- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MichaelScott
csendes tag
Kérdés annak aki Novát használ: nektek nem töltődik újra a launcher néha túl sokszor? Nálam minden egyes alkalommal újra tölt. A beállításoknál hiába jelolom be hogy maradjon a memóriában, állandóan kilövi.
(egyébként még a múltkor csináltam egy resetet, ujraformaztam mindent, azóta ezt leszámítva teljesen jó a tab teljesítménye újra -
MichaelScott
csendes tag
Nem az a lassú, hanem az amikor bekapcsolom a képernyőt és várhatok 10 percet amíg magához tér a gép.
A másik dolog, hogy én pl. meg még arról nem hallottam, hogy a gép kikapcsolja a wifit alvás közben. Miért tenné? A mobilom egyszer nem teszi, így minden értesítést megkapok és rögtön tudom nézni mi az. Nem hobbinak vettem, hanem mondjuk használnám is a gépet, de ha legalább neha bekapcsolná a wifit, le szinkronizál mindent, aztan ujra lekapcsolja (mint ahogy a normális androidos cuccok teszik) még mindig jobb megoldásnak tartanám. -
MichaelScott
csendes tag
A CPU-Z nem rossz ötlet, de szerintem rájöttem mi a gond, ugye a wifit lekapcsolja a gép alvó üzemmódban, ez szerintem még a mai napig egy hülye dolog, mobilom ezt nem csinálja pl, és amint felebresztem 20 perccel később legalább még 20 perc kell amíg magához tér, és újra be szinkronizál mindent. Most feltettem a Terminal Emulátort, most elméletileg aktívnak kene maradnia.
-
MichaelScott
csendes tag
Sziasztok!
A gyári romon kívül van rá valami más is, vagy valami ötlet? Nekem mintha egyre többet fagyna/belassulna, pedig igen kevés alkalmazás van rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Bittorrent topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- E-roller topik
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest