Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Winner_hun #47913 üzenetére
Mavericks ota nem leptem be a cibbe. Ugy nez ki utana sem fogok. Mar megint rinyal itt a java vm miatt. Feltelepitettem, de cseszik elindulni. FF restart megvolt.
Nem fogok gepet cserelni, amugyis a wines masina ujabb koron jar, epp Nemetorszag fele tart ismet.Update : FF totalis , teljes kilepes, ujrainditas utan mukodik.
-
tildy
nagyúr
válasz
Winner_hun #47910 üzenetére
Helyes. Kukac te is mondjad. En anno irtam nekik mar a webbankkal kapcsolatban, valaszra sem meltattak sajnos.
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid #47826 üzenetére
-15 , es kontaktlencse + makula degeneracio. Evente van uj lencse csinaltava neki. Nem veletlen, hogy mamitelefonokon is nagyobbak a betuk, szamok. Megvilagitastol is fugg, mennyire latszodik, a pin kod meg ugye nem is latszodik, mikor beirod, csak egy kb 4 mm-es csik.
Ezert mondom, nem gondolni ezekre az emberekre, es rajuk eroltetni a "tokent" szerintem nem fair. Igen fogyatekossag a csokkentlatas, csak van, aki kenytelen ezzel elni. Dehat ugye az ilyen ember minek akar neten bankolni?! ( Kerdesem persze koltoi. Hiaba tudja ott nagyobbra venni a betuket, illetve kontrasztosra)
Nekem mielott mutottek,mar akkor is rosszabb volt anyudenal, -8 volt osszesen, cilinderrel.
-
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp #47820 üzenetére
Raifesseinnel nincs token, sem eszkoz, sem mobiltoken, csak sms van, es az sem belepesnel. Amit mutattam token, az cib-es.
Es nem tudja leolvasni, tudod vannak a vilagon gyengenlatok is. Ok a fizikai tokennel igencsak szivni tudnak. ( nekik jobb a mobilos)
-
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp #47817 üzenetére
Nem veletlen szeretem jobban a raffeisen e-bankjat otthon. Belepeshez nem kell token, amikro pedig alairnam az osszes atutalast, es egyebet, akkor pedig ok kuldenek a mobilomra egy jelszot. Nekem csak varni kell.
Amugy a masik problema a tokenes megoldassal, hogy mutyurok a szamok. Ilyen szempontbol talan a mobiltoken jobb, ott nagyobbra tudod veni a betumeretet. De anyum pl nem lat jol, neki eza token hasznalhatatlan lenne.
-
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp #47806 üzenetére
Ez nem. 1 eve meg ilyet adott a cib.
Amugy szerintem is boven eleg magahoz a penzmozgatashoz token, Oke belepeskor lathatja az osszeget ha valaki ki is deritettea jelszot, de semmit nem tud vele kezdeni. Itt ideki nincs tokenezes, van ket jelszo, egyiket teljeen be kell irni, a masikbol 3 karaktert, ami mindig valtozik, hogy hanyadik, azt hello.
-
tildy
nagyúr
válasz
Winner_hun #47786 üzenetére
Raiffeisennel nincs token, belepeshez sem kell sms, utalasnal lehet az osszeset egyben alaairni, ott kell az sms. De ennyi.
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid #47689 üzenetére
Szerinted mukodni fog, ha sima termopulcsi ala is alaizzadok 10 fokban? leginkabb a hatam.
-
tildy
nagyúr
válasz
föccer #47675 üzenetére
En tobbnyire pulcsiban maszkalok meg, vagy polo+ tavaszi kabat (igazandibol olyan mint egy blezer) . akarmi van, a metron ugyis le kell vennem ha pulcsiban megyek akkor azt, ha vekony blezerszeru kabatban , akkor azt. Munkahelyen poloban ulok.
Ezt a vekony szellos kabatot mondhatnatok par markat, mert nekem meg nem volt olyan kabat (nem teli!), ami ala ne izzadtam volna egy sima gyaloglas alatt is . ( superdry nem oke, az xxl-esis kicsi Lajosra is, ram is)
Winner: tudom en nagyon jol. De Crytec210 valoszinuleg olyan ilyen szempontbol, mint en. 20 fok felett mar hoseg van, es 10 fokban siman alaizzad akar a tavaszi kabatnak is.
-
tildy
nagyúr
Nalunk a foldszinten, akiknek az udvarara nez a lakasunk lakik egy beteg gyerek.
12-13 ev koruli, beszelni nem tud, magat ellatni nem tudja, pelenkazzak. A "siralylany". Hala egnek mar tel, de azok a hangok amiket kiad. Elhiszem en, hogy nagyon rossz a szuloknek. De kb 15 lakas ablaka nez az o udvarukra, ahol a falak U alakban korulolelik azt.Otthonrol dolgozni pl nyaron kihivas, mert folyamatosan kinn van, folyamatosan sikit. Sokszor direkt kinn is hagyjak.
Elhiszem, hogy nem tudnak elkoltzni, valoszinuleg onkormanyzattol kaptak a lakast, de ez igy meg a "tobbsegi lakok" megeroszakolasa. Mondjuk lehet le kene mennem jatszani vele. Nem tudom mi lenne a jo.
MAsreszrol meg lelkiismeretfurdalast erzek ilyen jelelgu gondolataim maitt, hogy miert kellett egy tarsashaz pont legkozepebe koltozniuk
-
tildy
nagyúr
válasz
bandus #47615 üzenetére
Vannak jo gondolatai, de szerintem tobb az az 1%. Magam reszerol annyit mondok, nem a tobb penz miatt jottem el. Ez a sorban kb csak a 4-5. helyen volt. Sokkal inkabb a varhato inspiralo kornyezet, az uj lehetosegek,a nyelvtanuals, valami ismeretlen megismerese, es meg mindig a penz elott amiatt, mert tudtam mi varhato, ha Viktorek visszajonnek.
Tim82:
-
tildy
nagyúr
válasz
Integra #47569 üzenetére
Az a harmadik abban az esetben, ha mar van ket keresztnev. De azt hivatalos iratokban nem hasznaljak ( az enyem Erzsebet lenne).
7 eves koromban kereszteltek meg, szuletesem ota megvan a ket keresztnevem.Jo regen lehetett az, amikor a keresztszulo nevet adtak masodiknak. Szoval ha a gyokerei abbol jonnek, siman elkepzelheto.
-
tildy
nagyúr
válasz
Viszlát #47494 üzenetére
Ezt akartuk kihasznalni a yogaval. Laptop, tablet egyben. Szuper volt, hogy tabletkent is lehetett hasznalni. Vagy repulon is jo lett volna, kisebb helyet foglal. Nodehat ha egyeb baja van... Egyebkent ma hivtak, csak pont metron voltam. Csak alakul valami, a vegen meg baratsagban leszunk veluk.
A szigetes billentyuzetekkel kapcsolatban : van ahol jol megoldottak, a yogan pl. nem jart millimetereket fel ala a "sziget" . Van ahol meg igen: pl g580. A vicc, hogy ugyanaz a gyarto
-
tildy
nagyúr
Mar megy le a minik ara , £269 volt, £249 most az elozo szeria. 226-229 amazonon.
Tim82 : szerintem jol dontottel. Ahogy nezegettem a nexus 7-t, mellerakva az ipad minivel me gmindig az utobbi a roccenesmentesebb. Szvsz.
-
tildy
nagyúr
válasz
szőröscica #47463 üzenetére
Nekunk a furdoben ikea-s van, bevalt, eleg fenye van.
Korabban az ebay-es olcsobb ledesek nem voltak tul jok, a philips master 4-5W-os gu-10-es ledes fenyforrasai viszont bevaltak, abbol a konyhaban van ( csak ugye nem olcso, 10 font korul van darabja).Amit meg majd szeretnek az ez: [link] De nem olcso.
-
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp #47454 üzenetére
Van, aki nem tud flottaba belepni. Az en csaladom pl. ilyen. Itt mindket eset utcarol beesos volt.
-
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp #47452 üzenetére
Pedig:
One X, Telenor: All-In L (L-es méretű csomag) 13 990 Ft havidíj,
91 990 Ft online megrendeléssel, ingyenes kiszállítássalOne x , three: £29 upfront (kb 10306.08, de upgrade-nel altalaban ezt elengedik) , 11372.23Ft-nak megfelelo havidij, korlatlan internet, es 500 perc belfoldi beszelgetessel. De a 2000 perces is kb 13 ezer ft.
Akiket eddig kerdeztem, azt mondtak azert mas az elofizetesek ara otthon, mert sokan "elloptak" a telefont, kivittek az orszagbol, nem fizettek a havidijat.
De jo pelda a NExus 4 is: akinek innet vittem, beszerzesi aron vittem ( nem szamoltam semmit azert, hogy hazavittem) , 75 ezer ft volt. ( 209 font, szept vegi arfolyamon) . A telenor szolgaltatofuggon adja 3190 forintos csomagban kb 105 ezerert.
-
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp #47449 üzenetére
Leirtam korabbi hozzaszolasomban, kb masfel eve. Egeszen pontosan 2012 marciusaban, ugyanarra a telefonra ( iphone 4s vagy HTC ONE X), belepesi koltsegnek nem tudom mia pontos neve, lenyegtelen. Amit uj elofizetes vasarlasakor/regi hosszabitasakor kifizetsz pluszban a telefonert.
De miert is kerded? -
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp #47445 üzenetére
De lehet elofizetesed. Nekunk korlatlan nettel kellett , 20 font volt ugy az all-in-one csomag.
De anno az ipad elofizunal 15 font lett volna az 5 gigas csomag, 20 volt ugyanaz a csomag ipaddel.
Szoval kifizeted a telefont, de altalaban jobban jarsz, ha csomagban, elofizetesben veszed, mert kulon lehet rosszabbul jonnel ki a vegen ( mert ugy arazzak a csomagokat).Csak osszehasonlitaskepp, otthon 60 ezres belepesi koltseg melle kertek 12-15 ezres tarifacsomatokat , 2 ev alairasa mellett.
-
tildy
nagyúr
Attol fugg hol elsz es mit tartasz fontosnak. Errefele a tarifacsomaghoz adjak "ingyen" a telefonokat, 2 eves szerzodessel. 34 font/hos csomag , iphone 4s illetve htc one x kozul valaszthattam majd masfel eve. Jovore jar le a huseg, megint elhozhatok egy telefont.
De a fuggetlen keszulekarak is tobbnyire olcsobbak az otthoninal. -
tildy
nagyúr
válasz
Integra #47406 üzenetére
"de tp-t nyugodtan belehet helyettesíteni bármilyen másik komolyabb hp vagy dell gépre"
Egy komolyabb dell gep egy arkategoriaban van egy 13"-s macbook pro-val. Ha mindent osszevetek, a jo tapasztalatok miatt is, akkor nem tud alternativa lenni a javaslatod. De ettol nem leszek hulye, vagy gondolkodasra keptelen.Amugy jot nevettem Tim fejenek helyzeterol, koztudomasu, hogy nem vagyunk epp "puszipajtasok "
-
tildy
nagyúr
válasz
szőröscica #47404 üzenetére
Akkor olvass vissza picit, mi hozta elo belolem azt, amit. Napok ota azt fujtak itt Integra es "csapata" , hogy kb. mindenkinek es mindenre megoldas a hasznalt thinkpad.
Ha pedig linkelsz, akkor linkelj inkabb erre, ahol kb. kollektive hulyezett le engem es Esmeint is. ( vicc kategoria, mit szenvedunk ennyit).
Lenyegtelen, hogy a hosszu akkuido, vagy a kis tomeg, netan a kevesbe bumfordi kinezet szamitana.
En csak oszinte voltam, lehet magamnak veszek hasznalt gepet ( amire tenyleg ki tudja, mi ment mar ra) , de parom anyukajanak nem fogok, ha megtehetem. Megtehettem. Megtehettuk. -
tildy
nagyúr
-
tildy
nagyúr
válasz
Tothgera30 #47375 üzenetére
Aug vegen vettunk egy Samsung 540U3C-t 500 fontert a csaladban, nem volt egy rossz vetel.
-
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló #47323 üzenetére
Mert en fejlesztem az email-buildert amit ok hasznalnak. Nem az apple mailbol kuldom ki a leveleket, ha erre gondolsz. Napi szinten, meg kikuldes elott megy teszt-email olyanoknak, akik vegul rabolintanak, hogy mehet elesben. A teszt-emailt sem en kuldom, tudja a rendszer.
De ha valami gebasz van - pl az outlookjukban rosszul jelenik meg - akkor korulottem zsizsegnek.
A ceglogo egy url egeszen addig, amig nem kered a kepek betolteset. ( plusz egy sor a levelben kb) -
tildy
nagyúr
Erre gondolsz? [link]
Ertem mirol beszelsz, a thunderbirdot es mailt pedig user oldalon irtam.
Nekem a levelmegjelenitessel van gondom. Leven nekem kell olyan email-builder rendszert keszitenem, amit ez a kliens is hajlando "kozel -normalisan" megjeleniteni. Es meg akkor sem lehetek biztos.A "kis" startupunk pedig egy multi resze mar.
FeherHollo: mint irtam, rengeteg marketing emailt keszitunk. Amit kuldozgetunk egymasnak is. Az alairasban szinten van kep. Lehet valasztani, siman be tudom allitani, hogy marketing-emailbol a felhasznalo csak plain-textet lasson, nem gond, csak erdemes-e?
-
tildy
nagyúr
válasz
Integra #47296 üzenetére
Nekem amivel problemam van az mailkliens. Miert kotelezo, es melyik verzio kotelezo egyaltalan hozza? Mert azt megertem hogy exchange van a hatterben ( amit percig sem vitatok, eleg sok helyen fut) , de frontend oldalon miert kotelezo hozza outlook? Es ha mar outlook, melyik verzio is pontosan?
Tenyleg annyi kliens van mar ami NORMALISAN kezeli a leveleket, miert pont outlook? Szerzodes az MS-sel erre is kiterjedoen?
Mi van, ha fejlesztokrol van szo, linuxos , osx-s rendszereken?kraftxld: milyen funkciokra gondolsz pontosan? Csoportok, belsos folderek? Amugy lehet minden funkciot jol kezel, csak epp a html leveleket nem. PEdig alapbol ugye egy levelezokliens lenne. ( a tobbi csak extra)
Egyebkent en kicsit masik oldalrol nezem. Naponta kuldunk ki marketing emaileket. Valtozo tartalommal, de az esetek igen nagy szazalekaban ugyanugy es jol jelenik meg. De ha gond van, majdnem biztos, hogy az outlookban lesz gond. Olyannyira, hogy teljesen maskepp kezeli egy wines telefon beepitett levelezoje, mint a weboutlook, vagy a 2003-as , 2007-es.
Mielott ramsutne valaki: nem mondom ra hogy sz.r, en csak nem ertem, miert KOTELEZO sok helyen. Miert nem lehet mas klienst hasznalni exchange-el. -
tildy
nagyúr
Dolgoztam par munkahelyen, megha exchange is volt maga a rendszer, szerencsere nem volt kotelezo az outlook hasznalat.
Nem, a startupunk tobbnyire thunderbirdot es Mail-t hasznal.bobsys: nem hinnem. User interfeszrol beszelek jelen esetben. Eleg sok levelezokliens tudja az ms exchanget.
-
tildy
nagyúr
Na csapatunk nyert, borkostolas is megvolt. Tokaji sajnos nem volt a kostolhato borok kozt, pedig vegre egy bor, ami edes!
Na majd hozok ki belole megint -
tildy
nagyúr
válasz
fokukac #47167 üzenetére
Henrik, vagyis twollah hogy meggazdagodhatott volna belole :S
tim82: javasolni is akartam, hogy tegy ugy, csak vegul nem mondtam. Amugy tegy ugy
En meg meg jo , hogy dec elejen otthon vagyok, mehetek sorbanallni vagy a raffihoz vagy a cibhez, hogy alairjam, melyik a "fo" szamlam. Gondolkodom, melyik a jobb nekem...
-
tildy
nagyúr
válasz
fokukac #47135 üzenetére
Azert neha jolesik egy SB-s latte, nekem. Pl a Gingerbread latte, vagy most az Orange mocha.
Persze a Saecos/Lavazza-s otthonit nem veri, de nem is arra van.
bobsys:A kotyogossal az a baj, hogy megege(the)ti a kavet, keseru lesz tole. Szvsz a masikkal keszitsd inkabb.
Nekunk ez van, januarban £199-ert arulgattak, nem tudtuk nem megvenni.Lenovos tortenet folytatasa: elnezest kertek, es utananeznek.
-
tildy
nagyúr
válasz
EQMontoya #47109 üzenetére
Nem probalkozunk, maradunk annal ami bevalt, ahol emberszamba vesznek, ahol egyszeruen, gyorsan, pontosan javitanak ha kell.
Mikor a volt pro-mnal bad sectoros volt a vinyo, kicsereltek. Mikor a toltokabel ment masfel ev utan tonkre, csereltek. Mikor a videokarrtya kezdett sakktabalt rajzolni a kijelzore, akkor pedig megkerdeztek, elfogadok -e egyet a legujabb 13"-bol. Elfogadtam.
-
tildy
nagyúr
válasz
Viszlát #47106 üzenetére
Nos, Legolas kicsit bepoccent, megy vissza a masina . De elotte csak ugy a maga lightos, kedves modjan ir egy levelet nekik, hogy vajon felfogtak-e, hogy mi a problema?
Amugy itt van mellettem ket alma, mindketto bekapcsolva, meg se nyikkan egyik se, ez meg itt hangoskodik. Kicserelt ventillatorral....
-
tildy
nagyúr
Ezek a hulyek. Elkuldtuk ugye a yogat wifi problemaval, meg hangos ventillator gonddal. Hogy jott vissza?
Na, tippeket kernek.
-
tildy
nagyúr
nov vegen erkezik. Ha kijon, mielott mennek, akkor megprobalom a kabatzsebembe belerakni. ( Persze miutan megvettem)
winner: koszonom, felbiza
Bar a plafon lassan mar ementalihoz hasonlit. Ezek a
hulyeangolok valahogy ugy raktak fel az almenyezetet, hogy pont ott volt a fem, aholfurni akartamfurtam.bandus: £199+ 9.99 a szallitas.
-
tildy
nagyúr
Tanulva az elozo esetbol, hiaba megyek megint november vegen, viszont senki sem kap n5-t
-
tildy
nagyúr
válasz
Tothgera30 #46975 üzenetére
Retinas MacBook pro. Inkabb rafizettunk pluszban, de amig garis a gep, addig nyugodtan alszunk.
-
tildy
nagyúr
válasz
Tothgera30 #46968 üzenetére
Sikerult megoldani a problemat, tudjuk helyettesiteni, megerkezett az utodja.
Amint visszater a yoga , teszteljuk, es adjuk elfele, ha jo. Ha nem jo, megy vissza lenovoekhoz meg egy korre. Bukunk rajta, ez van. Tanulopenz. -
tildy
nagyúr
Kellett egy jo akkuideju, konnyu gep, valami jo processzorral, lehetoleg nem tul sokert, es nem tudja, hogy egy sandy bridges gep hogy hoz ossze mondjuk egy 6 oras akkuidot. Nem nezett hasznaltat.
Amugy siman elkepzelheto, amit irsz, elso szeria, elrontottak . Az is 'vicces', hogy a £600 alatti kategoriaban ket-harom millimetert ugral fel-le a a billentyuzet koruli resz a lenovoknal. Pl. az 540-nel is. (r-t betu kornyeken) , hala egnek ennek mar nem.
Meg egyebkent gondolta a franc hogy ha vesz egy "draga" lenovot akkor rosszabb lesz mint egy 200 fontos netbook minosegre. Akit esetleg erdekel: yoga 13 wifi issues
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid #46961 üzenetére
Hasznaltam t61-t is t42-t is talan, jo gepek. Asztalit helyettesiteni tokeletesek. De ha arra kell, hogy hordozd, hogy 1.3-2kg kozt legyen, akkor nem johetnek szoba. Arrol nem is beszelve, hogy mar az egyik 6 eve kinn van legalabb.
Esmein nem hulye, ert a gepekhez.Nem egyet rakott ossze, nem egy embernek sgitett mar. Olyan gepet keresett, ami megfelel az igenyeinek. A thinkpad kiesett, szobajottek: Macbook pro 13, illetve ez a gep. Ez az ideapad yoga a lenovo egyik flagship modelje. Nem ezt varna az ember tole.
Az amilorol:a pi 3540-em meg 4-5 ev utan is tokeletesen megy, kapott plusz ramot meg ssdt ( a keresztfiamnak odaadtam vegul). Oke, uj akksi kell bele, de ennyi. En szerettem.
-
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid #46953 üzenetére
Lenovo ideapad yoga, 13". Olyan gep kellett Esmeinnek, ami konnyu, minosegi, es akar tobbfele modon is hasznalhato. A yoga idealis valasztasnak tunt, olcsobb volt mint a macek, de jol osszerakottnak tunt.
Ami miatt soha tobbet lenovo , az a "sz.runk az ugyfel fejere" magatartas.
Integra: az apple-l hatarozottan jo a customer service. Az elso macbook prom ingyen kicsereltek egy friss modelre. Igaz 2 ev utan ennek is elkezdett hulyeskedni a tackpadje , beadtuk javitasra, azt mondtak 7-10 nap, egeszen pontosan masfel nap utan szoltak, lehet menni.
Peterket: mert ami sulyban oke (x230) az mar £999-1200. Ezert. Annyiert meg mar inkabb mac.
-
tildy
nagyúr
Na azt hiszem soha tobbet lenovot.
Ket hete leadtam javitasra a 13as yogankat ( ami egy egyhonapos gep, folyamatosan szakadozott a wifije, a a procihuto ventillatora iszonyat hangos) , gondoltam ma rajuk kerdek mar , mi van, mert semmi hir azota sem. Megadom a serial numbert, a repair reference numbert, a nevem, telszamom, mindent, erre visszakerdez milyen model es mikor lett elkuldve. Azt hittem csak hulyeskedik.
Netem nem lehet trackelni. Egy £750-s, egy honapos geprol van szo.
A vicc , hogy esm vagy 3-4 napig turta a netet, mielott megvette. Semmi rosszat nem talaltunk. Amint a wifis gond elojott, na azota viszont megleltuk a 80 oldalas forumot a saajat oldalukon, melyben rengetegen panaszkodnaka wifirol. A lenovo meg ugy nez ki magasrol tesz rajuk.
-
tildy
nagyúr
válasz
bandus #46900 üzenetére
Nem olyan jo az. Szerintem. Dragulna kozlekedes. A belso zona 'draga' lesz, mittudomen, 2 zona eseten a belso zona 8 ezer, az osszes zonas meg 10. Kimennel mondjuk Ors-re, maris masik zona.
Igazandibol eddig volt neked olcso. 3850? Akkor nem is sokat dragult az evek soran. Sot szinte semmit.Amikor kijottunk, akkor itt a fizum egytizede volt a berlet. PEdig nem minimalbert kaptam.
-
tildy
nagyúr
válasz
bandus #46700 üzenetére
Holapatolasra hivnak be telre noket. Mondjuk 50 -60 kilosokat.
( semmi gond, en imadok havat lapatolni, csak en inkabb ferfisulyban vagyok).
De epitkezeseken is Magyarorszagon pl. ritkan latni not.EQMontoya: vagy csak szimplan videken vegzett, es videken el ( ott mar teremtett egzisztenciat, nem mobilis) . Ebben az esetben konkretan a szogre akaszthatod sok esetben akar a ket diplomad is.
Kulker vegzettseguek kozt illetve tanarok kozt talalkoztam ilyenekkel pl.
-
tildy
nagyúr
válasz
bandus #46681 üzenetére
Tobben leirtak: mert el tudsz menni interjura, mig ha heti 5 *8 oraban kozmunkas vagy, akkor nem biztos.
2. Lehet van megtakaritasod, amibol megelsz.Nekem anno volt, mikor 5 honapig munkanelkuli voltam. A munkaugyi kozpont nem tudott semmit sem ajanlani. Hiaba volt felrerakott penzem , az kb osszesen akkor 200E forint volt. Pont az 5 havi lakber. A munkanelkuli melle volt meg szinten havi negyven font.
Ha nem eltem volna Budapesten ( ahol az albit a korabban felrerakott penzembol fizettem abban az 5 honapban), akkor meg kesobb sem lett volna munkam.
Jaszsagban azt hiszed szukseg volt informatikusra???
Aztan ott van az, hogy hogyan mutat a CV-ben? Foleg akinek meg keves tapasztalata van? Kihagyja?
Jahm, lehet valasztani, ha nem mesz kozmunkara mondjuk kertesz, meg burkolo, komuves tovabbkepzes kozt. Tenyleg alternativa mondjuke gy mernoknek?
Te ha munkanelkulive valnal ( mondjuk videken, es nem lenne penzed BP-re koltozni) , te elvallalnad?
-
tildy
nagyúr
válasz
bandus #46670 üzenetére
Hugom gazdasagi infot vegzett. Regisztralt allaskereso honapok ota. Bufeszakot vegzett-e?
O is visszautasitotta.
Oszinte leszek: en is visszautasitanam, mert mellette 100%, hogy nem tudnek eljarni allasinterjura.
Igaz relative nagyobb varosban lakik, de szinte semmilyen munkalehetoseg nincs, ami illeszkedne pl. a CV-be. Szerencseje van, mert van hol laknia, van mit ennie. Igy se kap penzt az allamtol. -
tildy
nagyúr
Ez kemeny. [link]
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid #46605 üzenetére
Kifejezetten boldog lennek ,ha ramutatnal, hogy konkretan hol "szaroztam le" , hol irtam, hogy szar. Mert szerintem sehol. Csak azt, hogy "PEdig van benne valami" + hogy nekunk nagyon nem jott be.
Megkoszonnem, ha nem masitanad meg a szavaim, es nem adnal olyat a szamba, amit nem mondtam.
Integra: ez rad is ervenyes. -
tildy
nagyúr
Amiota android van, nincs ilyen gond. Mondjuk nekem akkor is android volt, azzal sem volt gond, ugyanott, ugyanakkor.
En amugy csak a masodlagos szenvedo alany voltam, nekem kellett visszatartanom a delikvenst ( esmeint) joparszor, nehogy foldhoz b...sza. Pedig o aztan nyitott az uj technologiak irant. Kb 7 vagy 8 honapig volt meg, de orultunk, amikor megszabadultunk tole.
Esmeinnel sms( van vagy havi 2000 limit) vagy gtalk megy. A nokiajan konkretan egyik rosszabb volt mint a masik. Gtalk uzeneteim nem kapta meg, oke, akkor kuldtem smst. Azt sem. Fura, hogy miota razr i-je van , nincs ilyen problema. Emiatt nem hiszem, hogy szolgaltatoi gebasz lenne.
-
tildy
nagyúr
válasz
fokukac #46544 üzenetére
Az mas kerdes, de egy ket eves csucsmodell jobb helyeken meg ma is igen jol hasznalhato, tudja a multitaskingot, stb. Idoben megkapod az smseid, a gtalk uziket, es ha epp bongeszel, meg akkor is tudsz skype hivast bonyolitani.
A NOKIA+Windows kombora hasonlo felallasban ez nem mondhato el.
A tobbiben egyetertek veled.
-
tildy
nagyúr
Gratulalok, hogy ertekeled a mondandom mogott levo dolgokat is.
Foleg, hogy amikor a 800ast kiadtak 2 eve, a nokia csucsmodellje volt. A golf emlekeim szerint sosem volt a VW csucsmodelje. Tevedek-e?
Ha mar hasonlitani akarsz, akkor egy ket eves phaetont hasonlits a mostani VW golfhoz.
Na jo, legyen 5 eves phateon, autoknal 2 ev nem avulas.
-
tildy
nagyúr
no, ezt eddig is tudtuk: [link]
-
tildy
nagyúr
Semmi kulonos, csak egy kis szel volt.
Par vonat, par metro nem jar, fel iroda otthon. Kelet-Londonban nem volt veszes a szel, volt mar nagyobb szel is arrafele, en is benn ulok a munkahelyen, dolgozom.
Voltak azonban , akik nem voltak ennyire szerencsesek: [link] Daily mailt linkeltem, mert bbc nem tudom elerheto e otthon, ha igen:
Reggeli metrohelyzet: : [link]
Amugy mint anno Magyarorszagon aug 20-an; itt is ugy nez ki egy savban volt hatalmas a pusztitas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Forrmell.enn
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- BestBuy topik
- Építő/felújító topik
- Dune: Awakening
- További aktív témák...
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest