- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DGery
aktív tag
válasz
cassius.clay #71 üzenetére
Jah, bocsi, úgy rémlett az is le van írva előrébb, de akk tévedtem
Igen, az enyém az gyárilag Root-olt volt, de van rá megoldás, ha nem rootolt, csak EBBEN a topicban kicsit rá kell rekesni.
Magyar nyelv alapból van minde ONDA készülékben, csak gyárilag általában kínaival érkezik, és át kell állítani, de minimális android ismerettel fél perc alatt rájössz, hogy hogyan lehetséges
-
DGery
aktív tag
válasz
cassius.clay #69 üzenetére
Kicsit olvass vissza, én leírtam róla elég sok dolgot.
Nekem nagyon bevált, gyors és stabil. Marketről mindent le tudtam vele szedni, 32GB-s SDHC-t, és 64GB-os pendrive-ot OTG kábelen kezeli, fülesen a hangja elég hangos, és egész jó minőségű. Kijelző éles és kontrasztos.
Gyengéje a kamera (bár mit vár az ember egy 2MPx-estől). Üzemidő 3 óra körül mozog, de nagyban függ a kijelző fényerejétől, és h mennyire van nyúzvaValamint h amost rendelsz, akkor valószínűleg már v3-as verziót kapsz, ami új aksit kapott, meg új wifi antennát (bár az pl az enyémben erősebb volt, mint az X10i-ben), meg 1-2 apróságot frissítetek rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 1 / 2
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- BestBuy ruhás topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest