Hirdetés
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- E-számmal készül egy ismeretlen Honor
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerisan
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
A COD4-t én is nyomtam de már ki van lőve.Azért kiváncsi leszek hogy jön-e valami kis javítás ehez a kiegészítőhöz.
-
Gerisan
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
kicsit mind2

-
Gerisan
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Azért szerezd meg mert jó játék legfelljebb kicsit elszórakozol azon a részen
fogalmam sincs nekem hogyan sikerült de sikerült és már végig is vittem -
Gerisan
tag
na most nevetni fogsz mert tellsejes én sem tudom hogyan sikerült.A belső karokhoz vagy mikhez bekültem 1-1 miniont akik szépen fogták a akrt de enm tudtak kijönni vele akkor sem ha nem volt fal.Aztán elkezdtem ott mászkálni a konyhában valami megoldás miatt és romboltam amit lehetettt egyszercsak azt vestzem észre hogy az összes fal ledőlt és Melvin meg felrobban de végleg.Miután eltűnt a minionok könnyedén eltudták hozni a karokat de fogalmam sincs hogy mmitől történt ez.

-
Gerisan
tag
Megoldottam

-
Gerisan
tag
Azon a részen én is néztem hogy igen csak bugos a játék mert az istennek se sikerült a két külső karhoz beküldenem a kis Minionjaim. Valaki tud segíteni abban hogy az utolsó(asszem utolsó) BOSS-t hogyan kéne legyőzni?Bementem azon a kapun ahol egy rakás kapcsolót kellett benyomni és ott nem tudom megöltni ezt a nagy férget ami itt van.Levittem a negyed életét de azóta semmit nem megy le az élete.valaki megoldotta már ezt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eredeti játékok OFF topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- E-számmal készül egy ismeretlen Honor
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B00300)
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1, 18 X1 gamer laptopokhoz
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250 i5 7500 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1060 6GB FSP CMT240 Chieftec 400W
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
akkor nekem csak véletlenül sikerült.de hogy hogyan tudtam akkor beküldeni két miniont azt nem tom.