- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szada85
aktív tag
válasz
szentkuti11 #72686 üzenetére
És csak megnyugtatásként, hogy mennyire jó az az ár, nekem is hasonló a tünet a Vecin, részeken meghámozható a külsö borítás, gondoltam, megnézem, mi péz egy csere.
Nem voltak hiú ábrándjaim persze, mégiscsak az akkori top Vectra, de azért azon valagra ültem, hogy Júnixban és Bárdiban csak a bal oldalit lehet kapni ( a jobb oldalit majd nyilván origamizom, vagy felrakok két balost, végülis
), az 65 Mátyás, ez még élhetö.
Ezek után lelkesen felcsaptam a Csergö oldalát, mégiscsak Offisöl Opel császárok, na náluk lehet rendelni jobbost és balost is, cuzámmen 195 ( leírom betükkel is, hátha úgy szebb, százkilencvenöt ) ezer jó magyar Forint két darab végdob, already 25% kedvezménnyel...
Ami annak fényében számomra komolytalan, hogy randomba googlizva a legtöbb tuningcég ( Bastuck, Fox, Friedrich Motorsport ) ad rozsdamentes hátsó dob szettet 100-120 ezerért, 200 Ezer körül pedig már katalizátortól komplett kipu van..
#lifewithV6
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest