- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lujó55
addikt
válasz
BlacKSouL #4656 üzenetére
Ahh, Barcelona?
Irigyellek!
Sajna az életben nincs mantett állás, hogy ha nem jó az output, akkor pause, újrabetölt és másik variációt játszuk. Az idétlen időkig film jut erről az eszembe
Amúgy meg mekkora lett volna: leszállnak az utasok, te hátramész a szöszi bombázóhoz, a fedélzeti biztonsági marshall meg leterít, hogy terrorista vagy! És akkor kaland is lett volna, meg feküdt is volna rajtad valaki! Jaaaaj, azok a forró katalán éjszakák.... hmmmm -
lujó55
addikt
válasz
BlacKSouL #4645 üzenetére
Hú, én már nagyon soxor (pohár kedvéért
) voltam úgy, hogy láttam egy lányt, szemeztünk, a vak is látta, hogy tetszünk egymásnak, de ő úgy gondolta a férfi tegye meg az első lépést, én meg nyavalyás beszari alak voltam, vagy túltengett az egóm. Aztán leszállt a buszról / beszállt a kocsiba / elment, eltűnt, kilépett az életemből, azóta sem tudom kicsoda, merre él, ...
A feleségemet is úgy ismertem meg, hogy volt egy sportvetélkedő az egyetemen, ő a hosszútávfutásban indult, én meg légpuska lövészetben. Összenéztünk, hosszan néztük egymást és odaléptem hozzá. Azóta is tart a szerelem!
Egyszer azt mondta a gyaktanárom a középsuliban, kalapács reszelés közben, hogy "fiúk, azt a nőt, amelyiket lett volna lehetőségetek meghúzni, de nem tettétek meg, a halálotok után a mennyországban az orrotokra huzzák!" -
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #4635 üzenetére
tudsz élni! már nem vacogsz?
-
lujó55
addikt
A múltkor a metrón (mi az? M3 és nem autópálya?
) a népligetnél felszállt 3 csitri, tele volt a fejük hajlított drótokkal és be volt festve a hajuk, szemük, szerintem mindenük, olyan sírós-emós stílusra. Azzal szórakoztak, hogy vicceket próbáltak mesélni egymásnak és nem tudtak rajta nevetni, mert akkor szétrepedt volna a szájuk, mert volt a szájuk szélén egy karika piercing és kis lánccal az orrpiercinghez volt kötve. Állati milyen jót szórakoztunk rajtuk! Adja az jóisten, hogy munkahelyük legyen, hogy tudjon nekem Viktorbácsi nyugdíjat fizetni.
-
lujó55
addikt
akkor bocs, nem ismertem a szándékaidat
-
lujó55
addikt
-
lujó55
addikt
válasz
BlacKSouL #4598 üzenetére
Vénember jól mondja: hatékony.
Ez van.
Amikor én megpályáztam a jelenlegi munkakört a job.hu nem árulta el ki a megbízó. Kérdeztem, hogy ha a kislány nyomorék, akkor hogy vegyem feleségül látatlanba? Visszakérdeztek, hogy nem mindegy nekem melyik cégről van szó? Mondtam, hogy nem, mert nem szabad elhelyezkednem olyan cégnél amelyik a korábbi munkahelyemnek szakmai konkurense és ha ők alkalmaznak, akkor nemcsak én és ők, hanem a közvetítő is szabálysértést követ el, kimerítve ezzel az ipari kémkedés fogalmát. Erre elárulták, hogy melyik cégről van szó. Kérdeztem, hogy ez miért ennyire titkos. Nem is hittem, hogy ennyire pofonegyszerű a megoldás: nem akarja a fejvadász, hogy őket megkerülve közvetlenül a céghez küldjem be a jelentkezésemet, mert ők ebből élnek. Azt hiszem világos az elv. Szerintem meg ha van egy cég, amely tízmilkós kocsikat tol a vezetők segge alá, az legyen már szíves alkalmazni egy csinos, melles-faros menyecskét a HR-re, hogy normális álláshirdetéseket tegyenek közzé és ne kelljen kihajítani 500k-t egy fejvadász cégnek.
A rendszer azért él meg kishazánkban, mert itt hatalmas divatja van a munka leosztásának (alvállalkozó alvállalkozója) és egyszer csak költség itt, költség ott, minden le van írva, nem marad pénz az adót befizetni, nullszaldó. Pont.
Bocs, ha hosszú voltam, de ma ráérek, nincs csempebontás, kéne gyémántkorong a flexbe, az Obi meg menjen a k...a anyjába 2300 Ft-ért.
Asszem iszok egy KV-t, mert túl alacsony a vérnyomásom! -
lujó55
addikt
ott a pont! adjál nekik! szórd meg őket spammel, köss rájuk bot-ot, ha már golyóval nem lehet megszórni őket!
A legnagyobb f@szság, amikor jelentkezel, behívnak, hitegetnek, bekérik az összes adatodat, belenéznek a ...-odba és közlik egy félév után, hogy sorry, de nem felelsz meg nekik, viszont semmi indoklás. Na akkor telefon. Megkérdem, mi a hézag, ha nem elég a két diploma és a két nyelvvizsga, akkor árulják el, hogy hol kell még fejlődnöm, hogy megfeleljek a papírtologatós munkakörnek? HR válasza: nem áll módjukban ilyen jellegű tájékoztatást nyújtaniKérdés végezetül: drága osztályvezető elvtársnak milyen végzettsége van, hogy ő jól elvan?
-
lujó55
addikt
Á, őt most békén kell hagyni és nagyívben elkerülni!
Szombati nagymosás van, mert süt nap és fúj szél. Ilyenkor kb. 40 kiló szennyest nyomorgat a teknőben. A mosógép ugyanis nem alkalmas erre, mert azon van a halasi csipke és a hollóházi bonbonier.
Mondtam már neki ezerszer: "Mama! Hagyja a dagadt ruhát másra, engem vigyen föl a padlásra!" -
lujó55
addikt
Verőfényes fogvacogtató jóreggelt mindenkinek!
Mai napra való munka: le kell vennem néhány csempét a fürdőhelyiségből, mert úgy néz ki megrepedt a fal mögötte. Kérdés: ha leveszem szépen (flexszel kivágom a fugát, hogy ne törjön el) akkor vissza tudom rakni újra? Hogyan kell eltávolítani a hátuljáról a rászáradt csemperagasztót? Sajna nincs belőle tartalék, ilyet meg már nem is igazán csinálnak(#4582) pohár: nem zárkózok el semmi jó elől!
Amúgy meg a masszázs a lábanak szólt, mert nem bírok leguggolni, ha meg lent vagyok nem bírok felállni. Rohadtul merevek az izmaim, hiába szedem a magneB6-t.
olyan, mintha izomláz lenne.
-
lujó55
addikt
válasz
fokukac #4578 üzenetére
Megértelek, hidd el!
Sajnos aki itthon élni akar és tisztességes pénzből, az megtanul spórolni, beosztani, ügyesen túlélni. Egyébként az ilyen árfekvésű bútorok a tisztelt politikus uraknak készülnek, mert kell a vizibivaly bőr táska mellé, miután kiszállt az S8-ból.
Én a debreceni mihálynapi vásárban egy olyan faja bőrgarnitúrát láttam 380k-ért, hogy csak na! A kisvállalkozó, aki kézzel készíti az árut nem fogja kitenni 700-ért, mert meg akar élni.
Amúgy meg inkább ne dobd ki a régi szekrénysort, ha éppen nem törött vagy extra deformált, mert a régi (értsd: ódivatú, ciki) még bírta, ha megpakolták, a mai meg nem bírja el a pulóvereket sem, nemhogy a nagylexikon sorozatot.(#4579) venember83: az egylégteres nappalitól (amerikai konyha) az aszony ki lenne bukva, nem tudna úgy főzni, hogy a ruhák és a bútorok ne vegyék át a szagot.
(#4580) tildy: pont erről beszélek! ugyanazt a munkát végezzük és sehol nincs a fizetésünk... De van valamink ami neked nincs: CHF hitel!
Na, megyek, mert asszonykám nem örül, ha megvárakoztatom a pancsiban. Habos a fürdőkád és jó illata van nagyon. Utána meg leszek masszírozva bibííí!
Jóéjt! -
lujó55
addikt
válasz
fokukac #4574 üzenetére
Kika? Millió?
Mi tetszett meg annyira?
Mi a feleségemmel az új lakást onnan akartuk berendezni, de nem találtunk megfelelőt, mert
- a szekrények túl gyengék,
- a kanapék kényelmetlenek,
- az ágyak pedig műanyagok voltak.
Erdélyből hozzattuk az összes cuccot a nappaliba és a Kikoltól a hálót. 800eFt fuvarral helyszíni összeszereléssel!Ja, nem préselt, hanem viaszolt tölgy.
De hogy a Kika mellett szóljak, az öszes tányér és evőeszköz onnan van, mert azok viszont nagyon egyediek voltak. -
lujó55
addikt
Jó reggelt mindenkinek!
+gyógyultam...
Hétfőtől munka -
lujó55
addikt
válasz
fokukac #3995 üzenetére
Bp, IV. kerület: semmi
Nem azt mondom, hogy hiányzik, de még soha nem éltem át földrengést. Mondjuk úgy, hogy kiváncsi vagyok, de amilyen lassú most a felfogóképességem, lehet meg se érezném. Amikor Miskolcon laktunk feleségem fel is kelt éjjel, mert azt mondta, hogy dörömböl valami a szekrényben (korábban már átéltünk egy infarktus-közeli denevérberepülős élményt) én meg mire feltápászkodtam már elmúlt a rengés, így másnap csak csodálkoztam mikor mesélték a munkatársaim, meg a TV bemondta.
Amúgy a Tacoma híddal nem csak az volt a baj, hanem, hogy nemlineáris hajlító-csavaró lengés lépett fel és erre még ma sem méreteznek tudtommal, hanem csak külön hajlításra és külön csavarásra, bár meg kéne kérdezni a BME-t... -
lujó55
addikt
érzéketlen makka!
Van gépem! Valami gubanc volt vele, nem akart indulni, aztán kicseréltem a winyót és most megy. Betettem a rossznak gondolt winyót egy másik gépbe és az sem volt képes bebootolni. Én meg már mindenre gondoltam mert proci melegedett, csak képet nem adott. Ez tipikus alaplap, vagy VGA hiba szokott lenni. -
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #3766 üzenetére
" DUNE HD Max , csak hát ennek ~150k az ára"
Kizárt dolog! A mama megspórolná rajtam előbb utóbb, hogy ilyen hülyeségre minek ennyi pénzt költeni.Na megyek engedek egy nagy kád vizet és pancsi, utána meg szundi...
...meg hapci, vidor,...
Jó éjt mindőtöknek! -
lujó55
addikt
válasz
venember83 #3761 üzenetére
(#3760) kételkedemnek is:
És van olyan cucc ami "döccenés nélkül" viszi az ilyen jeleneteket is? Engem mindenesetre meglep ez. Egyébként karácsonyra szándékoztam venni valami hasonló cucot, de nem lett a beigért prémiumból semmi, örüljünk, hogy fizut kapunk, mit ugrál a magyar. Ha meg beruházok valamire jó tudni mit érdemes, mert kihajítani való pénzem nincs. -
lujó55
addikt
válasz
venember83 #3758 üzenetére
Magyarán: full HD-t nem jól kezeli.
Erről van szó, ugye? -
lujó55
addikt
válasz
venember83 #3753 üzenetére
Nem, nem. De annyira meghökkentő volt, nem tudtam elkapcsolni, így le is maradtam a szellemként lebegő Magdianyusról.
-
lujó55
addikt
Na jó, vacsorázni már nem kell. Olyan kajákat mutattak, hogy ha éhes leszek majd arra gondolok és megvan a fogyókúrám...
-
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #3745 üzenetére
Őszintén?
Örülök, hogy van munkám... -
lujó55
addikt
Akkora műsor van a Nat.geo-n, kezemmel eltakarva nézem...
Kígyóétterem Vietnam: dobogó kígyószív pálinkában és kígyóepe lé, az élő kígyót meg megsütik forró olajban. áááááááááá No comment... -
lujó55
addikt
(#3738) kételkedem, (#3740) Mawyx:
-
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #3739 üzenetére
Én holnap 6-kor kelek, 7-kor indulok, 8-kor érkezek munkahelyre, 17-ig dolgozok, 18-ra érek haza. 18-6=12
-
lujó55
addikt
Hahó! Nem az első ajtós felszállással van a baj, Miskolcon simán így működött mikor ott laktunk, mert így vesznek jegyet az utasok. De itt nem ez terjedt el, egyszerűen szivatás.
(#3694) kételkedem: fú, amikor én utoljára vonattal utaztam intersziti volt és elég tűrhető, mondjuk ott sem volt monokinis felszolgálás, meg white-tie entrance, de ha nem egy 160 kilós állatot fogtál ki utitársnak, akkor okés volt. Lehet, hogy vissza fogok állni rá, mert a cég fizeti a 2. osztályt IC-n is, de csak munkahely-lakhely viszonylatban, én meg az országot járom a hétvégén.
-
lujó55
addikt
Bocs, hogy ilyen későn reagálok a mondatodra, de tegnap úgy elfáradtam a porszívózásban ,hogy csak na! Úgy raktam el a gépet, hogy még a portartályt sem ürítettem ki
Szóval: ingyen van a net, értsd: Yagi, szemben a mekdonácc. ingyen van a TV, értsd: aki itt lakott a lakásban néni meghalt. Állítólag ki sem mozdult, egész nap TVzett, neki csinálta a család. Miután bejelentették a UPCnek, hogy már tovább nem kell az előfizetés, azok korrekt módon jártak el. Nem küldték tovább a csekket, de a kábel máig él fullos csomaggal (HBO, HBO2, XXL, Blue Hustler, minden) -
lujó55
addikt
Egy kicsit most kilépek, mert porszívózni kell és nincs több konnektor.
A TV-nek meg ugye mennie kell... -
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #3682 üzenetére
Hát nálam a TV konstans be van kapcsolva amikor itthon vagyok. Valaminek szólni kell, mert bediliznék a csendtől.
-
lujó55
addikt
Köpedelem az egész BKV! Szégyen és gyalázat!
- Elavult géppark, nem javítgatni kéne, hanem kihajítani az összes buszt a francba.
- Bunkó alkalmazottak (jegyellenőr, jegyárus, sofőr).
- Köcsög menedzsment, el kéne zavarni őket a 3,14ba!
Ma, 7:40 KöKi buszforduló végállomás: rohadt régi Ikarus a megállóban áll bezárva ajtók, kipufogóból lilásszürke füst ömlik, megáálóban mindenki fuldoklik, de ökölharc van a feljutásért ezért nem tágít senki, halálbarna koszos sofőr a fornettisnek udvarol, majd miután látja, hogy idő van, nagy méltósággal odabóklászik, felszáll, ajtók még mindíg semmi, rájöttünk, csak az első ajtón lehet felszállni, mert ő így akarja a nyolc elemijével.
Hol az a k..va sok tartozásmentő pénz és állami támogatás? -
lujó55
addikt
válasz
fokukac #3675 üzenetére
Semmi baj. Egyszerűen az a baj, hogy próbálok (unk) tisztességesen élni és az nehéz. Luxusra nincs lehetőség, de nem is hiányzik. Ha nyernék a lottón akkor se vennék plazmatévét! Akkor már inkább felfogadnék szinészeket, meg statisztákat és játszák el nekem ami történt. Vagy berendeznék egy mozit (nejlonpendelyes jegyellenőrnénivel aki zseblámpával járkál fel-alá egész film alatt).
Mindíg oda jutunk vissza, hogy az a k...a CHF -
lujó55
addikt
Én se. 01:35-02:05 az kerestem milyen bogár került be a szobába, mert zümmögött. Először azt hittem a hangfal. Aztán kismegszakító le, bogár kussol. Na, ez valami elektromos kütyü lesz. Megoldás a végén: rádiós ébresztő alá szivacs, azt jóccakát. Ettől a félóra kieséstől egész nap fájt a fejem.
-
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #3667 üzenetére
1.) Spektrum (néha rum tisztán is)
2.) Discovery
3.) Nat. Geographic
4.) Animal Planet
5.) 18:30-19:00 RTL Híradó , ki ne hagyjam már a sok poént
6.) 20:40-21:20 BK, kiváncsi vagyok Kingának elmúlt-e az a hatalmas mérgespattanás a szeme alól
7.) DVD. -
lujó55
addikt
Jó reggelt mindenkinek!
Iszonyat hideg van. Vagy csak én fázok...? -
lujó55
addikt
(#3573) tildy: Hát részvétem ahhoz is! Engem már fáraszt a vándorcigány életmód, de hát ez van.
(#3575) hoffman_: Én meg pont a Liszt miatt mentem volna, azt se tudom ki az a Daft Punk és Akon, pláne meg Kid Cudi.
(#3574) kételkedem: most indulok Egerből. Hihetetlen mekkora a kontraszt, Debrecen-Polgári csomópont (M35) szinte alig láttunk valakit az úton, de onnantól felcsatlakoztunk a Nyíregyházi ágra és gyilkos Q7, X6, 320ML versenypálya volt Füzesabonyig (mind ukránok voltak, legalábbis rendszám alapján).
Most vissza a pályára és irány Újpest. Mondjuk Gödöllőig okés, de ott meg feljönnek a kalapos úrvezetők, meg a vasárnapi sofőr anyukák... -
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #3567 üzenetére
Na, már megint vasárnap délután
Körutazás indul (Debrecen --> Eger --> Bp.) Hogy én ezt mennyire unom!
Szerencsére M3 jó, csapadék nincs, még sokáig szép és tiszta marad a kocsi.
lujó55 logout... -
lujó55
addikt
Megvolt, jó volt! Hajnal 3-kor értünk haza.
Röhögés feature kikapcs.
Mindenki rajtam poénkodott, mert lyukas volt a zoknim. (Le kellett venni a cipőt az új szőnyeg miatt) De ez érdekes módon nem a lábujjnál szakadt ki ahol kéne, hanem pont a lábfej közepén, ráadásul mindkét lábamon. Feleségem azt mondta, hogy azért van, mert hülyegyerek módjára széttéptem, ahelyett, hogy a műanyag szegecset vágtam volna le, mikor megkaptamRáadásul az utolsó pillanatban kaptak el, mielőtt kimentem volna a nem létező erkélyre. Hát igen, voltak még hiányosságok a házon. Ezt leszámítva jó volt és szereztem egy új barátot is magamnak: Shierker Feuerstein jéghidegen. ááááááááá!
-
lujó55
addikt
válasz
Winner_hun #3542 üzenetére
Vesszek meg, ha értem! Mi a baj?
-
lujó55
addikt
Lépek, mert lakásavató buliba megyünk. Mindenkinek további szép estét!
-
lujó55
addikt
+1 szavazat, bár én a barnákra bukok:
Pl. kedvencem:
De befejezem, mert van szép nős topik is -
lujó55
addikt
válasz
Winner_hun #3522 üzenetére
Áhh, kizárt dolog. Szemem, mint a sasé. Azóta már továbbfejlesztettem: ha jó idő van, simán ellátok a Himalája tetejére, szoktam nézni, vajon esik-e a hó
Amúgy megoldódott a probléma, bár érdekes, az biztos.
Natív 1280x1024-ben ment 70Hz-nél. Átállítottam CCC-ben 1024x768 / 75HZ-re, majd vissza az eredeti értékre és minden fain. A vidikártya (HD4350) totál új, szerintem a monitor lesz a ludas. -
lujó55
addikt
ooóóóó!
Valami van a monitorommalvagy vidikártya lesz? Olyan mintha be lennék rúgva, duplán látszik minden. Vagyis szellemkép, vagy ilyesmi. Mindenesetre elég furcsák a kontúrok. Ez a FuSi TFT megérett a selejtre.
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #3510 üzenetére
-
lujó55
addikt
(#3487) fokukac,
(#3492) föccer
141-el vettem fel 20 évre. Simán vissza tudnám fizetni az egészet és ha 180 lesz vissza is fogom. Kiszámoltam: amit veszítek az árfolyamveszteségen, annyit megnyerek a havi kezelési költség + életbiztosítás + havi számlavezetési díj + havi k..vaanyjáterstebankdíj stb. költségeken. -
lujó55
addikt
válasz
Winner_hun #3481 üzenetére
150-ig.
Akkor már elég és kapásból visszafizetem az egészet, utána meg megszüntetem a számlámat is... -
lujó55
addikt
CHF: 210 alatt
kicsi az ország, nagy a bánat, még még még még még, ennyi nem elég! -
-
lujó55
addikt
Jobb reggeltet. Éjjel kikecmeregtem a takaró alól, reggel vettem észre, hogy tisztára meg vagyok fázva.
(#3459) Mawyx: a makka tette el? Biztos egérfogáshoz kellett neki, mert már rosszul lát. Nincs a fejeden? Apám folyton keresi a szemüvegét és mindig ott van a fején, de ő "soha nem szokta oda tenni" -
lujó55
addikt
Jó reggelt mindenkinek!
Fejfájás ON... -
lujó55
addikt
Na, tudom már mi hiányzik az életemből!
Szerintem a mama kivágna vele a kukába. -
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #3274 üzenetére
pontosan: jaj
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #3214 üzenetére
Pffff.
Ez jó csattanó volt! Leütötted a magas labdát -
lujó55
addikt
Meghalt szegény Malter
-
lujó55
addikt
Sziasztok mindenki!
Ma durván sokáig maradtam bent, mert fejem fölött összecsaptak a hullámok, beindult az évi mókuskerék. Megint fáj a hátam, hiába volt a tegnapi relax és pancsi. Csütörtökön megint mehetek a szaunába a sok szilikonos műkörmös néni közéfúj...
-
lujó55
addikt
Akkora jót szaunáztam edzés után, hú!
Elfáradtam, de jól esett. A sókabin meg kimondottan jót tesz ebben a taknyos, ködös időben. -
lujó55
addikt
Mi is átestünk már ezen, de ott az asszony volt az aktív kereső, én meg az eltartott. Hát szar érzés volt, az biztos. El sem merem mondani, milyen stresszes voltam. Annyi állásinterjún vettem részt, volt ahol 3-szor is behívtak és utána értesítettek ki levélben, hogy danke nein.
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #3007 üzenetére
A miénk még bír menni, mikor leesett a hó, még a szánkót is húzta (persze két kisgyerekkel, nem velem, pláne nem a mamával
) Az a baja, hogy a szemét megtámadta 2 éve valamilyen fertőzés, állatdoktorúr sem tudta, hogy mi, azt tippelte, hogy allergia. De télen???!!! Szóval folyamatosan könnyezik mindkét szeme, de nem zavarja, simán nekimegy a drótkerítésnek, mert azt már nem jól látja. Kivisszük néha kolbászolni, de elengedni már nem engedjük el, mert tényleg beiramodik és nem biztos, hogy visszatalál. Akkor meg baj lesz, mert miből lesz nekem szép kis barna ágyelőm?
(#3003) RazorGTR1: azért van, mert a vizslák rohadtul mohók. Senki nem tudja miért, de ők nem nyugisan eszik meg a kaját, hanem hihetetlen gyorsan befalják, mintha elvenné valaki előlük. Olyankor oda se figyelnek, hog az véletlenül nem csirkecsont, hanem a kezecskéd
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #3001 üzenetére
Ha majd kétéves lesz és éhes, nem fogsz vele ujjharapdálósdit játszani...
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #2998 üzenetére
Nem, Frakk egy idős úr! És roppant érzékeny.
(#2997) Boxer001: dehogyis nőuralom, mama-uralom és kész. Feleségem nem bánt engemet, de anyukájának ő sem mer szólni. Tockos: kizárva, mamával nem vagyunk egy súlycsoport
Én fogyókúrázok több-kevesebb sikerrel, mama meg izomtömegnövelő edzéseket végez, őt is simán leveri úgy, hogy még ők sem rakják össze.
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #2995 üzenetére
A mamát ne emlegesd, bal lábbal kelt fel: kinéztem az ablakon és véletlenül odanyomtam az orromat az üveghez. Amit kaptam...
azt mondta, hogy gyakrabban mossam meg az arcom szappannal, ha már ennyire kiváncsi vagyok az utcán történő jövésmenésre, vagy kevesebb mogyorót egyek, hogy ne legyen zsíros a bőröm.
Akkor már inkább a kutya. Ki is megyek hozzá megvígasztalni, míg el nem könyveli magának, hogy rosszat csinált és akkor őt is lehet kiengesztelni. -
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #2990 üzenetére
Óriási szerencsém(?) volt:
a harmadik tippem jött be
Közös pancsi, lazító fürdőolaj, olyan laza lettem utána, hogy az asszony nem ismert rám
Aztán összebújás szatén ágyneműben, snitt ON ... snitt OFF, amikor az asszony elaludt, szépen csendben kilopóztam a szobából, felvettem a pizsamámat és kicseréltem azt a csicsás k..vadrága sz.rt egy normális ágyneműre és végig tudtam aludni az éjszakát megfázás nélkül! Na, milyen laza voltam? Reggel feleségem a kezdeti lelkesedés után csak félrehúzta a száját. Hát igen, nem vagyok egy sztájliszt gondolkodású rózsaszínű inget viselő, manikűröshöz járós alkat.
(#2991) venember83: ami késik nem múlik! Feleségem az anyjával serénykedik a konyhában. Ebből még soha nem született semmi jóSikerélmény: kocsi lemosva, kutya megrugdosva, mert nem hagy békén!
Most kicserélem izzókat.
-
lujó55
addikt
Jó reggelt mindenkinek!
Kipihenten, frissen ébredtem! Ma tényleg le lesz mosva a járgány és még izzó is lesz cserélve. -
lujó55
addikt
Az asszony telerakta a fürdőszobát gyertyákkal, meg valami illatmécses is be van készítve.
Vajon mi lesz ebből?
Lehetséges megoldások:
- fáradt és kényezteti magát
- nekem szól a kedvesség, bár nincs névnapom
- valami közös programunk lesz (kár volt megkóstolni a tavaly lefőzött kisüstit)
- túl sokat ülök a PH! előtt és valami vígasztaló vendéget hívott magához
Mindenesetre én elköszönök, mert már tantrikus zene is szól...
... kezd érdekes lenni, megyek kiderítem. -
lujó55
addikt
Megvolt az ebéd, most hátradőlök és pihizek. Hagyom, hogy Gallagher-ék tegyék dolgukat
(#2947) Nimrod: ott a pont! -
lujó55
addikt
válasz
Vigneau #2939 üzenetére
Pedig pofonegyszerű: látta, hogy jön a fal, meghúzta a gyeplőt, ahogy az istálló mellett tanították, még lehet, hogy gondolta is, hogy "hőőőőő". Csak az véletlenül nem gyeplő, hanem gázkar volt.
Én amúgy a legjobban a srácon szórakoztam: olyan jó fej, ahogy maga elé kapja a kezét, nehogy megüsse magát -
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #2922 üzenetére
Á, az ellen nem véd!
Amúgy a büntethetőség határát nem vitték lejjebb? Vagy csak rosszul emlékszem? Egy kicsit elegem van a pulyákból. -
lujó55
addikt
válasz
venember83 #2920 üzenetére
-
lujó55
addikt
Na ezt a jelenséget!
Utoljára Pesten szóltam hozzá és most hazaértem Egerbe -
lujó55
addikt
válasz
venember83 #2903 üzenetére
+1
-
lujó55
addikt
Jó estét a kitartó tábornak.
Most jutottam oda, hogy gép elé üljek.
Jó volt a tegnapi buli, minden várakozást fölülmúlt. Tokaji folyt még a csapból is -
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #2789 üzenetére
De nem valami HINI?
(#2788) tope: nálam a 141 a cél és akkor vagyok nullszaldós. Vagyis az nem, de az árfolyamveszteség zéró lesz.
-
lujó55
addikt
Szia Soksokmindenki!
Ma nagyon szép napocskás idő volt és a CHF is 217-re csökkent.
Remény: ugye megy még lejjebb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest