- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Telekom mobilszolgáltatások
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Galaxy Watch8 Classic-ot tessék!
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szada85
aktív tag
válasz
szentkuti11 #72686 üzenetére
És csak megnyugtatásként, hogy mennyire jó az az ár, nekem is hasonló a tünet a Vecin, részeken meghámozható a külsö borítás, gondoltam, megnézem, mi péz egy csere.
Nem voltak hiú ábrándjaim persze, mégiscsak az akkori top Vectra, de azért azon valagra ültem, hogy Júnixban és Bárdiban csak a bal oldalit lehet kapni ( a jobb oldalit majd nyilván origamizom, vagy felrakok két balost, végülis
), az 65 Mátyás, ez még élhetö.
Ezek után lelkesen felcsaptam a Csergö oldalát, mégiscsak Offisöl Opel császárok, na náluk lehet rendelni jobbost és balost is, cuzámmen 195 ( leírom betükkel is, hátha úgy szebb, százkilencvenöt ) ezer jó magyar Forint két darab végdob, already 25% kedvezménnyel...
Ami annak fényében számomra komolytalan, hogy randomba googlizva a legtöbb tuningcég ( Bastuck, Fox, Friedrich Motorsport ) ad rozsdamentes hátsó dob szettet 100-120 ezerért, 200 Ezer körül pedig már katalizátortól komplett kipu van..
#lifewithV6
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged