- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scalpel
senior tag
válasz
arnyekxxx #48 üzenetére
Nekem azzal nincs bajom, hogyha extrát akarok, akkor azért fizetni kell, ezt nem is írtam sehol. Nekem azzal van bajom, hogy egy szomszédos országban, ahol magasabbak a keresetek, sokkal jobb szolgáltatás kapok az itthonival azonos áron. Persze, mondhatom hogy nem veszem igénybe a fizetős, ám de összehasonlításban szar szolgáltatást itthon, de azzal nem biztos, hogy jobban járok, mivel itthon élek, nem a szomszédos országban. Marad a vélemény nyilvánítása, meg a dühöngés. A magyar autópályák vállalhatatlanul szarok, ettől függetlenül használom, mert a megspórolt idő miatt még egyelőre megéri. Ha majd nem lehet rajta kellő mennyiségű időt spórolni, mert szlalomverseny lesz rajta a kátyúk között 80-as táblával, akkor megyek másik úton és nem fizetek olyasmiért, ami nekem rossz. Egyébként a nem autópályáért is fizetek adók formájában. Azzal sincs gondom, hogy adót kell fizetni, ha kapok cserébe érte megfelelő minőségű és elérhetőségi állami szolgáltatást. Például a bürokratikus ügyintézéssel itthon kifejezetten elégedett vagyok.
-
Scalpel
senior tag
válasz
arnyekxxx #44 üzenetére
Igen, én ebben a topikban annyit csináltam elsőnek, hogy összehasonlítottam két fizetős szolgáltatásnak a minőségét, annyi különbség van kettejük között most a szolgáltatási minőségtől eltekintve, hogy a szolgáltatás területe egymástól eltér. Erre jössz folyamatosan azzal, hogy akkor ne vegyem igénybe, ha elégedetlen vagyok vele. Sajnos a magyar autópályahasználat is egy olyan dolog, hogy az még nagyobb szívás ha nem veszed igénybe, mintha igen... ilyenek ezek a monopóliumok. Ettől függetlenül lehetsz velük elégedetlen. Mint ahogy a Windowssal is sok elégedetlenkedő azért csak Windowst használ, mert Linuxon élni lehet még nagyobb szívás neki. Ettől még a véleményt el lehet mondani. De hogy Te ezen mit értetlenkedsz, azt nem tudom.
-
Scalpel
senior tag
válasz
arnyekxxx #17 üzenetére
Az osztrák heti matrica azonos áron van mint a magyar. 300km osztrák autópályaszakaszon annyi zökkenőt számoltam, amennyit az M1-esen 300m-en... szerintem is igazságos az árazás. Ne beszéljünk az EUs elnökségre átadott Gödöllőre vezető M31-ről, amelynél tekintettel arra, hogy az autópálya körbesüllyedte az összes "viaduktot" amit arra építettek, így nem kicsit dobálja az autót. A részben megsüllyedt, hónapig csak korlátozással, tereléssel jutalmazott pályaszakaszokra ki sem térek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Plazma TV topic
- Mobil flották
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest