- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lujó55
addikt
Na erről beszéltem: mama kiabál velem, hogy nem csinálok semmit, ki fogja b@..ni a tévét mert mindíg előtte ülök, a szőlő meg nincs csetkelve, holnaptól meg jön rossz idő.
Translator ON. tévé = monitor, csetkelve = metszve, kiabál = ki fogok kapni
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #6300 üzenetére
Francokat! Időben történt minden és jól alakultak a dolgok.
Már arra is gondoltam, a mama bejött éjjel és a seprűvel jól összevert csak úgy szeretetből. -
lujó55
addikt
Úgy keltem fel, mint akit vascsővel agyonvertek. Fáj mindenem, a fejemet nem tudom jobbra fordítani. Mi történt az éjjel?
-
lujó55
addikt
Mai napra ennyi.
Azt mondja az asszony (vagyis kiabál), hogy ha nem hagyom abba és nem megyek oda hozzá kanapéra, elválik tőlem.
Szerintem nem gondolja komolyan, mert ilyen szép dávidalakú félistent még egyet nem találna, de nem kockáztatok... -
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #6269 üzenetére
Á, hát ez pofon egszerű akkor!
Na jó, elolvasom mégegyszer... -
lujó55
addikt
válasz
BlacKSouL #6264 üzenetére
Nem, nem. Ez biza sértené a titkos szavazáshoz való jogot, az ombudsmannak meg lenne egy szép villája az V. kerületben.
Elég lenne azt kérni, tessék folytatni az idézetet:
"Zászlónk gyakran plántálád vad török sáncára ..." ???
vagy
"Ez a föld, melyen annyiszor apáid vére folyt ..." ???
vagy meg lehetne kérdezni, milyen történelmi esemény kapcsolódik az évszámhoz?
895, 1222, 1514, 1707, ...
vagy egyszerűen mennyi a pi 2 tizedes jeggyel. -
lujó55
addikt
válasz
FehérHolló #6260 üzenetére
Nem az a baj, hogy több szavazatot kapnak, hanem, hogy csak egy X-et kell tenni és nem leírni a jelölt, vagy párt nevét. Na akkor lennének nagy gondban
-
lujó55
addikt
válasz
BlacKSouL #6256 üzenetére
Totál egyetértek!
Csak tudod az a baj, hogy az országot kiárusító politikusok (bölcsészek, jogászok, dolgozni nem akaró nagypofájúak) ha már forró a talaj, szépen visszavonulnak a budai villájukba és máris minden oké. Nincs komoly számonkérés, hogy pl. sztárügyvéd józsibácsi miért ment dél-amerikába tárgyalni gyümölcsbehozatalról, mikor itt meg borogatták a gazdák a terményt a kossuth téren, meg a tejet a csatornába. Semmi hír azóta, nyugisan elvan sztárprimadonna feleségével. És ez csak egy, a pannonpumás tudálékos bölcsészről sincs semmi hír, stb... -
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #6248 üzenetére
(#6248) kételkedem, (#6251) BlacKSouL:
Én úgy tudom, hogy kihajtásnál regisztrálják a rendszámot és azt, hogy mennyi benzinnel mész ki, visszafelé pedig lecsekkolják...
A gondot az okozza (vagyis egy dolgot amit nem értek) hogy nálunk miért kell ennyibe kerülni egy liter benzinnek... -
lujó55
addikt
-
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #6246 üzenetére
Hát szerintem nem megnyugtató a dolog, de nem is igen hagyom a kocsit lejtőn...
Vége a mai napnak, hül a levegő, behúzódik az ember ilyenkor. Asszony melegszendvicset csinál, jó lesz utána egy hosszúlépés -
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #6243 üzenetére
Itt felhős az ég és fúj a szél, de elég volt egy pulcsi az autótapizáshoz (gyertyák, olajszint, ablaktörlőlapátok, takarítgatás, matatás amolyan öregurasan). Sajna még nem jöttem rá, hol kell utánállítani a kéziféken, mert nemhogy a 3, de még a 4. kattanásra sem fog rendesen, simán gurul a kocsi. Majd írok már az opel totyikba.
Amúgy pont most mértem (töltőállomás mérőóra alapján), hogy 43 litert tankoltam 813km túlnyomóan országúti üzem után. Mosoly ON -
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #6239 üzenetére
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #6234 üzenetére
Meg Tothgera
-
lujó55
addikt
Jó reggelt cimborák! Kérdés, melyre nem találok választ sehol:
Elviszem a kutyát erdőbe sétálni (nem űz vadat, nem ugrál a frissen telepített facsemeték között, jólnevelt, ül, fekszik típusú) odapiszkít, mert idegen helyen ő is szeret akkor azt is össze kell szednem? Tudjátok: kutyagumi zacskó. A probléma azért bonyolult, mert itt a városban könnyű a helyzet, nyom brióst én meg szakszerűen kukázom az eredményt. De át a patakon, susnyákosban, bokrokon, vagy csalánosban... -
lujó55
addikt
CHF 212.44
Ejj, az a gagyi japán atomreaktor -
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #6182 üzenetére
Amen!
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #6180 üzenetére
Érdekes, az én környezetemben ezek a dolgok fel sem merülnek. Én kábítószeres emberrel eddig még csak a metrón találkoztam reggel 6-kor (én dolgozni mentem, ő meg nem tudta hová, talán haza). Neveltetés kérdése...
Mindenesetre az biztos, ha a lopást kézlevágással büntetnénk, nem sok benszülött ülne a BMW volánja mögött -
lujó55
addikt
Jó reggelt mindenkinek!
Tudod, hogy már 3 hete inhüvelygyulladásom van a vádlimban? Pedig még most jön a bicajozós-futkározós tavaszi időszak. Nem tudom mitől lett, egy reggel felkeltem és csak mereven tudtam a lábamat rakni, nem voltam képes térdből hajlítani (gondolhatod milyen volt a nadrágot felvenni). Kipróbáltam mindent amit a TVben látni, semmit nem ér. Azt mondta az ortopédus, hogy jót tesz a lazító maszázs, de még nem jutottam el odáig. Viszont amit felírt valami kenőcs amit gyógyszertárban gyártottak nekem az jó volt. Be kellett kenni éjszakára és folpackkal betekerni és úgy lefeküdni. Valami iszonyat büdös, olyan, mint a higitó. Results: még mindíg érzem a fájdalmat, de már nem annyira.
-
lujó55
addikt
Jó reggelt!
Ez milyen már?
Szerintem az életkilátások javulása és a dohányosok száma fordított arányban van egymással. A toprongyosabb környéken többen gyújtanak rá, mint a gazdagabb környezetben. -
lujó55
addikt
Tegnap olyan fejgörccsel húztam le a napot, kínszenvedés volt a munka.
Ma viszont jól ébredtem, elhatároztam, hogy leszarom a sztárkollégákat és csak úgy dolgozok ahogy a tempóm engedi. Süt nap, jó reggelt pajtikáim!
[Szótár ON. Sztárkolléga: gyakran projektvezető, nagy pénz, szolgálati Wagen, állandóan kapkod, állandóan átszervez, semmihez nem ért, de együtt ebédel az osztályvezetővel. Gyakran fáznak az ujjai és fényérzékeny a szeme, ezért zsebredugott kézzel napszemüvegben beszél mindenkivel. Egyetemet elkezdte, aztán valamilyen mutáció folytán egy tanfolyam segítségével "csinált(ak neki)" diplomát. Szótár OFF] -
lujó55
addikt
Jó reggelt!
Szépen süt a nap, de baromi hideg van. Ráadásul benzin +5FtNem érdemes ki se mozdulni...
-
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #5998 üzenetére
Nemcsak németben, hanem majdnem mindenütt a világban, kivéve a volt KGST országokat.
-
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #5993 üzenetére
Ja, csatlakozok! Nőnapot mindenkinek aki úgy érzi...
Azért annyira nem volt jó idő. Fújt a szél, hideg volt.
-
lujó55
addikt
(#5921-5923) Azt hittem káprázik a szemem. Miért nem ugyanazt a nicket adják mindenkinek?
-
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #5804 üzenetére
Szerintem meg nem hiba 60 évesen valakit nénikézni. A tiszteletet kell megadni és kész. A metron tegnap két hülyegyereket láttam akik hátizsákkal ott forgolódtak középen mint a struccok nász idején, közben meg észre sem vették, hogy leütöttek egy nénit véletlenül. Az meg szerencsétlen azt se tudta hogy szóljon nekik, mert hiába ágaskodott, fel sem ért a látómezejükbe. A lényeg a jó hangulat, energiaital és deszkás gatya. Ha egy ilyen cselekményért bevinnék őket a yardra egy tökönrugásért, az változtatna a nézetükön. Ha meg szólnak az ombudsmannak akkor még jobban megverik őket, akkor megtanulnák a tiszteletet. Ja, és ezt nem azért írom, mert már nekem is kevesebb van hátra, mint amennyit eddig éltem, hanem mert túl sok a bunkó kishazánkban a nagy demokráciában.
Jó volt az a 40 év szigor... (only in OFF mode)
-
lujó55
addikt
Film+-on Jedi visszatér megy, akkora királyság, pedig már 33-szor láttam
-
lujó55
addikt
Jé! Esik a hó!
-
lujó55
addikt
De faja! Most mondták be az időjárásjelentésben (a mosolygós srác rózsaszín ingben a' la RTLKLUB) szombaton enyhül az idő, de vasárnaptól durva hideg
Pedig olyan szép csajok szaladgálnak a városban, szeretnének többet is mutatni magukból, de sajna hideg van, kabát, sál, sapka. -
lujó55
addikt
Halihó mindenki!
Rohadtul fáj a fejem egész nap! Valami frontátvonulás van? Alig birom nézni a monitort is, kifolyik a szemem -
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #5579 üzenetére
... és még én is egyet értek veled! -
lujó55
addikt
Jó reggelt és szép márciust, de mostmár tavaszt is végre!
-
lujó55
addikt
Na, rendbe tettem a pincét!
Nem tudni mitől pusztult el a káposzta, de csak a teteje volt poshadt, vagyis inkább penészes. Mama azt mondja, ne dobjam ki, leszedte a tetejét és állítólag az alja még jó.
Félő, hogy jövő héten a vizslával mi fogjuk megenni a mama rakott káposztáját.
Hihetetlen, hogy az romlott meg amihez hozzá se nyúltunk még, a felnyitottnak meg semmi baja.
Na mindegy, legközelebb majd jobban figyelünk amikor csináljuk. -
lujó55
addikt
Na, (#5478) föccer már le is írta előttem...
Hiába, lassan pötyög az öreg ember. -
lujó55
addikt
válasz
koshmar #5477 üzenetére
látszik, hogy statikából/dinamikából szereztél PhD-t
A kamionos is nyomta neki, csak kipörgött a kerék, mert az abroncs alatt már jegesedésnek indult a hó. A lovak segítségével egy kis kibillentés elég volt ahoz, hogy a friss hóban megtapadjanak a kerekek és probléma megoldva. (Ilyet mi is csináltunk már kicsiben: Lada elakadt a hóban, elég volt csak két embernek himbálni egy kicsit és máris ki tudta kaparni magát, csak a jeges zónán kívűl kell az abroncsnak kontakt felületet találni).
Respect a lovaknak, meg a hajtónak aki valós életveszélyben volt amikor úgy tervezte meg biztonságosnak a vontatást, hogy a kocsi elemelkedett a talajtól -
lujó55
addikt
Reggelt, vidámat!
Nagy munka vár rám ma, hiába van vasárnap (ágyba hozta feleségem a kávét és reggelit, ez mindíg jelent valami request-félét)
-
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #5469 üzenetére
Na, szerintem is...
De ott biztos nem ennyi. -
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #5461 üzenetére
Ja. Meg előtte elviszed becsüshöz, hogy tényleg az, mint ami rá van írva, mi?
-
lujó55
addikt
ha meg nincs vasrúd, akkor kirugod a közlekedési táblát és azzal adod nekik!
csak nehogy téged kaszlizzanak be rasszista felindulásból elkövetett erőszakért!
a lopós indiaiak jobban tudják a jogaikat, mint a Magyar Gyuri bácsi.Jó hír: vendégek elmentek, nem sok alkohol fogyott, mert "gyógyszert szednek megfázásra". Éljen a fagyos szeles, taknyos időjárás! De ha elkiáltom magam március elsején, akkor legyen tavasz de izibe!
-
lujó55
addikt
Most már tudom mi hiányzott az életemből:
karóra. -
lujó55
addikt
válasz
BlacKSouL #5444 üzenetére
Nem azért fogy ennyire, mert én szivornyázom, egész héten kocsival szaladgálok, csak 7végén jutok le, hanem mert a mama is rájár. Azt mondja nem segített az antibiotikum amit doktorbácsi írt fel, de a HPtól (nem az irodatechnikai cégóriás) meggyógyult
Szerintem ha jobban átkutatom a szemeteskonténert megtalálnám én azt a soha ki nem váltott receptet
(#5445) ch003067: de most komolyan! Idén nem volt egy vödörnyi gyümi sem, a cefréshordók szépen kimosva, lefordítva szomorkodtak a pecu mögött, nem volt se lekvár, se pálinka. 4000-ért mondják az 52 fokosnak literjét, inkább beosztom, nincs pocséklás!
Amúgy megvan a tragédia: az egyik dézsa savanyú káposzta mehet ki a 3,14... mert megposhadt. Vajon mitől? A legszörnyűbb az, hogy nem bírnánk felhozni a pincéből, szépen ki kell szedni a tartalmát ami olyan büdös, hogy csak na!Majd holnap, most nem akarok moslékot csinálni az udvarból. Szívem szerint megvárnám amíg a rohadt szomszéd elkezd grillezni az udvaron, de sajna
- hideg van
- pont felőle fúj a szél. -
lujó55
addikt
Asszony takarít, vendégek lesznek ma nálunk. Mondtam neki, hogy okos háziasszony a férjének kedveskedik, nem a vendégnek (értsd: vendégség után takarít). Mondta, hogy inkább menjek le a pincébe, szívjak egy kis bort (na nem a számba, csak lopóból a dekantálóba) meg hát jó lenne, ha megtalálnám a pálinkát amit olyan nagy becsben tartok.
Most hogy magyarázzam el neki, hogy olyan nagy becsben tartom, hogy sajnálom sógoroméktól8 éves, eperfahordóban érlelt besztercei és gönci szilva
-
lujó55
addikt
Jó reggelt mindenkinek! Tegnap láttam egy traktort Hort határában szántott
Mondjuk nem az a kis 3,14nalötyögtetős volt, hanem egy Steiger, de akkor is. Fagyott földet? -
lujó55
addikt
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #4960 üzenetére
Bűnözők részéről meg: bankrablásnak látszó figyelemfelkeltő közhasznú tevékenység
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #4955 üzenetére
Pfff, én meg azt hittem, hogy IQból nyomod...
Én is el tudtam volna mondani, de nem ilyen szépen fogalmazva. Pedig már nagyon régen tanultam és a vas-szén állapotábrát is. De fotóról még mindíg meg tudom különböztetni a perlitet, ferritet, a szürkevasöntvénytől. -
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #4950 üzenetére
Komolyan mondom: jó fej vagy. Egyszerűen jól elmagyaráztad a dolgot. Már csak egy kérdés maradt: lehet edzeni? Vagyis martenzit lehet az ausztenitből? 18/10-es acélnál? -
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #4883 üzenetére
Yo vékzsó ezi gyesdére Yo élyszagád, rege koárn kel kenem -
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #4879 üzenetére
wazze'
Köszi a segítséget, így már mindjárt könnyebb!
Én hülye meg topológiai optimalizálással b@szom el a drága időmet, ahelyett, hogy kitalálnék valami hasonló zsenialitást! -
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #4880 üzenetére
Mi köze a hibás írásnak Rejtőhöz?
-
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #4873 üzenetére
Rosszabb? Ennél is?
Kimaradnak a magánhangzók, vagy mi várható még? -
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #4875 üzenetére
Ezért szeretlek én benneteket! Köszi a segítséget, tényleg ezt írta, most visszaolvastam...
Nekem miért nem ment elsőre? Lehet azért mert fogalmam sincs hogy kapcsolódik a 19TFT az előző mondatokhoz? Én ezért szoktam általában két hozzászólást csinálni, hogy ne egy hozzászólásban legyen témaváltás.
Amúgy még egy kis szivességet, légyszives: ezt is lefordítod nekem? --> (#4872) neduddki -
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #4820 üzenetére
én meg ide alig tudtam belépni.
RIOS? -
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #4776 üzenetére
Erről szól a demokrácia!
Hogy te mekkorát nőttél a szememben! -
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #4770 üzenetére
Most mondták, hogy éjjel -7, -3, nappal 0, 3.
Felétek nagy szél lesz! -
lujó55
addikt
(#4695) pohár: köszönöm a bókot!
(#4696) tope: hát én sem tudtam mire vélni ezt a hatalmas kedvességetde elviselem, hogy jó most nekem. Amúgy most, hogy kérdezed, egy kicsit mintha kaparna a torkom...
(#4697) Mawyx: francokat! Holnap valentin nap! Ezért megy a kényeztetés. Wazze!lehet, hogy mama és kislánya kinézett magának valami nemtúlolcsó ajándékot tőlem?
(#4699) Boxer001: hát most már kicsit kezdek félni...
(#4700) adyz.: erősen függ attól, hogy melyik négyéves ciklusban gondolkodik az ember. egyszer fent, máskor lent.
(#4701) BlacKSouL: király eledel, jó sokat kell vele szenvedni, míg megcsinálod! Meg hozzá tartármártás, hú!RTLKLUBot nézem, mekkora cici, tudnék vele játszani!
-
lujó55
addikt
Nagyon el vagyok kényeztetve, ma tojok a fogyókúrára
Ebéd után: sztracsatella jégkrém házi kikevert tejszínhabbal, azt mondta a mama, hogy a berliner nevezetű teltebb süteményt majd csak később kapom meg uzsonnára egy finom kapucsinóval! Imádom!(a mamát is
)
-
lujó55
addikt
Királyság van minálunk:
Bugyborékolós lábmasszírozóban van lábam, nincs más dolgom, csak pihizni. Mama és kislánya sürög forog konyhában, mert a kedves vő (én) hortobágyi húsospalacsintát és natúr tőkehalfilét kért ebédre. Mondtam, hogy holnap Hétfőn (pohár kedvéért: capital H) valentinnap lesz és egy kicsit tegyenek ki magukért ha szeretnek engem. -
lujó55
addikt
válasz
Winner_hun #4672 üzenetére
Ha új szakmát választanék, asztalos lennék!
Imádom a fát, nagyon jó az illata, szép dolgok készíthetők belőle és egészséges (ha nem a préselt faforgácslapról beszélünk).
Ha lenne eszközöm és szakértelmem, csinálnék egy tiszta borovi fenyő számítógép házat. -
lujó55
addikt
Hú, megy a valóvilág. Köpedelem mekkora egy sz@r! Még soha nem láttam egy részt sem, de nem vesztettem semmit, úgy látom.
-
lujó55
addikt
válasz
Winner_hun #4664 üzenetére
saját gyártmány?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest