- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Aktív témák
-
thozoo
tag
Senki másnak nincs ilyen problémája, csak nekem? :O Annyira bosszantó. :(((
-
thozoo
tag
Elvileg minden jó. Mehetne automatikusan, tűzfal se fogja meg, meg semmi. De megpróbálom még úgy, hogy kilövök minden tűzfalat (XP beépített + Agnitum Outpost), és úgy megnézem, hogy csinálja-e, de szerintem nem. Olyan, mintha tök mindegy mit állítanék be, ő nem csinál semmit, nem hajlandó automatikusan letölteni. Ráadásul, mint írtam, az Outlook Express gyönyörűen tölt lefelé automatikusan, csak a sima Outlook nem, pedig én azt szeretem, és nem az Express-t.
-
thozoo
tag
A progi nagyon aranyos! Jól is működik, de egyszerűen nem fér a fejembe, hogy az Outlook miért nem csinálja meg mindezt? Az outlook expressben egyértelmű: megadom, hogy mikor töltse le a leveleket, hány percenként, és annyi időnként ránéz a fiókra. Az Office Outlookjában meg nem működik...? Valamit biztos csak nem jól állítottam be, de nem tudom, hogy mit.
-
DLDKox
aktív tag
Van erre jó kis progi énis ezt használom: http://www.honositomuhely.hu/ism/kat5/email/ppeeper.php
Sok sikert hozzá :)) -
thozoo
tag
Mondom, az office XP-ben is jelentkezett, a 2003-at meg tegnap tettem fel, fullosan. Vezetékes telefonnal használva a netet, modemmel sem működött. Most mobillal netezek, GPRS, és ugyebár itt már lehet állandó kapcsolatom, van is, nézegethené a levelet állandóan - de nem teszi. Miért nem teszi? Neked működik, ezt használod?
-
thozoo
tag
Próbáltam úgy is, hogy a ''Minden csoport''-ban volt benne a postafiókom, de úgy nem működött. Akkor majd csinálok én csoportot! Csináltam, és belehúztam a fiókot. Úgy sem működik. Meg se nyikkan, nem csinál semmit automatikusan, csak F9-re jönnek-mennek a levelek.
Ez csak borzasztó. :) -
lapa
veterán
szia! azt mondtad neki, hogy ''minden csoport'', vagy egyenként állítottad be a postafiókokra a küldés-fogadást?
-
thozoo
tag
Üdv mindenkinek!
Igazából már az Office XP-be csomagolt Outlook progival is volt az a problémám, hogy nem hajlandó automatikusan letölteni a leveleket. Eszközök/Beállítások/Levelezés beállításai/Küldés fogadás alatt beállítom, hogy a csoport, amibe az én e-mail fiókom is tartozik küld/fogad minden 1 percben, minden előtt ott van a pipa, még a kapcsolat nélküli módnál is - és nem működik. Csak ha kézzel a Küldés/Fogadás gombra kattintok, vagy megnyomom az F9-et, akkor hajlandó megnézni a leveleimet.
Ki tud segíteni abban, hogy automatikusan érkezzenek a leveleim?
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest