- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 8 és 8T
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
Noxy
veterán
válasz
Penge Borisz #14 üzenetére
Probakepen rakd fel a The Bat Bővebben: link
levelezo klienst. Ez tud importálni leveket a Outlookbol.
Eszkozok->levelek importálása->postaláda importálo varázslo.
Lehet hogy, beolvassa.
En ezt használom evek ota. A mentes csak 3kattintás. Mindent lement 1 fájlba ( postafiok tulajdonságok, mappák levelekkel egyutt, cimjegyzek, osszes beállitás, csatolt fájlok ) amit le lehet jelszavazni. 1X kell csak telepiteni. Pendrájvrol is lehet használni.
[Szerkesztve] -
X-COM
nagyúr
válasz
Penge Borisz #12 üzenetére
előfordulhat, hogy amiből exportáltál az 2003 előtti outlook volt és ahova importáltad az 2003as?
-
T. Almeida
senior tag
válasz
Penge Borisz #9 üzenetére
up!
Engem is érdekelne, mit lehet ezzel csinálni.
Thx! -
T. Almeida
senior tag
válasz
Penge Borisz #9 üzenetére
Nekem azt mondták anno, hogy NE exportáljam (állítólag elég bugos funkció), hanem simán nyissak egy új Personal Foldert és a leveleket húzzam át oda, majd csatoljam le mindenképpen az új pst-t, mielőtt elkedtem átmásolni.
Ha a scanpst se segít, nincs több 5letem...majd Moonman biztos tud valami bíztatót mondani. -
T. Almeida
senior tag
válasz
Penge Borisz #6 üzenetére
Hogy mentetted le a méljeid?
Áthúztad egy pst-be, lecsatoltad és úgy másoltad át?
Ha nem csatolod le az Outlook-odból az átmásolás előtt, megsérülhet nagyon könnyen a file.
Ha ez a helyzet, akkor scanpst.exe és összekulcsolod imára a kezed...
Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest