Hirdetés

Aktív témák

• Zolaash

senior tag

válasz Zolaash #85 üzenetére

Az EP és a polgárjenő választások margójára:
    Nem értem az embereket. Butapesten megint az a nyomorult dilettáns karigeri lett. Kívülállóként szemlélve semmit nem javított a főváros helyzetén, mindenki csak szopott mióta ez a töketlen gyökér van hatalmon. Lehet hogy sok volt az összeesküvés-elméletes film, de hogy 300 szavazat volt a különbség, meg van 24000 érvénytelen, az azért elég mesébe illő. Délután azt mondták a rádióban, hogy újraszámolják. Kíváncsi vagyok.

Pécsen is megint ugyanaz a balfasz lesz, aki miatt 2 éve fel van túrva minden kibaszott út, de úgy, mintha valaki gondosan megtervezte volna, hogy mindegy hogy honnan indulsz és hová mész, a dugó elkerülhetetlen, mindenképpen szopni fogsz.

Komlón is a sallerjóska lesz, amíg ki nem csekkol. Állítólag rákos. Szar ügy.

Ezek a pártok, a tagok, meg a szavazóik?! Akkor lehet egy másik világ, ha ezek a stockholm-szindrómás generációk kihalnak. Szó szerint. Annyi, hogy én is elpatkolok addigra, de talán a gyerekemnek lehet olyan országa, ahol a vezetők a népet szolgálják, az ország gyarapodásáért tesznek, és nem saját magukért, meg a pénzt adó külföldi gyarmatosítókat szolgálják. Hazaáruló szar mindegyik, lámpavason a helye az összesnek.

Más: úgy tűnik, hogy lesz garázsom. Ha nyélbe lesz ütve az üzlet, akkor kifejtem bővebben.

Aktív témák