x lépett készenléti módba, vagy alvó, nem tudom Androidnál minek nevezik. Szerintem ilyen használatnál, még akkor is kevés lett volna a 4óra, ha csak 50%-on lett volna az akku.
    A fő dolog, ami miatt nem kell a gép, az a Wifi. Azon már nem tudok mit állítani. Új routert sem fogok venni, mert a házban a többi cuccal hibátlan. Nekem ez a fő gond és ezért már nem is foglalkoztam az akkuval., csak megjegyeztem, hogy milyen gyorsan lemerült és fekete háttérnél zavaró volt a bevilágítás a 1-2 helyen. Mielőtt valaki írná, hogy az is tök normális, van itthon pár lcd tv stb és azoknál nincs ilyen jelenség sem.

Új hozzászólás Aktív témák