Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
ha 3 perccel az után elkezd szakadni az eső, hogy hazaértem (bringával) akkor be lehet írni 1 pontot a mák oszlopba?
-
concret_hp
addikt
válasz
parandroid #59349 üzenetére
what a badbeat
-
concret_hp
addikt
ha azt mondom mindjárt indulok a gyárba megvertek?
(de már tekertem 2.5 órát ma)
-
concret_hp
addikt
rendszeresen előjön a fogorvos téma, szóval én is feldobom, tudtok ajánlani valakit? úgy látszik az eddig jól bevált dokim meghatározhatatlan ideig elérhetetlenné vált
ne arany árban dolgozzon és kíméletesen ennyi ami fontos lenne, ha esetleg a duna pláza vagy a stadionok-örs közti részen rendel az nem hátrány
-
concret_hp
addikt
no múltkori összeköltözés témához: nem lesz meg teljesen a 3 hónap
-
concret_hp
addikt
válasz
Winner_hun #59260 üzenetére
én is erre gondoltam, de a kép ezzel nem passzolt össze
köszi Tope
és akkor a W esetleg?
-
concret_hp
addikt
férfi nadrgá számozásnál a 32WL és a 32WR közt vajon mi lehet a különbség?
-
concret_hp
addikt
arró' nem vót' szó, hogy nyugatra számlázunk
egyébként nagyban függ, hogy 1-2 melóról van-e szó, vagy folyamatosról, és hogy picit pontosabban mennyi az annyi, a papír szabályos keretek közt is kibír sok mindent.vicces, hogy 2 napja nem megy a cib netbank
még viccesebb, hogy a weboldalon véletlen sincs kiírva, csak hibás azonosítás, hívd a telós ügyfélszolgálatot, ahol meg egyből bemondja, hogy nem megy a netbank ... azért ez nem a profizmus magasiskolája -
concret_hp
addikt
valaki erősítsen meg, hogy munkaszüneti napok ugyanúgy számítanak bér szempontjából, mintha ledolgozott munkanap lenne (amennyiben hétköznapra esik)
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp #58909 üzenetére
bringás eredményeket nézve a prókon kívül nem nagyon mentek emberek 3 órán belül a bringán
ahhoz képest nekem a moving time 3:21:50 (frissítőknél rendesen megállltam)
de a lényeg, hogy ha megyek bp 70.3-ra, akkor ezen 1 órát simán kell javítani -
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp #58842 üzenetére
ja és nekem is feszt zabálhatnékom van tegnap este óta
nem is értem miért
-
concret_hp
addikt
Úszás 49:01 - 1.9km Úszás 2:35 /100m 192
Depó1 57:39 0:08:38 207
Kerékpár 4:27:55 3:30:16 90km Kerékpár 24.67 kmph 170
Depó2 4:33:54 0:05:59 173
Futás Kör1 5:22:40 0:48:46 Futás - 7km 7:49 /km 173
Futás Kör2 6:23:23 1:00:43 Futás - 14km 8:40 /km 180
Cél (Futás 21km) 7:27:30 1:04:07 Futás - 21km 9:02 /km 191szétesett picit, a bringa utolsó 20km-n a tüdőm áthúlt, mert nem votl annyi eszem, hoyg a szembeszélben felhúzzam a zipzárt, még a futás első 3-kmn is tök nehezen kaptam levegőt emiatt... aztán kezdtem helyrejönni, akkor meg hányingerem lett, mert nem ittam eleget a betolt műcukrokhoz képest és az uccsó 2 kört szinte végig sétáltam... 120-125 pulzussal úgy hogy amúgy nem vagyok fáradt, nagyon uncsi volt
depózásokon -10p, bringán a 3 frissítőnél elment szum 9p majdnem, ahelyett 3p, és máris jött negyed óra + a futáson tudnék javítani 40 percet, ha nincs ez (csak előre ki kellett volna számolni a frissítést, csak a durva szél miatt arra figyeltem, hogy ne éhezzek el...) szóval az máris 6:30 körül van, és akkor ha még nincs marha sok szint a bringán + durva szél akkor máris 6 óra
ja és még normálisan úszni is meg lehetne tanulni
szóval kénytelen leszek menni bp 70.3-rade előző nap a sprint egész jól sikerült a tervezetthez képest
úszás:19:52
depó: 04:31 (leglassabb a mezőnyben)
bringa: 37:41 (kb. 500m-t mentme szélárnyékban, 120m szinttel)
depó2 + futás 26:32 (1:24 + 25:08)
szum: 1:28:34 -
concret_hp
addikt
na megvolt a félironman, elég siralmas futással, mert felfordult a gyomrom a nem jó frissítés hatásaként, pedig a szintes pályát meg a durva szembeszelet tök jól bírtma a bringán... de így leglaább sokat lehet javítani a pb-n
p*náról volt szó, vagy kár visszaolvasni?
-
concret_hp
addikt
ja egyébként hatalmas élmény a rákosrendező pályaudvarnál az a 2-300m macskaköves rész minden nap 2x bringával
de még azzal együtt is az a legjobb
Bandus, reggel f7-7?
hányra jársz dolgozni?
én szerintem még 8:15 előtt nem startoltam el az utóbbi hetekben
-
concret_hp
addikt
válasz
bandus #58708 üzenetére
én bringával járok, nem tudom mennyi a távolság, meg mi az útvonal, de nekem normális idő esetén kb. ez a legjobb alternatíva
majd 10 év múlva megmondom, hogy megérte-e
BlacKSouL: ma volt a védés, de eredményhirdetés majd ha mindenki végzett, nekem meg azért van más dolgom is, hogy ott várjak, szóval a jegyet még nem tudom, de az hogy megvan-e nyilván nem kérdéses
-
concret_hp
addikt
no diplomavédés letudva
mondjuk az előzőnek az adatit úgy írták, hogy műszaki informatikus mesterképzés MA
azért szóltam, hogy ezt tán inkább sciencenek hívnám mint artnak bár van az a szint ...
-
concret_hp
addikt
válasz
EQMontoya #58421 üzenetére
ft-t nem is rántották meg... vannak rá verzióim, hogy miért nem, a lényege mindnek az, hogy már 1 ideje be van árazva, hogy "hát ezek hülyék"
de beszélgessünk inkább a p*náról, még mielőtt egy morcos moderátor szétcsap köztünk
ha emvyt vagy valakit érdekel, lehet hogy tudok egy okosba átadó kaposvári nevezést féltávra
-
concret_hp
addikt
ez a rumosszilvás sör ez kimondottan érdekes. azt nem állítom, hogy jó. érdekes.
-
concret_hp
addikt
mivel a nőügyes topic komolytalan, szerintetek mi a legrövidebb idő, amikor nem elkapkodott az összeköltözés? nyilván nem lehet egy egzakt időintervallumot mondani azt vágom
-
concret_hp
addikt
pénteken eltaknyoltam bringával, ma meg kaptam egy durrdefektet 25km-re otthonról, jó hétvége volt-e?
(amúgy ezeket leszámítva igen
)
-
concret_hp
addikt
az létezik, hogy nem lehet mtv-t online nézni a vb alatt, vagy én nem találom csak?
-
concret_hp
addikt
válasz
Tothgera30 #58264 üzenetére
akkor a szokásosak (lábtörés, kalapszar, stb) közül válassz magadnak egyet
-
concret_hp
addikt
válasz
szőröscica #58226 üzenetére
ismerősnek a full rozzant babakocsit lopták el, ami helyett már csak azért nem vettek 1 hónappal korábban másikat, mert qrvára nem értek rá
-
concret_hp
addikt
válasz
szőröscica #58123 üzenetére
mondjuk felépítésre gondoltam, de mindegy, hajrá
-
concret_hp
addikt
válasz
szőröscica #58121 üzenetére
ha tönkreb@szod az izületeid az még több erőforrást el tud vonni , csak mondom
-
concret_hp
addikt
válasz
szőröscica #58119 üzenetére
vmi szakival nézesd meg, hoyg milyet kéne venned.
-
concret_hp
addikt
nem mentem olyan hosszúakat, mint kellett volna, 100 felett 1x se mentem idén, de elég erősnek érzem magam. ilyen 26-27el végigcsorognék gond nélkül szerintem, csak kérdés, hogy az elég spórolás lenne-e. de szerintme megvár a célvonal jövőre is. ill a pulzusom még szerintem mehetne lentebb is. tegnap egy 70km / 29.7es átlag 400pár m szintnél volt 155 az avg, ami azért elég sok
-
concret_hp
addikt
ja én elég nagy dilemmában vagyok a hetekben, szerintem ilyen 15 óra alatt végig tudnék érni, egy kényelmes tempójú bringázás után (6.5-7 óra közt) még el tudnék kezdeni futni azt meg már valahogy csak megoldja az ember
, de nem biztos, hoyg sok értelmét látom, bár kétségtelen, hogy jó esélyeim lennének sokat javítani utána
földút outival általában jó
én még nem futottam maratonthó végén lesz kaposváron féltáv, de 1000m szint vna a bringapályán, jó lesz
sztem totál meg fogok halni, a full ironman meg megvár jövőre. bp 70.3-at viszont akkor lehet hoyg tolom aug végén, bár picit drágának tartom, de ettől nem lesz olcsóbb.
-
concret_hp
addikt
440ml-es cider, annak hogy jön ki pont ennyire a mennyisége?
Integra: továbbra is az ilyen teletál meg egészségkonyha meg iylenekre gondoltam, az instant rendelős vágom, hogy nem szállít mindenhova, de ezek gondolom igen
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #58074 üzenetére
én meg azt kérdeztem, hogy mit csinálnak a rohadt sok kessel? gondolom tonnaszám rendelik az alapanyagot, amit nem kp-ban fizetnek + munkabért se kp-ban szokás fizetni, meg még van 1-2 dolog amit szintén nem
-
concret_hp
addikt
válasz
föccer #58051 üzenetére
ott van olyan is amit egész hétre be lehet rendelni, és hozzák délelőttönként automatikusan?
Integra: ja túl sok féle van, de nincs kedvem kísérletezgetni. jó legyen (ízre meg összetételre is), legyen megfelelő méretű adag és ne legyen qrvadrága, de nem az a lényeg, hogy 20ft-al olcsóbb legyen, mint máshol.
-
concret_hp
addikt
nem nagyon pörgö az ételszállítós topic, ilyen előre megrendelős kajafutárokból tudtok ajánlani olyat ami jó? ha egy picit drágább az átlagnál az pont belefér de cserébe legyen jó.
-
concret_hp
addikt
remélem ma senki nem fázik
-
concret_hp
addikt
ha már szóba került a tolvajkergetők lelövése - na nem úgy, hanem a fészbúkon
- kíváncsi vagyok a trollfocit mikor szedik le, mondván, hogy úszító vag yilyesmi
vagy esetleg tibi atyát, hogy alkoholizmusra bíztat
-
concret_hp
addikt
válasz
Tothgera30 #57965 üzenetére
azért alapvetően nem lenne baj, ha picit meg lennének ritkítva
Integra: #57949-t nem véletlen vetettem fel
-
concret_hp
addikt
embörök én nem nagyon követem a focit, de ez priceless [link] minden 2. mondat értelmetlen csak kb.
-
concret_hp
addikt
ha a nagy autóipari + IT fejlesztések eredményeként 1 gombnyomással állítható lesz, hoyg az autó mindig szabályozzon le a sebességhatár +5%nál, akkor mi lesz a sok trafival
2velezelőttihsz: sch 2. emeletével mi a baj?
-
concret_hp
addikt
válasz
parandroid #57849 üzenetére
szerintem simán csak ez a szabály és elfelejtették páran, hogy nem a szabályok betartása az elsődleges feladatuk
1x én is mentem be saját lábon a sürgősségire úgy hogy ráadásul nagyon szarul is néztem ki, komoly volt... raknék ilyen szmájlit
de pont a fogsoromat törtem össze... volt komoly meglepődés, hogy mégis mivel jöttem és hol a mentő
de kb. 2p múlva lekezdtek vizsgálni
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp #57830 üzenetére
40 km/h körül már eléggé érezni a különbséget a két gép közt
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest