Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• fasirTTT

őstag

válasz hadogabi1 #2669 üzenetére

ne haragudj, de tényleg nem tudod honnan szűrted le azt, hogy én nagyképűsködtem, mert vettem másik BFet? :F
    nem tudom honnan kezdted el olvasni, de a lényeg úgy kezdődött a kérdésemnek, hogy az alaptalanúl bannolt bf3-mas origin accomba az újat be lehet-e regizni? (BF3) mert nem akartam másik profilt csinálni, erre mindenki írogatta nekem, hogy biztos jogosan kaptam....DE volt 1-2 ember aki utánanézett és kiderítette...

meg úgye az se lényegtelen, hogy a bannt decemberbe kaptam..... és tegnap regiztem az új bf-emet....EZ majdnem 3 hónap... játszani akarok BF-el akkor nem fogok évekig várni hogy csak lesz valami ....
    írtam nekik, ők leszartak, meg: "jogosan kaptam, nem áll szándékukba levenni a bant...." na kérem mi ez ha nem gyíkság? hol a segítőkészség?

"Egyszerűen a szerver log-ot kell elkérni." most ezt én honnan tudjam meg ha ezek még ezt se mondták?....
    írtam útána nekik, hogy akkor mit csináljak? erre csak annyit válaszoltak, hogy: megkaptad a választ továbbiakban nem válaszolunk ? nagy support. Erre tessék nem is bann amivel kidobtak... február elején feloldották mindenkiről aki ezzel a "kóddal" bannolt...

remélem átlátod a szitut..... és nem a te szemszögedből figyeled....

1 szó mint száz: szeretnék BF3-azni... ezt szerintem meg lehet érteni. :)

• AtHoS

nagyúr

válasz hadogabi1 #2668 üzenetére

Nagyon OFF ez a téma itt, így igazából hanyagolnám, de amit írtál Te is, nem tudsz felmutatni bizonyítékot csak azt tudod elkérni ami alapján hozták a döntést.

pl. azt mondja a PB, hogy futott xy program a gépen. Én meg tudom, hogy nem futott ilyen program. Bár nem biztos, hogy ez a legjobb példa. Igazából azt sem tudom mit ellenőriz maga a PB.

Egyik jó barátom cod-ozott régen egy klánban. Játszottak hazai illetve európai klánok ellen. Ott pl. egy idő után bevett szokás volt, hogy a játékban résztvevő minden játékosnak videofelvételt kellett készítenie a saját játékáról. Kritikus helyzetekben ezeket a felvételeket bekérhették ellenőrzésre. Volt olyan esetük, mikor egy gyengébb játékos hirtelen elkezdte irtani őket. A vesztes meccset követően elkérték a kérdéses játékos felvételét, amely felvételből hiányzott nem kevés időszak felvétele. Maga a felvétel egyébként semmi érdekeset nem mutatott azon kívül, hogy nem a teljes meccs volt rajta (persze a hiányzó részen táltosodott meg), így akik felügyelték a szabályosságot 0-ra nekik adták a meccset emiatt.

Valami ilyesmi bizonyítékra tudnék gondolni, mikor valaki egy "indokolatlan" bant szeretne bizonyítani.

• fasirTTT

őstag

válasz hadogabi1 #2659 üzenetére

részben a választ tartalmazza, hogy alaptalan.

amúgy új BF3-am van, és azt akartam kérdezni, hogy a régire fel lehet-e tenni, de már újat csináltam :)

Új hozzászólás Aktív témák