- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem nyílnak a Foldok?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
fokukac #54468 üzenetére
Asszem, elég sokszor felmerült már (újabb Thinkpad-tesztek hozzászólásainál többek között Integrától szoktam látni ezt a véleményt és ebben teljesen egyet is értek vele), hogy nagyjából le kell tojni az újabb Thinkpad-eket. Beszerzel egy kései Core 2 Duo-s példányt (a preferenciáidat ismerve egy 4:3-os T61-et/R61-et), beletolsz 8 GB RAM-ot meg egy SSD-t és évekre jó lesz még.
Én ezt meg is léptem most év elején - eladtam a T60-at és a Z61p-t, mert mindkettő kevés volt már lassan, leginkább a maximum 3 GB RAM miatt, majd beszereztem egy T500-at és egy X200-at (mindkettőbe került 8 GB RAM és SSD, 2-3 évig nem fogok panaszkodni átlagfelhasználóként a Penryn magos C2D teljesítményére ezzel a körítéssel, a T500-on ráadásul kb. minden általam játszott játék elfut még élvezhetően).
(Az más kérdés, hogy "beesett" még egy X301 meg egy R61 is a terveken felül.
(Mondjuk az X301 megy apámékhoz, egy T43-at fog váltani.))
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #54477 üzenetére
Nem vagyok szőke.
Akkor fizessétek FehérHolló lelkigondozását egy csendes, nyugodt helyen.
-
Tim82
félisten
válasz
parandroid #54454 üzenetére
Mondjuk a dolog hátulütője, hogy egyfolytában nyitva van minimum 5-10 tabom, de a 8GB RAM elbírja...
Én még ott vagyok leragadva, hogy mind neked, mint Katicának egy HP nc4200-a van, ami ugye 2 GB RAM-ot fogad maximum. Akarsz róla beszélni? Elvégre ez egy kockafórum, vagy mi.
-
-
Tim82
félisten
Ez egyébként milyen telefon?
Én nem találkoztam eddig igazán jó kameraappal Droidon. SSH-t nem használok, DLNA-t sem, ezekre nem tudok fejből mit mondani. Dropbox, Sky/OneDrive hivatalos kliens van, jól is működnek. Ingyenes offline navinak ott az Osmand (illetve a GMaps-et is lehet offline használni, ha előre leszedsz térképrészletet).
Amúgy nem értem ezt a nagy taszkkiller mániát, Jelly Bean-nél/1 GB RAM-nál már semmi szükség nincs rá szvsz. Root + Greenify akkor már hasznosabb.
Ha nem tetszik a gyári SMS, van Handcent SMS.
De amúgy van Android alkalmazásokról topik.
-
Tim82
félisten
válasz
concret_hp #54346 üzenetére
Gázbojler/villanybojler?
-
Tim82
félisten
válasz
parandroid #54337 üzenetére
Persze, amúgy nettó hiszti a csaj posztja, de 99%, hogy azért nem kapott választ, mert már senki sem dolgozott a T-üfsz.-on, akinek a feladata lenne a FB-on hisztériarohamot kapó ügyfelek lelkének ápolgatása.
-
Tim82
félisten
válasz
parandroid #54333 üzenetére
Ha megnézed, a LOL-os beíró írt be előbb (este 9 körül), a "picsogó" meg este 11 után. 9-10 körül gondolom, még volt ügyfélszolgálatos, aki az FB-oldalt tartja karban.
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #54110 üzenetére
Nem terveztem semmi ilyesmit bedobni, így nem kunszt megelőzni.
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
válasz
parandroid #53827 üzenetére
A velem szemben ülő kollégám meglehetősen hasonlít Berkire (arcra, mert amúgy kisebb batár), mióta felhívtad a cikkre a figyelmet, rákerestünk és a herevasalással szívatjuk szegényt.
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
válasz
parandroid #53703 üzenetére
Nvidia vonalon finoman szólva nem mozgok otthonosan (egy HD3650 volt az utolsó saját használatú VGA-m desktop-ban), de én valami HD6450/HD6570-et néznék a helyedben. Fogyasztásban kb. ott vannak a 7600GT szintjén (illetve a 6450 számottevően alatta), tudásban azért bőven jobbak már és kb. beleférnek a rászánt keretedbe.
Ja igen, a barátnőm egy totál low end-nek számító GT520-at használ a két hónapja felhozott asztali gépében (egy Pentium Dual Core E6700, egy G41 chipsetes MSI alaplap és 8 GB RAM társaságában), a Skyrim / Fallout 3 / New Vegas gond nélkül fut vele 1280*1024-es felbontásban. Na, ennyi az Nvidiás tapasztalatom. Ez van, ha az ember rég áttért a pár éves notikra.
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
válasz
parandroid #53574 üzenetére
Ahogy írtam: 21 évesen nem hiszem, hogy sok lehetősége volt már bátor, jó Sir Robin-nak lenni, de nem is ez a lényeg - majdhogynem mindegy, hogy nyakon lövik egy háborús övezetben (amihez egyébként nem kellett mást csinálnia, mint a szűkebb otthonában végeznie a munkáját), vagy esetleg egy békésebb, boldogabb országban egy beütő katasztrófában egy ház omlik rá, miközben sebesülteket ment... "kurvának állt, ne lepődjön meg", ahogy gondolom, az összes többi mentős, egészségügyes, tűzoltó, katasztrófavédelmis stb. sem. Na, ez az a mentalitás, ami fájdalmas, politikától függetlenül.
-
Tim82
félisten
válasz
parandroid #53572 üzenetére
Mondjuk az alapállás az, hogy a fórumtárs volt szíves egy huszonegy éves ápolónőre, akit meglőttek, benyögni a mélységesen empatikus "aki kurvának áll..."-kezdetű mondatot. Amihez egyébként én is gratulálnék neki, ez ugyanis egyfajta negatív csúcs, elég sok szempontból nézve is....
Nyilván rengeteg lehetősége volt a csajnak, miért nem ment gyerekként/kamaszként külföldre, meg hogy gondolja, hogy ha már a szűkebb lakóhelyén háború van, akkor esetleg gyakorolná a foglalkozását. Meg lyen nonszensz dolgok.
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #53533 üzenetére
Nem feltételezek nyílt beavatkozást.
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #53464 üzenetére
Ma nem volt alkalmam híreket követni, szóval nekem is utána kell néznem.
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #53393 üzenetére
-
Tim82
félisten
válasz
-secret- #53383 üzenetére
A Wikipedia szerintem megérdemli.
Nekem mondjuk a sok-sok
elbacottönfeledten eltöltött óráért. -
Tim82
félisten
válasz
parandroid #53294 üzenetére
Már elég régóta ez az avatárja.
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #53264 üzenetére
Számon van tartva, nincs mit tenni. Az adósság az adósság.
-
Tim82
félisten
Na, csak egy dolgot felejtettem el ma reggel, bevenni a Cavintonomat, mert úgy emlékeztem volna rá, hogy reggel nekem találkozóm van. Asszem, szabadságra kéne mennem pár napra kipihenni magam...
-
Tim82
félisten
válasz
bobsys #53179 üzenetére
Akkor sikeresen félreértettem a mondatodat (my bad, mindjárt bealszom itt Barad'Dur-ban
) - úgy értelmeztem, hogy telefont vennél, legfeljebb ha nem lehet a te irataiddal, akkor a sógoréval, hogy arról menjen a mobilnet megosztása.
Stick-nél nem lesz olcsóbb a hordozható hotspot, az tuti.
-
Tim82
félisten
Egyenlegfeltöltős (= nem előfizetéses) mobilnetnél, csak sim kérése esetén meglepődnék, ha kérnének tőle iratokat.Na, közben meg is találtam a Telenor ÁSZF-ben (ha már a Telenort emlegettük) a pontos feltételeket:
Belföldi magánszemély:
"Igénybevételi díjat előre fizető (kártyás) előfizetői csomag vásárlása esetén
A szükséges eredeti dokumentumok
- Az alábbiak közül egy fényképes dokumentum bemutatása szükséges: a szerződéskötő érvényes régi típusú személyi igazolványa, vagy régi típusú személyi igazolvány és lakcímigazoló kártya, vagy új típusú személyi igazolvány (kártya) és lakcímigazoló kártya, vagy Magyarországon kiállított új típusú vezetői engedély (kártya) és lakcímigazoló kártya, vagy útlevél és lakcímigazoló kártya."Külföldi magánszemély:
"Igénybevételi díjat előre fizető (kártyás) előfizetői csomag vásárlása esetén
A szükséges eredeti dokumentumok
A szerződéskötő Magyarországon kiadott igazolványa (külföldiek részére kiadott személyi igazolvány, vagy tartózkodási engedély, vagy regisztrációs igazolás/regisztrációs kártya EGT-állampolgár részére, vagy letelepedési engedély [külön okmányként és matricás formában is], vagy Magyarországon kiállított új típusú vezetői engedély [kártya]), vagy a szerződéskötő útlevele. Amennyiben az okmány nem tartalmazza a belföldi lakcímet, akkor a lakcím külön igazolása szükséges."Innen, az ÁSZF 5. melléklet.
bobsys: ha szolgáltatófüggetlen (és az itthoni 3G hálózatot ismeri), miért lenne gond?
-
-
Tim82
félisten
válasz
EQMontoya #52932 üzenetére
A Clarkra költözött volna a Bem rakpartról?
-
Tim82
félisten
Most néztem meg, hogy mi ez. Két-három ugyanilyen hibaüzenet leokézás után megnyílt az oldal.
Sírok, komolyan.
Valerus Santus vagyok, webgyógyító programozó. Több mint tíz éve foglalkozom a spiritualizmussal és az informatikával. E két tudomány integrálásával pedig már több mint öt éve. Gyógyító Web Gömb projektem keretében most bárki számára � 2 hónapon át � ingyenesen lehetővé teszem, hogy kipróbálja és megtapasztalja a Gyógyító Web gömb jótékony hatásait!
A működési elvről:
- Hogyan gyógyít a Gyógyító Web Gömb?
- Gyógyító Web Gömb (rövidítve GYWG) működési mechanizmusának minden részletét nem árulhatom el, de a vezérlő elvét igen: a GYWG balról-jobbra, illetve jobbról-balra irányuló fizioenergiai mozgásával az Internetben található, fel nem használt energiát gyűjti össze és azt irányítja kifelé. Ezt úgy kell elképzelni, mint amikor egy keresőprogram szavakat keres az Internetben. A különbség annyi, hogy itt energiákat keres a GYWG energiakereső motorja.No és a kis piros keretes írás a legjobb:
Ismeretlen tettesek 2005. december 13-án késő este feltörték a weboldalamat és ocsmány képre módosították a Gyógyító Web Gömböt! Tudom, hogy nagyon sok az irigy ember, és azok, akik ok nélkül bántanak (ezt számtalan e-mail bizonyítja). Arról is értesültem, hogy mások is hasonló gyógyító infóspirituális technológián dolgoznak, feltehetőleg nekik érdekük, hogy elhallgatassanak. De nem adom fel! Megértem, ha sokan nem hisznek találmányomban. Megértem, ha sokan bírálnak. De azt nem tudom elfogadni, hogy bűncselekményt elkövetve hozzáférjenek a jelszavamhoz és gusztustalan ocsmányságra cseréljék a Gömböt! Engem a szeretet vezérel, nem vagyok bosszúálló. Bízom az igazságban és a szeretet erejében!
-
Tim82
félisten
válasz
parandroid #52652 üzenetére
"Kedvenc devizapiaci elemzőnk, Bencsik András..."
Priceless.
-
Tim82
félisten
válasz
parandroid #52650 üzenetére
Félnek, hogy
rábeszéled a szervert az öngyilkosságraelmondod a szervernek nézeteidet az Univerzumról. -
Tim82
félisten
tbs, még játszol néha az EVE Online-nal?
-
Tim82
félisten
válasz
parandroid #52605 üzenetére
Pont tegnap este néztük mi is ezt a trailert, arra jutottunk, hogy moziba nem lesz érdemes miatta elmenni.
Szerk.: b+, megírom a hozzászólást a Prohardver alól, desktop felületen, erre átdob a Logout mobil felületére elküldés után.
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #52573 üzenetére
Melyik nyugati országban verték meg az egyetemi tanárt a saját fejlesztésű augmented reality szemüvege miatt a McDonald's alkalmazottak? Ott is előfordulhat. Az emberi agresszió nincs határokhoz kötve.
De amúgy a BKK-val kapcsolatban tökéletesen igazad van.
-
Tim82
félisten
Édesapád rosszabbul van?
Ha nektek megoldható a budapesti kezeltetés, akkor tennék egy próbát a helyetekben az Irgalmasrendiek kórházával, hogy ők hajlandóak-e fogadni. Apám lábát 2010-ben ők mentették meg (mélyvénás trombózis, fel nem ismert/elhanyagolt cukorbetegség szövődményeként).
De amúgy sebészettel valóban ez megy. Háziorvost (amiről szó volt) azért könnyebb szabadon választani.
emvy: nem mintha bajom lenne a Lenovo-val, mint telefongyártóval, de azért a Gugli ezért is bekaphatja...
FehérHolló: nem szeretném védeni az országot, de szerencsére ilyen nagyon ritkán fordul elő, ha előfordul.
-
Tim82
félisten
Én elhiszem, hogy a gyakorlatban sok orvos valamiért nem hajlandó tudomásul venni, hogy a potenciális betegnek van választási lehetősége, ill. joga, de ahogy lentebb linkeltem, a jog adott (ráadásul kormányzati portál a forrás).
(Ügyeletes rendelés amúgy pont más tészta, az én tapasztalataim alapján is.)
-
Tim82
félisten
A szabad orvosválasztási jog adott, az persze nyilván más kérdés, hogy a háziorvos, akihez menni akarsz, befogad-e. Nálam nem volt ilyen gond, én eleve nem a lakóhelyileg illetékes orvoshoz, hanem a nagyapám valahai háziorvosához jelentkeztem be vagy 10 éve, ő szívesen fogadott.
-
Tim82
félisten
válasz
Melack #52504 üzenetére
Kitaláció vagy valóban megjelent?
fokukac: csak neked, csak most.
-
Tim82
félisten
No, akkor Budapesten is hó van.
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #52440 üzenetére
Vannak rosszabb beavatási szertartások is. Örülj neki, hogy a szádba került!
-
Tim82
félisten
válasz
parandroid #52312 üzenetére
Ha már írás, én sokkal többször ütök mellé az iOS 7 virtuális billentyűzetén, mint a WP8-én. Az utóbbi szerintem sokkal kényelmesebb, még iPad Mini - Lumia 520 összevetésben is.
-
Tim82
félisten
válasz
parandroid #52288 üzenetére
Ezek hülyék, a Németországban kapható csokik sokkal finomabbak, mint hazai megfelelőik (a megfeleltethetőséget az árra értem).
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #52259 üzenetére
Az anyagtárolónál meg mintha nem bújt volna ki belőled a nyelvtannáci. Már hiányoltam.
Nem tudom, mire gondolsz, de nem vagyok itt állandóan jelen, biztosan elkerülte a figyelmem. (Vagy ezúttal nagylelkű akartam lenni, mindegy a hiányolt eredmény szempontjából.)
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #52256 üzenetére
Miből gondolod, hogy Neduddki debreceni könyvelőket szeret enni?
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #52213 üzenetére
Na, akkor végre belódultak, bár még mindig visszafogottak a leadott infók ehhez képest.
Egyébként a nyári törökországi tüntetésekkel kapcsolatban is valahogy fáziskéséssel mozdult rá a honi elektronikus sajtó az eseményekre. Komolyan mondom, a Facebook-on keresztül jóval hamarabb és jobban tudtam követni akkor a történéseket (egyik barátosném a BP-nél dolgozik, tud törökül és van jó pár török barátja, elég volt az üzenőfalára ránéznem).
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #52211 üzenetére
Nem csak az állami agymosodáról van szó (attól nem is várok mást,
esetleg némi szimpátiát az ukrán karhatalom irányába), az Index/HVG/Origo/444 stb. is mintha cseppet visszafogná magát e téren. -
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #52209 üzenetére
Itt nem az én tájékozódásomról van szó btw., azt megoldom javaslatok nélkül is.
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #52085 üzenetére
Szerintem lasagnét.
-
Tim82
félisten
válasz
freelanced #52014 üzenetére
-
Tim82
félisten
válasz
freelanced #52011 üzenetére
Kvarchomok esetleg, akváriumhoz kellék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jogász topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest