- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
fasirTTT
őstag
válasz
hadogabi1 #2669 üzenetére
ne haragudj, de tényleg nem tudod honnan szűrted le azt, hogy én nagyképűsködtem, mert vettem másik BFet?
nem tudom honnan kezdted el olvasni, de a lényeg úgy kezdődött a kérdésemnek, hogy az alaptalanúl bannolt bf3-mas origin accomba az újat be lehet-e regizni? (BF3) mert nem akartam másik profilt csinálni, erre mindenki írogatta nekem, hogy biztos jogosan kaptam....DE volt 1-2 ember aki utánanézett és kiderítette...meg úgye az se lényegtelen, hogy a bannt decemberbe kaptam..... és tegnap regiztem az új bf-emet....EZ majdnem 3 hónap... játszani akarok BF-el akkor nem fogok évekig várni hogy csak lesz valami ....
írtam nekik, ők leszartak, meg: "jogosan kaptam, nem áll szándékukba levenni a bant...." na kérem mi ez ha nem gyíkság? hol a segítőkészség?"Egyszerűen a szerver log-ot kell elkérni." most ezt én honnan tudjam meg ha ezek még ezt se mondták?....
írtam útána nekik, hogy akkor mit csináljak? erre csak annyit válaszoltak, hogy: megkaptad a választ továbbiakban nem válaszolunk ? nagy support. Erre tessék nem is bann amivel kidobtak... február elején feloldották mindenkiről aki ezzel a "kóddal" bannolt...remélem átlátod a szitut..... és nem a te szemszögedből figyeled....
1 szó mint száz: szeretnék BF3-azni... ezt szerintem meg lehet érteni.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
hadogabi1 #2668 üzenetére
Nagyon OFF ez a téma itt, így igazából hanyagolnám, de amit írtál Te is, nem tudsz felmutatni bizonyítékot csak azt tudod elkérni ami alapján hozták a döntést.
pl. azt mondja a PB, hogy futott xy program a gépen. Én meg tudom, hogy nem futott ilyen program. Bár nem biztos, hogy ez a legjobb példa. Igazából azt sem tudom mit ellenőriz maga a PB.
Egyik jó barátom cod-ozott régen egy klánban. Játszottak hazai illetve európai klánok ellen. Ott pl. egy idő után bevett szokás volt, hogy a játékban résztvevő minden játékosnak videofelvételt kellett készítenie a saját játékáról. Kritikus helyzetekben ezeket a felvételeket bekérhették ellenőrzésre. Volt olyan esetük, mikor egy gyengébb játékos hirtelen elkezdte irtani őket. A vesztes meccset követően elkérték a kérdéses játékos felvételét, amely felvételből hiányzott nem kevés időszak felvétele. Maga a felvétel egyébként semmi érdekeset nem mutatott azon kívül, hogy nem a teljes meccs volt rajta (persze a hiányzó részen táltosodott meg), így akik felügyelték a szabályosságot 0-ra nekik adták a meccset emiatt.
Valami ilyesmi bizonyítékra tudnék gondolni, mikor valaki egy "indokolatlan" bant szeretne bizonyítani.
-
fasirTTT
őstag
válasz
hadogabi1 #2659 üzenetére
részben a választ tartalmazza, hogy alaptalan.
amúgy új BF3-am van, és azt akartam kérdezni, hogy a régire fel lehet-e tenni, de már újat csináltam
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Bittorrent topik
- BestBuy ruhás topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- DDR5 GAMER: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest