Hirdetés
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rent
senior tag
válasz
cashback
üzenetére
Nem tudom én 12k-ért vettem megjelenéskor a BF4-et üzletben, azóta ott figyel originben a game és a tokban a blokkom. Prémiumot a tavalyi playiten vettem ha jól emlékszem 8k-ért. Természetesen annak is megvan a blokkja a tokban. Úgy vagyok vele, hogy inkább kiadom a normális árat érte és nem vállalom be, hogy olcsóbban megvegyek egy esetleg lopott kártyával vásárolt keyt, amit bármikor visszavonhatnak kártalanítás nélkül.
1-2 ilyen vásárolt játékom van Steamen (a közel 300-ból) amiket nem közvetlenül a steamtől vettem, de azokat mind ismert tradertől vettem itt phn, pl. Danih-tól. A tőle vett játékok a mai napig aktívak steamen.
Ritkábban veszek inkább játékot, de megbízható forrásból.Tudom ezzel nem segítettelek ki, de mást talán igen. Ne vegyetek megbízhatatlan idegentől semmit.

-
válasz
cashback
üzenetére
Hogy lehet hogy lehet. Egyszerűen lopnak egy bankkártyát vagy feltörnek egy számlát és az azon lévő pénzen vásárolnak össze vissza (legtöbbször online dolgokat mert azt a legegyszerűbb eladni . Utána szépen eladják azt amit vásároltak. A bank /számlatulaj észreveszi és bank megkezdve a kármentést amit lehet letiltat. Ez ilyen, sajnos napi téma manapság ez..
Ezért alaptétel annak aki a neten vesz ilyen cuccokat hogy ami nagyon olcsó(normális árának pl a negyede ) az garantáltan nem tiszta és nem szabad megvenni.
-
cskamacska
addikt
válasz
cashback
üzenetére
Azért vagy hibás, mert nóném sefterektől vásárolsz.
Nem különösebben szeretem az EA-t, de ne ők legyenek már a felelősek, mert lopott kulcsot kaptál egy random trédertől.Egyébként ha van róla dokumentációd, érdemes a fazont jelenteni SteamRep-en. Lassan dolgoznak, de bizonyított csalókat mindig megjelölik.
-
válasz
cashback
üzenetére
Én eleve nem mertem venni ilyen kupont inkább megvettem a dobozost.. Mivel ezt a bf4-re is jogosító arany kupont csak a legnagyobb kártyákhoz adták kispénzért csak a hülye vagy a csaló nepper fog megválni tőle úgy voltam vele. Nem egy silver kupon ami már huszon ezres kártyához is jár.
-
-
stickles
tag
válasz
cashback
üzenetére
Csak így ennyi

Kérem győződjön meg arról, hogy a Felhőtárolás opció ki van kapcsolva, és a legújabb Origin verzió fut a gépén:
- Kérem nyissa meg a kliensprogramot.
- Kattintson az Origin menüpontra.
- Válassza az Alkalmazás beállításokat.
- Görgesse le a menüt a legaljára. Kapcsolja ki a Felhőtárolást és kapcsolja be a Frissítés Béta verzióra opciót.
- Zárja be a kliens programot és nyissa meg újra.
- Ezek után keressen frissítéseket a programhoz
- jobb egérgombbal kattintson a játék képére és válassza a frissítés keresése opciót
Keresse meg az Origin ikonját az asztalon, majd kattintson rá jobb egérgombbal. Válassza ki a Tulajdonságok menüpontot (Properties), majd a Kompatibilitást (Compatibility).
Itt legalul jelölje meg a futtatás rendszergazdaként opciót. Válassza az Alkalmaz, majd az OK gombot. Ezek után, kérem hajtsa végre ugyanezeket a lépéseket a Titanfall ikonjára kattintva.
Ezek után indítsa el a gépet tiszta rendszerindítás üzemmódban.Ilyenkor csak a legszükségesebb szolgáltatások indulnak el. Kövesse a lépéseket az alábbi weblapon. http://support.microsoft.com/kb/929135/hu
Ha a probléma továbbra is fennáll, kérem küldjön nekem egy dxdiag és egy msinfo32 jelentést a gépéről, hogy pontosabb képet kaphassak a problémáról, kérem kövesse a következő lépéseket:
1. Kattintson a Start-ra, majd a szövegdobozva gépelje be msinfo32, majd Enter.
2. Kattintson a file / Save -re.
3. Adjon meg egy file nevet, és helyet, ahova a létrehozandó fájlt szeretné menteni.
4. Kattintson a Start-ra, majd a szövegdobozva gépelje be dxdiag, majd Enter.
5. Kattintson a Save all information-ra.
6. Adjon meg egy file nevet, és helyet, ahova a létrehozandó fájlt szeretné menteni.
7. Egy tömörítő program segítségével (winzip / winrar) csomagolja be a fileokat / segítség:
http://windows.microsoft.com/hu-hu/windows/compress-uncompress-files-zip-files#1TC=windows-7
8. Ahhoz, hogy a képet visszaküldhesse nekünk, kérem kövesse az alábbi lépéseket:
- lépjen be a http://eahelp.ea.com/hu/ oldalon
- Válassza ki a Felhasználói fiókod kezelése lehetőséget
- Kattintson a Beszélgetéseim opcióra
- Alul írja le a pontos hibaüzenetet amit az indításkor kap, majd csatolja a kért fájlt!
Új hozzászólás Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Projektor topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Tőzsde és gazdaság
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- bambano: Bambanő háza tája
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- iPhone 17 ProMax (független, 3 év garancia)
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB,Uj, Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem különösebben szeretem az EA-t, de ne ők legyenek már a felelősek, mert lopott kulcsot kaptál egy random trédertől.