Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megvan, mikor gyónja meg a Vivo az iPhone-másolást
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikaa
aktív tag
Valaki tudja, hogy a források között lehet áttűnést rakni? Azt tudom, hogy jeleneteken közül lehet, de a forrást még nem találtam meg. Gondolok itt pl. két kép forrás közötti áttűnésre.
-
-
Pikaa
aktív tag
Sziasztok!
Lehet az OBS-en egyszerre két helyen is élőben streamelni? Gondolok itt youtube és facebookon is például. Esetleg tudtok olyan countert, ami felfele számol és megy 100 fölött is. Focimeccshez kellene, mivel egy progit(Snaz) kaptam, de az csak 60 percig számol, s az nem jó, mivel egy általános mérkőzés 90+ percig tart, így ideiglenesen két félidőre osztottam.
Köszönöm. -
Pikaa
aktív tag
Pontosan! Esetleg majd kaphatok egy tutorialt, hogy hogy volna helyes beallitani mindent?
-
Pikaa
aktív tag
Mindenképp facebook, vagy youtube lenne a kijelölt közösségi oldal. Sporteseményeket szeretnék közvetíteni. Jelenleg, ahol csinálnám a közvetítést, ott nem tudom, hogy milyen a internet, de leellenőrzöm azelőtt mindenképp! Csak szeretném megtudni, hogy maga a gép, az megfelelne, vagy sem? Csatoltam a fotókat a gépem tulajdonságairól. [kép1] [kép2] [kép3]
-
Pikaa
aktív tag
Sziasztok!
Van itt az OBS témában valaki, aki nagyon otthon van benne?
Új hozzászólás Aktív témák
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Mac Mini M1 16GB 256GB + Hagibis Dock + Fekete hordtáska
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest