- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Poco F7
Hirdetés
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
domerator
veterán
Egészen biztos hogy erre a vasra nem lehet valahogy felhegeszteni a windowst? Van egy windowsos tabletem intel procival és egészen jól fut, mondhatni kiváló. Csupán a hardver kicsit alsókategóriás... full műanyag ház ami tekeredik is rendesen, szóval vigyázni kell rá. Milyen jó lenne ezen a kis aluházas gyöngyszemen is wint futtatni...
-
domerator
veterán
Hali mindenki,
Jelentem azóta is használom a tabletet, igaz főleg csak netezésre itthon wifin, DE volt hogy zenét hallgattam róla méghozzá a Neutron Playerrel (mp3 és FLAC vegyesen, általában popzene) bluetooth fejhallgatóval (nem fülhallgató) és órákig tudtam hallgatni, egészen jól szólt!!
A másik: most frissült az Opera browser (a piros betűs, nem a Coast meg egyebek) és baszki, nemn akad, simán fut a tabon... érdekes hogy még a droidra is lehet olyan böngészőt csinálni, ami rendesen fut...
-
domerator
veterán
válasz
domerator #1341 üzenetére
Megoldodott a 2 giga... Meg a flasheles utan cwm-ben veletlenul 2x is ranyomtam a backupra, amit a data/media mappaba generalt, egyenkent kb. 900 megat... Alig talaltam meg, de most mar megvan a majd 5 giga szabad helyem
Megjegyzem, mintha az egesz rendszer gyorsabb lenne...
-
domerator
veterán
Na nekem is kész az átparticionálás, előtte cwm mentés, DE... saját partícióméretet megadva az Abel féle script nem képes formázni az új méretű partíciókat, így a végén csak a körbeforgó csíkos opendott logót lehet bámulni. Szerencsére a droidboot megmaradt és újból le tudtam futtatni a scriptet az Abel féle méretekkel és így már sikerült a művelet, 4,9GB data lett, ahogy itt sokaknak
-
domerator
veterán
válasz
RoundRobin #1227 üzenetére
Áhh... most lett vili... vagyis a .tbl-t megnyitom notepad plusplusban es a tablazatbol a megfelelo szamokat kijavitgatom benne majd mentes... na igy mar vilagos, koszi!!
-
domerator
veterán
Sracok, ha sajat particiomeret kiosztast szeretnek, akkor mit kell tennem lepesrol lepesre?
Sok lenne cache-nek fel giga, en 256 megara gondoltam, lognak 64 vagy 128 mega es ennyi. 16 megas cache viszont meg a tudatlan fulmnek se hangzik jol.
Leirn valaki lepesrol lepesre? Koszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- Fotók, videók mobillal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hisense LCD és LED TV-k
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Musk feloszlatta a Tesla Dojo szuperszámítógépes részlegét
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- Samsung Galaxy Tab S10+ (256 gb) (+ book cover) (Samsung vásárlás)
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest