- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoleeno1
veterán
válasz
beyruth82
üzenetére
Hahó,
1: Pro kicsit nagyobb, 200 mah nagyobb akksi, periszkópos kamera, lekerekített kijelző, OIS van a zoom kamerán is. Szerintem kb ennyi.
2: Szerintem teljesen jó a kamera (itt ph-n amúgy hajlamosak leszólni vmiért a oneplust...). Pár képet csináltam a gyári vs gcammal összehasonlítva: [link]
3: Én egy sokat nyomkodós napon, első feltöltés után 6h20m hoztam ki fix 90hz-en, úgy, hogy maradt még benne 25%
[link] Viszont most küzdünk egy olyan dologgal, hogy éjjel sokat merül tétlen állapotban, olvass vissza itt.4: Semmi melegedést nem tapasztaltam eddig, igaz nem is játszom.
5: gyárilag van rajta egy jó minőségű fólia, én hagyom is ameddig jó állapotban lesz, illetve egy átlátszó szilikon tok is van csomagolva.
6: az ami fent olvasható, kinek mi a lényeges, engem pl a noccsmentesség miatt fogott meg, de tény, hogy nem éri meg a felárat szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic5 Lite 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Honor Magic6 Lite 5G Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,újszerű, Adatkabel,12 hónap garanciával
- Beszámítás! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512 /// Számla + Garancia
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- Sandisk Portable SSD 2TB!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest