- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kételkedem
addikt
válasz
TazLeacher #14803 üzenetére
Délben gyakorlatilag haza zavartak, hétfő reggelig pá pá munkahely!
-
válasz
TazLeacher #14803 üzenetére
A fene marad itt 5-ig , már csak 50 perc az nekem
valahogy kihúzom mostmár addig.
-
válasz
TazLeacher #14739 üzenetére
Az nem semmi. Uh, én nem tudok komolyan venni egy lapos gépet, főleg nem játékra.
14769 venember83: ...Viszont lett volna egyfajta "James Bond szerű" stílusa. Mondjuk nekem most úgy fog alakulni hogy műszak lesz, ahová 4:30-kor kelek hogy beérjek, tehát eddig minden sz@r, örülök hogy dolgozhatok. Aki meg egy rohadt 8 osztályt nem bír elvégzeni, annak meg ki van nyalva a segge, és akkor megy ki-be amikor akar, mert nincs semmi dolga.
-
válasz
TazLeacher #14736 üzenetére
Persze ezt, tapasztalom is, most vett az unokatesóm is egy HP notebookot, ajánlottam neki a 4720-at, erre 4520-ast vett, gondolta elég az neki, minek nagyobb, most meg fél év után szívja a fogát hogy miért nem vett nagyobbat. Tudom hogy filmet néz és zenét hallgat rajta, szóval pont a 17"-os lett volna az igazi. Bár én télen fogom venni, mert még nincs meg a teljes keret rá, de biztos hogy spyducktól veszek (mert korrekt é notebookstore-s árakhoz mérten kínálja, néha jobban felszerelve), lehetőleg HP-t. Tehát szerintem még ha játszol is néha-néha akkor is elég lenne egy közepes lapos gép, az megvan 200k-ból is, és elég erős hogy elfutkossanak rajta a gammák. Bár, én ha leülök játszani akkor Dirt 3 és GTA IV játszik, szóval 1280*800 pixelre szerintem elég lenne az előbb említett gép.
-
válasz
TazLeacher #14736 üzenetére
Persze ezt, tapasztalom is, most vett az unokatesóm is egy HP notebookot, ajánlottam neki a 4720-at, erre 4520-ast vett, gondolta elég az neki, minek nagyobb, most meg fél év után szívja a fogát hogy miért nem vett nagyobbat. Tudom hogy filmet néz és zenét hallgat rajta, szóval pont a 17"-os lett volna az igazi. Bár én télen fogom venni, mert még nincs meg a teljes keret rá, de biztos hogy spyducktól veszek (mert korrekt é notebookstore-s árakhoz mérten kínálja, néha jobban felszerelve), lehetőleg HP-t. Tehát szerintem még ha játszol is néha-néha akkor is elég lenne egy közepes lapos gép, az megvan 200k-ból is, és elég erős hogy elfutkossanak rajta a gammák. Bár, én ha leülök játszani akkor Dirt 3 és GTA IV játszik, szóval 1280*800 pixelre szerintem elég lenne az előbb említett gép.
-
válasz
TazLeacher #14733 üzenetére
Mondjuk egy lapit se viszel mindenhová, nekem volt 10"-es netbookom és felesleges olt, mert amire használtam, azt már a telefonom is tudja. Tehát jobb egy 17-est venni, úgy sem hordozod éjjel-nappal, filmezni, játszani pedig sokkal jobb rajta.
-
válasz
TazLeacher #14729 üzenetére
Egyszer eljön, persze, viszont én biztos hogy sírva adnám el
. Az Antec házak pedig mindig is egy szűk piaci réteget fedtek le, nem az a tömeg ház feeling (az ára sem az
), viszont aki egyszer Antecet vesz, nem kell neki más, ezért én már a második P180 Minimet hajkurászom
. Amúgy megtudhatom hogy pontosan mi lesz helyette, gondolom már te sem játszol így nem kell a teljesítmény ahogy nekem sem (csak van
)
?
-
válasz
TazLeacher #14723 üzenetére
Én nem adnám el. A te munkád, és géped nagy hatással volt rám az elmúlt évben. Ha mellé veszel egy lapost, az rendben, én is tervezek egy 4720-ast vagy 4730-ast venni, de az asztali helyett nem, csak mellette. Igen, egy 20k-s VGA-t röhögve megvesznek (lást 5770-es alig van, mert 20k körül adják), de a 6870-esemet AC TT Pro-val 40k-ért két-három hétig kínáltam, és közben sokaknak kellett csak ép anyagi nem volt rá, így hiába jegeltem, legalább 3 ember mondta vissza az utolsó pillanatban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest