- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikaa
aktív tag
Valaki tudja, hogy a források között lehet áttűnést rakni? Azt tudom, hogy jeleneteken közül lehet, de a forrást még nem találtam meg. Gondolok itt pl. két kép forrás közötti áttűnésre.
-
-
Pikaa
aktív tag
Sziasztok!
Lehet az OBS-en egyszerre két helyen is élőben streamelni? Gondolok itt youtube és facebookon is például. Esetleg tudtok olyan countert, ami felfele számol és megy 100 fölött is. Focimeccshez kellene, mivel egy progit(Snaz) kaptam, de az csak 60 percig számol, s az nem jó, mivel egy általános mérkőzés 90+ percig tart, így ideiglenesen két félidőre osztottam.
Köszönöm. -
Pikaa
aktív tag
Pontosan! Esetleg majd kaphatok egy tutorialt, hogy hogy volna helyes beallitani mindent?
-
Pikaa
aktív tag
Mindenképp facebook, vagy youtube lenne a kijelölt közösségi oldal. Sporteseményeket szeretnék közvetíteni. Jelenleg, ahol csinálnám a közvetítést, ott nem tudom, hogy milyen a internet, de leellenőrzöm azelőtt mindenképp! Csak szeretném megtudni, hogy maga a gép, az megfelelne, vagy sem? Csatoltam a fotókat a gépem tulajdonságairól. [kép1] [kép2] [kép3]
-
Pikaa
aktív tag
Sziasztok!
Van itt az OBS témában valaki, aki nagyon otthon van benne?
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest