- Magisk
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
- az automatikus clearing hianyanak oka nem az, hogy a bank akar ulni a penzeden (sot, ez rossz a banknak, mert a clearing elott nem erkezik meg hozza, tehat a clearing alatt levo penzek konkretan nem igazan hasznalhatoak)
- ha nincs munkanapokon clearing, es ezt valaki tudja, akkor ne a bankot szidja, hogy 1 hetig nem megy at a penze, hanem gondolkozzon elore
- a munkaszuneti napok magyar rendszerenek van elonye es hatranya is, a hatranya ez, amit itt lentebb illusztralnak, az elonye meg az, hogy ha van egy keddi szabadnap, akkor nalunk csinalnak belole egy negynapos hetveget, Angliaban meg hetfon munkanap van
- amig nem volt full elektronikus clearing, addig sehol nem csinaltak munkanapokon kivul, sem UK-ban, sem Magyarorszagon, evtizedes tavlatokban 1 ev kulonbseg az automatikus rendszerek bevezeteseben nem nagy durranas, nem jobb egy angol bank, mint a magyar. UK-ban 'nem mas a rendszer', hanem vilagszerte vezetik be az intraday clearinget, es ezt epp UK-ban vezettek be eloszor (az uvegszalas netet meg Magyarorszagon, na puff)
- az, hogy egy elfogadohely csak magyar bankkartyat fogad el, ezer okbol fakadhat, pl. a Google Play Nemetorszagban csak nemet bankkartyat fogad el, aminek nem az az oka, hogy nem tudna a fizetest feldolgozni
- az unnepi nyitvatartast akkor szokas kiirni, amikor a hivatalos munkaszuneti napokhoz kepest valami valtozas vanAz informalatlan hulyesegetet kerjuk berekeszteni. Koszonjuk.
-
válasz
parandroid #50221 üzenetére
En is holnap indulok vissza Zalabol
Szep kornyek ez azert, jokat lehet aludni ...
-
Amit en akarok, az annyiban mas,mint ez, hogy en azt is szeretnem, ha a laptopon levo zenet is egy mozdulattal le lehetne jatszani. Tehat nem egy media servert akarok okos remote frtontenddel, hanem egy remote outputot.
Szerk.:http://www.ehomeupgrade.com/2008/11/04/windows-media-player-12-gets-network-streaming-mojo/ ilyesmi,csak wmptol fuggetlenul.
-
Mondjatok egy olyan eszkozt, ami
- erositohoz vagy DAC-hoz kapcsolodik, ezenkivul a halozatra
- PC-rol es mobilrol egyszeruen lehet outputkent hasznalniPelda: megnyitok egy FLAC fajlt a gepemen, es a kulso hangfalon hallom, mert a program a gepemen kitolja a kulso eszkozre, ami tovabbadja a DAC-nak/erositonek. Tehat NEM olyan eszkoz kell, ami lejatssza a gepemen megoszott zeneket.
Otletek?
-
válasz
BlacKSouL #49696 üzenetére
Ez tipikusan olyan helyzet, amire tobben tudnank mit mondani szerintem, de nem igazan akarunk. Ha ugy erzed, hogy van valami, hivj/menj orvoshoz. A mellkasfeszules lehet onmagaban a stressztol (a sziv koruli izmok feszulesetol is erezheted, hogy erosebben ver a szived, stb.), de ez abszolute nem jatek. Nezesd meg, esetleg kapsz majd egy 24 oras EEG-szeruseget, stb.
-
válasz
fokukac #49681 üzenetére
Nyilvan nem egy nagy dolog felfogni, hogy mi az az ISO, meg a zarido
, most a komponalasra gondolok alapvetoen, amit eleg mashogy lehet es kell csinalni, mint egy point&shoot gep eseten. Meg a kitlencsekkel eleve jon par limitacio, peldaul elesseg tekinteteben - nekem a kitlencsebol kb. ez a maximum, amit sikerult kihozni (katt a kozepes meretert):
De pl. itt mar belefutottam abba, hogy a kitlencse nem eleg eles, es maga a kep eleg masszivan sz*r, csak sajnos nem sikerult jobbat csinalni a temarol (oke, sok por is volt a levegoben):
Hot pixel egyebkent a gepek 99.99%-an van, szoftverbol oldjak meg altalaban, hogy ne latsszon.
-
Pont az olcsobb, de 'nagyobb zoom'-os objektivek azok, amik miatt _nem_ erdemes DSLR-t hasznalni. Az elterjedt 18-200 vagy 18-250-es objektivek 100%-a masszivan torzit. Egy jo fix objektivvel meg egy amator is olyan kepeket tud idonkent loni, hogy lemaszik a kepernyorol. Raadasul a fenyerobol is sokat vesztesz.
Nagyatfogasu zoomobjektivet akkor erdemes hasznalni, ha utazaskor valami miatt nincs idod/lehetoseged cserelni. Pl. amikor a dzsungelben voltam ejszaka, akkor kicsit maceras volt objektivet cserelni az erdo kozepen, ott esetleg jol jott volna a travelzoom.
-
-
Sracok, ez az _ev_ legnagyobb jelentosegu felvasarlasa.
A Google megvette a Boston Dynamics-ot. Azt a ceget, aki a BigDog-ot meg a Cheetah-t csinalta par eve. Ezzel egyutt 9 robotikai ceget vettek ebben az evben, de ez a legkemenyebb.
-
Bert fejleszteni nem az allam dolga, ez egy illuzio. Annyit fognak neked fizetni, amennyit (nagyjabol) megersz a cegnek (vagy amennyirol meg tudod gyozni oket). Ha az allam azt mondana, hogy kotelezo havi 200k-t fizetni az arufeltoltoknek, annak eleg sok karos hatasa lenne. Elso korben peldaul mindenki arufeltolto akarna lenni, aki idaig ugyanolyan esellyel ment utepitesre, komuvesnek, mittudomen. Tehat rendkivul torzitana a munkaeropiacot, mestersegesen. Ezutan a cegek elvegeznenek egy szamitast, hogy a megnovekedett koltsegek mellett erdemes-e, es ha igen, hogyan, maradni Magyarorszagon. Biztos maradna jopar bolt, csak epp a tobbi allampolgar kifizetne az arufeltoltok megnovekedett beret. Kerdes, hogy ennek van-e ertelme (nincs).
Szoval nincs mas megoldas, mint javitani a sajat pozicioidat. Ha elegendoen sokan javitjak a sajat poziciojukat, akkor egy ido utan ennek az lesz az eredmenye, hogy az altalanos berszinvonal megemelkedik.Ez a folyamat egyebkent magatol is megy, es ennek az egyik fo mozgatorugoja az EU-n beluli szabad munkavallalas (merthogy a kereslet-kinalati struktura megvaltozik).
-
válasz
parandroid #49421 üzenetére
Nem az adon mulik ez egyebkent. Nem adoznak annyival tobbet itthon a vallalatok/alkalmazottak, amennyivel kevesebb a fizu, mint mondjuk Angliaban. Mint ahogy Indiaban sem azert kevesebb a fizetes, mert ott meg magasabb az ado.
Normalis esetben a fizeteseket a kinalat/kereslet alakitja, es ez alapvetoen Magyarorszagra is igaz.
-
Kaptam ma estére ajandek jegyet a Bayern - City meccsre, szép volt a stadion
-
válasz
szőröscica #49323 üzenetére
Nem, megjelenik egy uj audioeszkoz, ennyi. Meg az is lehet, hogy a sima 5.1-es hangkartya az alapertelmezett, de a zenelejatszod meg a DAC-ra tolja a hangot. En meg azt is meg szoktam neha csinalni, hogy egy film megy a TV-n, a film hangja HDMI-n megy kifele (ATI videokartyan keresztul), en zenet hallgatok a DAC-on at.
Linuxon is siman megy.
-
válasz
EQMontoya #49261 üzenetére
Ha olcson akarsz elfogadhatot, akkor nezz fiio-kat (pl. en ezt hasznalom a melohelyen: E10, kb. egy kivalo potmeter + egy kivalo DAC, es semmi mas, 192/24 max felbontassal). Ha kicsit tobb zsetont akarsz rakolteni, akkor ott a Cambridge Audio Dacmagic Plus, az kivalo szerkezet, tenyleg.
Ja, es mindkettoben ugyanaz a Wolfson DAC van.
-
válasz
Integra #49144 üzenetére
Igen, ez van. Nagyon egyszeru az egesz, mindket helyen fut a program, es kesz. Az a helyzet, hogy a NAS onmagaban nem elegendo, mert
- kirabolhatnak
- villamcsapas
- stb.Ezt regebben ugy oldottam meg, hogy idonkent backupoltam kulso HDD-re, viszont evi 40 euro az annyira olcso, hogy meg a HDD-t sem tudnam belole megvenni. Meg egy kulso szervert sok mindenre lehet hasznalni, tekintve hogy fel/le 100 Mbit savszel van.
@bobsys: OVH-nal. Most epp nincs ennyiert szerveruk, majd megint lesz akcio, gondolom.
@peterkeT: van rajta egy Linux, es kesz. Azt csinalsz vele, amit akarsz, kapsz egy SSH hozzaferest, es slussz. Nekem _pontosan_ ennyire van szuksegem.
cat /proc/cpuinfo | grep model; free; df -B 1G
model : 54
model name : Intel(R) Atom(TM) CPU N2800 @ 1.86GHz
total used free shared buffers cached
Mem: 2025700 1738096 287604 0 279356 866744
-/+ buffers/cache: 591996 1433704
Swap: 525308 102280 423028
Filesystem 1G-blocks Used Available Use% Mounted on
rootfs 20 2 17 10% /
/dev/root 20 2 17 10% /
devtmpfs 1 1 1 1% /dev
none 1 0 1 0% /sys/fs/cgroup
none 1 1 1 1% /run
none 1 0 1 0% /run/lock
none 1 0 1 0% /run/shm
none 1 0 1 0% /run/user
/dev/sda2 439 91 326 22% /homeHome szerverre pont annyi kapcsolat erkezik, mintha futtatnal rajta egy torrent klienst (amit kb. mindenki csinal).
-
válasz
parandroid #49140 üzenetére
Na, nekem nem kellett semmifele extra. Erre jo a sajat szerver, mindenfele sallang nelkul.
Mondjuk ha tenyleg _csak_ tarhely kell, akkor egy Amazon S3 bucket is megteszi, asszem az a legolcsobb. -
válasz
bobsys #49141 üzenetére
Szerverberlesben nincs backup, igy is extrem olcso (rendes fizikai gep, 2 G RAM-mal, 500G HDD-vel, lenyegeben korlatlan adatforgalommal EVI 40 euroert?). Viszont ugye nekem az a backup, tehat ha elpukkan, akkor elpukkan. Itthon van egy NAS, ott a szerver, meg a gepem -- 3 helyen van az adat. A tavoli szerver azert kell, ha netan kiraboljak a lakast, es visznek mindent, akkor is megmaradjon a cucc valahol.
Ja, titkositva.FM csak IMAP/POP sajnos, de legalabb jo az IMAP-ja (gyors, megbizhato, stb.)
-
Bar senkit sem erdekel, de azert leirom, hogy
- berelek egy szervert evi 40 euroert (1.6 GHz dual core Atom, 2G RAM, 500G HDD)
- elosztott fajltarolasra a Bittorrent Syncet hasznalom, kb. mintha sajat Dropbox szervered lenne, korlatlan adattal (a 100G fotoalbum is azon van peldaul)
- ha elkeszul, ott lehet majd a Mailpile szerver is, de a Fastmail is jo
- kepeket ugy teszek netre, hogy bemasolom egy helyi folderbe a gepen, btsync automatan szinkronizalja a szerveremmel a hatterben, es onnan ugy osztom meg, ahogy akarom, galeria, stb.
- telefonon is fut btsync, siman szinkronizalom az otthoni gepemmel a telefonomat mindenfele felho nelkul, barhonnanSzoval a btsync nekem megvaltoztatta az eletem
-
válasz
Integra #49124 üzenetére
Sajat domainem van, az emailcimem nem valtozik, a szolgaltato meg
fastmailIrtozatosan kenyelmes, gyors webmailjuk van, konkretan kenyelmesebb, mint a GMail vagy az Outlook.com, szoval meg vagyok veluk elegedve. CardDAV meg CalDAV meg nincs, az marad a Google/MS-nel jovo ev elejeig, onnantol lesz a Fastmailnel is. A FM meg nem kapott NSA kerest idaig allitolag, de most koltoztetik a szervereket Svajcba.
Ez ilyen hippiskedes a reszemrol, raadasul fizetni is fogok erte (40 dollar evente), ennyit nekem meger a totalis reklammentesseg, meg az elvek, ugye.
Ja, ha normalis email migraciot csinalsz, akkor a FM beepitett IMAP migration-je megcsinalja automatikusan, de nekem a sajat domen meg egy csomo aprosag miatt nem mukodott 100%-osan, de ennek megvan az oka.
-
- A GMVault pillanatok alatt leszedi az osszes emailt
- Exportalom a teljes tartalmat mbox formatumba: gmvault export /tmp/gmail_fiok
- (Nem feltetlen szukseges lepes: az osszes IMAP folderben talalhato levelet egy folderbe rakom: find -maxdepth=1 -type f | xargs cat >> ~/all_mail.mbox
- megnyitom az exportalt emaileket Thunderbirddel
- atdobom a leveleket Thunderbirdben a lokal fiokbol az uj IMAP folderbe, ez megy most, eltart meg par orat, amig feltoltom azt a nehany gigabajtotEs kesz is, levelek mostantol GMailen kivul, tisztabb, szarazabb erzes.
-
Mai szopas: hogy migraljunk kozel 70k darab emailt egy GMail-fiokbol mashova.
(A feladat a 'szakadjunk el a Google-tol' hadmuvelet resze.) -
Itt gyozkodnek engem a Bitcoin topicban hogy marpedig maganemberkent, 'jo pszichologiai felkeszultseggel' havi 20%-os hozamot ernek el sajat token a hiperszuper kereskedesi strategiaval.
Azaz 100e forintbol 5 ev alatt siman 5.5 milliardot tudnak generalni.
Es en vagyok a f*sz, hogy nem hiszem el.
-
válasz
concret_hp #48919 üzenetére
Az interjuval kapcsolatban ne irj olyannak, aki a szakmai interjut csinalta, mert ha tudna, se adhatna informaciot.
-
-
válasz
Integra #48811 üzenetére
Meglepo egyebkent, de ahogy telik az ido, es ahogy tobb dolgom van, ugy tekerem le a digitalis hangerot. Kapcsolom ki a notifikaciokat, legszivesebben szoveges webbrowsereket hasznalnek, kevesebbet vagyok online uzenetkuldokon... es ez igy van jol. Aki akar, ugyis megtalal, a tobbire meg nincs idom ugyse.
-
válasz
FehérHolló #48786 üzenetére
github security vulnerability ....
-
Nem tudja valaki, hogy Windows 8(.1) Storage Spaces-hez fel lehet-e hasznalni halozaton keresztul elert meghajtokat?
-
válasz
FehérHolló #48767 üzenetére
Az szep. Utoljara ekkora lelkesedessel az Atlas Shrugged-et olvastam talan, azota se.
-
válasz
janos666 #48720 üzenetére
Abszolut, a moderatorok nagyresze dilettans, internetes kulturat nelkulozo 'ize'. Azt nem ertik alapvetoen, hogy a forumra is igaz, mint minden masra, hogy..., es a vita mint olyan nem elkerulendo, hanem tamogatando, mert egyebkent sok ertelme nincs a forumnak (kiveve informaciocsere, de azt meg ugyis ezerszer jobban megtalalja az ember mashol).
Igy esik az, hogy nem lehet arrol beszelni mondjuk egy Nexus 5 topicban, hogy a Google-nak mi a mobilpiacon a hardverstrategiaja, csak arrol, hogy ki milyen bilimuanyaggal veszi korbe a sajatjat.
-
válasz
parandroid #48700 üzenetére
A Dell Venue Pro 11 Atommal eleg jo megoldas egyebkent, ha nem akarsz Windows RT-t.
Mondjuk en mar total ugy erzem, hogy ha Windowst futtatsz tableten, akkor nincs szukseg a desktopra, tenyleg, szoval az RT is elegendoen jo a celra.
Mondjuk elfogult vagyok, az utobbi napok iPad Air-es szenvedesei utan.
-
Bemasolom ide is, mert ez is priceless.
Tunes-saga ujabb epizodja: bent a cegnel a Mac-rol ravarazsoltam nagy nehezen a sorozat elso harom reszet az iPad-re. Tegnap. Utana kikapcsoltam (ill. zaroltam). Ma este hazajovok, es videok sehol.
A 'Videos' alkalmazas egy nagy feher ures kepernyot mutat. Ez nagyon intuitiv, Dzsoni Ajv buszke lenne ra, nincs egyetlen zavaro elem sem rajta. Ha kilovom az appot, akkor utana neha visszajon, es mondja, hogy ures, neha nem. A 'wifi sync' be van kapcsolva.
Ha bemegyek a store-ba, akkor szepen latszik, hogy a sorozatot megvasaroltam, ott a 'purchased' felirat. Letolteni nem lehet.
...eees, fel orat beszeltem az Apple supportal, fingjuk sincs, hogy mi van. Szerintuk kene egy Mac, amivel szinkronizalok. Szerintem meg az iPad nem egy Mac tartozek. Szerintuk se, de azert kene egy Mac.
Ja, azt mondjak, hogy biztos a Macbookomon van a film. Es mivel azon van, ezert nem tudom magamhoz letolteni. Kerdeztem, hogy ez most hogy van, egy fizikai peldanyt vasaroltam a filmbol, es at kell terelgetni a biteket a vezeteken az egyikrol a masikra, mashogy nem megy? Szerintuk nem, hivjam oket, amikor majd a Mac kozeleben leszek (sok-sok nap), es akkor megprobaljuk megoldani.
Most mit mondjak erre, komolyan? Amikor azt adja elo valaki, hogy a film lehet, hogy NINCS NALAM, es at kell huzni a Mac-en keresztul.
-
válasz
concret_hp #48560 üzenetére
Egyreszt a szakmai altalaban fontosabb, masreszt a legtobb helyen az van, hogy vetojoga van mindenkinek. Ergo ha valaki nagyon-nagyon nem akarja a jeloltet, akkor nem veszik fel.
-
-
Ja, es B+, a kovetkezo:
'To enable Wi-Fi syncing with iTunes, connect to iTunes on your computer using a cable and click "Sync with this Ipad over Wi-Fi'
ANYAM, ahhoz, hogy az iTunes accommal synceljek, eloszor ra kell kotnom egy szamitogepre az iPademet, hogy aztan ott megnyomhassak egy gombot? Hol van a kamera? Kinomban rohogok mar, de faj kozben...
-
iPad-topicban orjongok:
Nem tudom, hany eve vagyok fejleszto, eleg power usernek tartom magam, es _otletem sincs_, hogy lehet megoldani egy csomo dolgot. Amikor csinalok egy screenshotot (ezt itt), es ugy kell leszednem az iPadrol, hogy twitterre felposztolom (!!!!), es onnan letoltom, majd kitorlom a tweet-et.
Eletem legidegesitobb es legszarabb eszkoze az iPad Air. Egyszeruen legszivesebben kidobnam a betonra es szetvernem kalapaccsal. Sajnos ceges, de soha tobbet nem fogok semmit sem csinalni vele, nem erdekel, hogy kinek mennyire jon be, es mennyire hulyebiztos, SOHA TOBBET nem fogok az Apple kozelebe menni. Mar az rMBP is elegge kellemetlen valami, de hogy ez a fostalicska szemet hulladek semmi mennyire undoritoan szarfos, hat azt nem tudom elmondani.
(Onnan indult a dolog, hogy vettem egy sorozatot iTunes-en, es nem jelenik meg az iPaden. Sot, egyszeruen hianyzik a 'movies' menu a 'purchased' szekcioban. Nincs, nada. Megoldas az lesz, hogy irok az Apple-nek, hogy penzt vissza, de ez persze nem megoldas, mert _most_ kellett volna a nyomorult film.)
Irto duhos vagyok.
Egy kib*****t FreeBSD-t is fel tudok konfiguralni ennyi ido alatt videonezesre, amennyi ido alatt a penzert megvett filmemet nem birtam ravarazsolni az iPadre.
-
válasz
FehérHolló #48384 üzenetére
Oh.
-
Ha annal tobb es ugyanazt a muveletett kell vegrehajtani akkor en nem 5-6-x egymasba agyazott ciklust hasznalnek.
Erre irtam, hogy nem ismert rekurziomelyseg eseten is lehet nem rekurziv fuggvenyt hasznalni, es a rekurzio _altalaban_ nem tul hatekony, mert a call stacket hasznalod allapottarolasra, ami 1) korlatos 2) tobb adminisztraciot igenyel, ergo kicsit lassabb. Tehat akkor celszeru rekurziot hasznalni, ha a rekurzio nem tul mely, vagy nem kritikus a sebesseg/tarterulet, vagy tail recursiont csinalsz, es a fordito kioptimalizalja (lasd F# -- ahol nincs mas allapot a fv-ben, mint amit a rekurziv hivasnal hasznalsz, ott el lehet dobni az elozo stack frame-t, ergo hiaba rekurziv a fuggvenyed, korlatlanul mely rekurzio eseten sem kapsz stack overflow-t).
Na, egyebkent egy ilyen beszelgetes (legalabbis velem) elofordulhatott volna egy morganes gyakornoki interjun.
Peldafeladat: jarj be egy fastrukturat ugy, hogy a fa melysege nem ismert, es nem korlatos. Ha erre rekurziv algoritmust irsz, az elso korben oke, de tuti megkerdezem, hogy mi lesz a baj, es hogy tudod megoldani, hogy ne legyen vele problema.
-
válasz
FehérHolló #48372 üzenetére
Varj, a gyakornoki pozicio az nem szokasos, mert nagyon sokat kapsz erte, harom es fel honap nemzetkozi trening, 100%-ban csak tanulas, top oktatokkal.
-
válasz
concret_hp #48362 üzenetére
GC algoritmus az az, hogy hogyan talalod meg a mar nem hasznalt objektumokat a heap-en. (reference counting, M&S, cardboarding..)
-
Van itt valaki, aki mar szekvenaltatta a DNS-et egy ilyen 100 dollaros szolgaltatassal? (Mint pl. a 23andMe.)
-
válasz
FehérHolló #48289 üzenetére
Szilankos volt a kis kurva, ezert lett a hatan sok lyuk? Ez eleg meredek sztori.
-
válasz
FehérHolló #48285 üzenetére
Tul sokan voltatok?
-
válasz
parandroid #48278 üzenetére
iauhf f aiuh idhf auhdf difi h\\
Udv
neduddki
-
válasz
parandroid #48276 üzenetére
Sotak filozmat, hogy konnemteljem-e ezt a fok-doglot, de atzan ugy gondtlam, men fokom, talan rak votl.
-
válasz
FehérHolló #48255 üzenetére
Sajnos a torvenyi lehetosegek miatt lehet homeopatias szereket arulni gyogyszertarban, tehat attol meg lehet, hogy az.
De most latom, hogy a Hova az macskagyokert es komlot tartalmaz -- ez tenyleg rendelkezik enyhe nyugtato es altato hatassal, veny nelkul kaphato. Arra vigyazz, hogy nagyon lassan urul, tehat ha eleg sokat szedsz be ahhoz, hogy elaludj tole, akkor jo sokaig almos lehetsz utana (egy napig siman).
-
válasz
FehérHolló #48250 üzenetére
Ugye nem homeopatias szer?
-
> A DCL az nem egy thread safe singleton..?
Nem, de thread safe singletonoknal szokas hasznalni (de ahogy mondtam, a C/C++-ban nem lehet megcsinalni rendesen (=amig nem irsz hozza egyeb infrastrukturat), mert a szabvany nem garantalja, hogy a compiler neked kedvezo sorrendbe fogja rendezni az utasitasokat, ill. nem biztos, hogy a CPU nem rendezi at).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Magisk
- Honda topik
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ingyenes az Epic Store-ban a Figment 2: Creed Valley és a Sky Racket
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- szinte új HP E24m G4 full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest