- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #26723 üzenetére
ezt simán elérem minden nap amikor kivágódik elém valami állat és satufékezni kell. na az 120-as pulzus. vagy amikor megjönnek a számlák.
-
lujó55
addikt
válasz
bobsys #26665 üzenetére
Hú, ez így elég tág.
Hardver? Szoftver? programírás? web? hálózat? mi? (ha olyan értelmesek az ausztrálok is, mint az amerikaiak és angolok, akkor az IT simán lehet olasz is). Szerintem valami konkrétabb kell, bár egy kengurus dologra rácuppanhatnak a gyerekek főleg ha jó a logo. de ha átmész majd USAban, oda a kenguru kevés lesz, oda valami rodeo-cowboy vonal kéne. szóval nem könnyű.(#26674) Tim82: wow
gugli?
-
lujó55
addikt
válasz
Winner_hun #26643 üzenetére
az élet szép -
lujó55
addikt
Reggelire hagymás melegszendvics? UP?
-
lujó55
addikt
betegek vagytok...
-
lujó55
addikt
jó reggelt!
akkora vihar vonult át este felettünk, majd szétverte az udvart.
még jó, hogy locsoltam előtte -
lujó55
addikt
válasz
venember83 #26586 üzenetére
mennyiségtől függ az alkupozíció
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #26543 üzenetére
mi meg csak átutaztunk Tordán
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #26540 üzenetére
ember ez fantasztikus!
a sóbánya hogy van kialakítva? hogy nem szakad le a mennyezet? alá van betonozva? -
lujó55
addikt
de jó, hogy van erre is külön totyik
-
lujó55
addikt
válasz
neduddki #26522 üzenetére
ó, én ezen már túlvagyok
a kérdés erre irányult volna:
réz ez is, meg ez is.
az egyiknél sárga a réz szín, a másiknál meg ki is írják, hogy vörös.
én meg abból indultam ki, hogy a bronz a vörös, mert a bronzérmem is az ami itt figyel a vitrinben. itt meg aztán minden réz, akármilyen színe is van.
érted már mi a bajom? -
lujó55
addikt
Valaki tudna nekem segíteni, már szétgugliztam az agyamat, kikupálódtam öntészetből és fémbiológiából, de egymásnak teljesen ellentmondó információk vannak.
Kérdés megvitetásra: Milyen színű a réz?
Az elemi réz vörös, a sárgaréznek nevezett valami az már bronz, a rezet ónnal ötvözik. de a bronz lehet vöröses is, ha arzént adnak hozzá, lásd neolitikum fegyverei. Ugyanakkor a réz dísztárgyak színe mattsárga, mint az óarany.
De ha valaki azt kéri tőlem, hogy rézszínű fogantyút vegyek a fiókra akkor a vöröses, vagy a sárgás változatot kell megvennem? Ahány kilincsüzlet, annyiféle értelmezés -
lujó55
addikt
-
lujó55
addikt
elég photoshop szagúra sikeredett a térképrészlet...
-
lujó55
addikt
melegfront volt ma?
mindenki beszól ma mindenkinek?
relax van, emberek! -
lujó55
addikt
+1
szerintem is nagyon szépek, régen anyukám varrt egy csomó terítőt, kalocsai virágokkal, még kis piros paprikák és zöld lóhere is volt rajta. Sokkal jobban néz ki, mint egy neonszínű szar amin van egy semmitmondó felirat. Nagyon örülök, hogy a mai ruházatra is felkerül szép lassan. Ne szégyelljük már nemzeti értékeinket!
Mod: ne szerénykedj, nagyon jó alakod van!
-
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #26459 üzenetére
ja, akkor szemből. úgy már más
-
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #26455 üzenetére
féloldalasan...
Radiál gumi: annyi. kampec.(#26457) bandus: ezt nem tudtam. kösz az infót
-
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #26453 üzenetére
hát ha ügyesen fel tudod tenni anélkül, hogy a spoilert letéped, akkor van esély, mindenesetre a guminak nem a legjobb. (csak vicc volt az áthajtós HSz., ezt te is érzed.
)
(#26452) bandus: őő, micsoda? kifejtenéd egy kicsit bővebben? pucérnénis felvonulás van?
-
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #26446 üzenetére
és próbáltad már?
mármint S-val áthajtani a "kedvenceiden"
utána meg majd ápolgathatod őket a kórházban -
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #26443 üzenetére
itthon miért is nincs ilyen?
lássuk csak:
1.) a fénycsőtörésért az egész tehetségkutatót bezárnák környezetszennyezés miatt, Indiában köztudottan tojnak a környezetre.
2.) nem tudom mennyi rúpiát kaptak, mert nem értettem a végét, de lehet, hogy nálunk egy honi Sandokan ennyit keres a kurvákból naponta és csak annyit kell tennie, hogy a bicepszét növeli, tetoválásokat fest magára és nem fürdik, vagy egyszerűen csak eljár a polgárjenő hivatalba nyafogni és odaadják neki a te adódból. tehát nem kell neki összetörni magát.
3.) a magyar suzuki még egy fél téglán se képes áthajtani, nemhogy egy emberen. -
lujó55
addikt
válasz
Winner_hun #26436 üzenetére
fenyő.
de vajon milyen páccal készült? -
lujó55
addikt
1.) becsüld meg a barátnőd, mert értékes az olyan nőnemű teremtmény, aki a mai világban nem követelőzik, hogy mit akar és az isten pénze is kevés. (én feleségem már most kijelentette, hogy szülinapjára nem kér semmit)
2.) olyat vegyél neki ha ilyen kiegészítőkre gondolsz ami jól áll neki és szereti is hordani. persze mindent szeret amit tőled kap, de mégis: milyen színű a szeme és a haja? ha kék, vagy zöld, akkor a türkizes pl. nagyon ott van!
3.) nincs-e valamilyen fém-allergiája. ezt valahogy puhatold már ki. én vettem kisfeleségemnek egy tűzzománc katicás fülbevalót, mert imádja a katicabogarat és a fülcimpája begyulladt tőle. Lehet, hogy ő is csak nemesfémet tud hordani -
lujó55
addikt
kerti gyomlálást terveztem, de nem szeretem a szemerkélő esőt
-
lujó55
addikt
Na jóccakát mindenkinek!
Szép álmokat, akinek meg dógozni kell, kitartást -
lujó55
addikt
válasz
BlacKSouL #26362 üzenetére
amikor én mentem Stuttgartba egy fontos meetingre, leszállt a gép, bőröndöt be a bérautóba, el a szállodába, minden OK. Amikor pakolok ki, akkor látom, hogy a zár letörve, tisztasági csomagom, benne a Braun villanyborotvám nuku. Egyszerűen kirámolták. Másnap mehettem tárgyalni izzadtan, borostásan. Mikor hazaértem, jelentettem a csomagom eltűnését és a bőröndöm megrongálását. Adtak egy jegyzőkönyvet. Na, mondom akkor hétfőn beslattyogok a bőröndjavító mesterhez, a MALÉV szerződött partneréhez. Reggel a kocsiban ülve hallom a híreket, a MALÉV csődbe ment. Telefon már természetesen nem működött, felhívtam a bőröndös céget, azt mondják megcsinálják, de ki kell fizetnem és ha tudom később érvényesítsem a követelésem a felszámoló biztosnál.
Anyátok jól van? -
lujó55
addikt
nocsak! valamiről lemaradtam? bimbózó szerelem bontakozik ki itten lassan
máris összeköltöztök? -
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #26305 üzenetére
igen, az átlátszó polietilén fólia feliratozva
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #26299 üzenetére
irigykedek!
nagyon szép is az! -
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #26296 üzenetére
nosza, merrefelé lesz az Urlaub?
-
lujó55
addikt
válasz
FehérHolló #26220 üzenetére
hát nálam se volt erekció, félre ne értsd, de ezeket a magaslabdákat nem szabad kihagyni
-
lujó55
addikt
Maradék OSB lapból csináltam egy tárolót a pincébe, mert a régit megette a pára.
25mm vastagság, 3 fűrészlapot evett meg. Iszonyat nehéz vágni!!! -
lujó55
addikt
a múltkori cseresznye nagyságú jég szétvert mindent a kertben.
a tegnap esti vihar közeledtével gyorsan letakartam a kocsit pléddel, rá a fóliát nehogy baja legyen......épp egy pár csepp eső. ha nem tettem volna, most úgy nézne ki mintha lőtték volna
-
lujó55
addikt
válasz
BlacKSouL #26171 üzenetére
beszarás.
én egyszer erdélyben éltem át olyat, hogy a villám pont akkor vágott bele a villanyoszlopba, mikor a kocsival ott jártunk. csak a nagy lila fényt és a csattanást hallottuk, vagyis nem hallottunk semmit akkorát szólt. a mögöttünk jövők mondták mikor megálltunk, hogy a mi kocsinkba is belevágott a villám, ők látták, mi nem vettük észre és semmi baja nem is lett a kocsinak. -
lujó55
addikt
válasz
venember83 #26152 üzenetére
-
lujó55
addikt
magyarázat. (magamnak is, mert én se tudtam eddig...)
-
lujó55
addikt
válasz
FehérHolló #26134 üzenetére
"Kinyírták a cigányt a szomszédban"
kajakra? -
lujó55
addikt
válasz
FET-MEN #26125 üzenetére
én meg úgy jártam, hogy bementem a vodához, hogy van egy előfizetésem és kéne egy mobil, mert a régi festékes lett és a higitó oldja az anyagát, tehát menthetetlen. aztán kérdezett egy csomót a telefonálási szokásaimról, meg az internetezésről, meg hogy mennyit beszélek havonta hálózaton belül-kívül stb. aztán kiderült, hogy a telefont telefonálásra használom, így 1Ft-ért (azaz ingyen) elhoztam egy Samsung E1230-at. Öt perc se volt, mindenki boldog
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #26121 üzenetére
azaz?
ezzel mit akarsz mondani? -
lujó55
addikt
Reggelt, frisset!
Kinti zuhany alatt megfürödtem, nagyon király volt! Még langyos volt a víz a tartályban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest