- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
lujó55
addikt
0.25 pontért mindenkinek jó reggelt kívánok
-
lujó55
addikt
akár zárható is a topic
-
lujó55
addikt
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #27841 üzenetére
az erő legyen veled
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #27839 üzenetére
a bicaja nekem is kéne
-
lujó55
addikt
a szolárlámpa villog. holnap kihúzom a földből és szétszedem, mert idegesít.
most már direkt csak arra tudok figyelni -
lujó55
addikt
válasz
venember83 #27800 üzenetére
akkor ez rám nem vonatkozik
sem fiatal nem vagyok, sem ittasmod: sajnos
-
lujó55
addikt
valakinek van szolár lámpás tapasztalata?
Mi a baja ha nem világít, csak villog? Még ilyen nem volt eddig -
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #27774 üzenetére
mindenesetre elgondolkodtatóak...
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #27770 üzenetére
hát ilyenkor leblokkolok és nem tudok meg se szólalni...
-
lujó55
addikt
válasz
fokukac #27724 üzenetére
együtt érzek veled.
már csak azt kéne tisztázni valamilyen felsőbbrendű fórumon, hogy a szervező bevételéből mekkora kártérítés illeti meg azokat akik másnap fáradtan dolgoznak azért, hogy eltartsák azokat akik segélyen tengetik az életüket de néha elmennek beleszarni részegen a medencébe. -
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #27718 üzenetére
pálinkásat
sok sikert! -
lujó55
addikt
reggelt.
tegnap este asszonykám belement egy kátyúba.
csak feltételezem, hogy ettől lapos a bal első
de nem hiányzott ez -
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #27650 üzenetére
-
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #27647 üzenetére
igen, az rohadt szar tud lenni.
mire megszokja a seb, hogy ott van a cérna és már nem fáj, akkor jön a doki és kitépkedi, hadd vérezzen és hadd fájjon még egy ideig -
lujó55
addikt
jó reggelt!
jobbat, mint amilyen az éjszaka volt...
rohadtkurva macskák, olyan hangjuk van, mint a csecsemőknek. egy stressz volt az éjszaka. -
lujó55
addikt
válasz
Gergosz2 #27636 üzenetére
itt nem arról van szó, hogy túl valósághű a robot akkor ilyesztő, hanem van egy bizonyos intervallum amin belül idegenkedünk a humanoid kinézettől. ez pont az a határ ahol a mimika nincs meg, de az arc olyan, mint egy viaszfigura (ilyen a halottak ábrázata is) és ez a génjeinkben van kódolva, hogy tartsuk magunkat távol tőlük.
nekem egy R2D2 droid kéne. jópofa, mert duci, nem lenne mellette kisebbség érzésem a palackom miatt, ráadásul egy guruló winchester. most meg amúgy is magasak a HDD árak -
lujó55
addikt
ők fogják kitermelni az én nyugdíjamat?
jaj de szomorú világ vár ránk.
-
lujó55
addikt
válasz
Bjørgersson #27625 üzenetére
fogalmam sincs. vagyis birkapörkölt. tegnap mondták. legalábbis így emléxem
-
lujó55
addikt
dehogyis. valahogy nem bírom az életet már annyira. most toltam be egy pohár (!) házi főzött sört és alig tudtam betántorogni a szobába. ma már nem megyünk sehová, maradunk egy közös bográcsozásra.
jó idő van a nőstények vetkőznek, napozni indulnak, hímek megnézik a Harleyt a garázsban.
fú a kurva de szédülök... -
lujó55
addikt
egy óra múlva úton. és így fog telni az egész ünnep. rokontól rokonig, hogy ne legyen sértődés belőle
(#27611) Mawyx: a régi emlékek általában felejtődnek az idővel. ezek apróságok, lépj túl rajtuk. anno anyukám próbált nekem valami barátnőfélét fogadni. eléggé visszahúzódó voltam, nem nagyon ismerkedtem, mert nekem nem hiányzott az elutasítás. a szexuális felvilágosítást az ÖKM nevű osztrák lap végezte el. mindent tudtam a dugásról (elméletben) de nem volt kivel. aztán egyszer anyámmal elmentem vásárolni és ő meg viccből megjegyezte a boltos csajoknak, hogy nincs barátnőm. a sárgaföldig égtem, azok meg röhögtek. többet nem mentem abba a boltba. mára már túlléptem ezen és bánom, hogy akkor nem kérdeztem meg, hogy a legvidámabbak miért nem jönnek hátra az áruátvevőbe és csinálnak nekem egy laza pipát bő nyállal. (mondjuk akkor meg anyámhoz kellett volna mentőt hívni
)
-
lujó55
addikt
válasz
Bjørgersson #27594 üzenetére
őőő lássuk csak.
búcsúban egy pofon? -
lujó55
addikt
válasz
Bjørgersson #27592 üzenetére
há ezt kérdem én is
-
lujó55
addikt
hú, miről maradtam le? 18 HSz...
Mod.: ja látom semmiről
-
lujó55
addikt
válasz
venember83 #27569 üzenetére
-
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #27567 üzenetére
neki nem fájt a keze
-
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #27518 üzenetére
XD
-
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #27516 üzenetére
gondolom víz se érheti.
meg a billentyűzetet se szabad két kézzel verni...
... meg mást se -
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #27514 üzenetére
fájdalomcsillapító?
ne viccelj már! én még érzéstelenítést se kértem volna. -
lujó55
addikt
válasz
FehérHolló #27504 üzenetére
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #27500 üzenetére
wazze, a határban nő a vadkender, mint a dudva. az nem lett volna jó?
-
lujó55
addikt
válasz
FehérHolló #27495 üzenetére
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #27490 üzenetére
otthon vagy a témában!
nyithatnál erre egy önálló topicot -
lujó55
addikt
ma én is láttam egy táltost.
állt az út szélén és nézte az eget. mentek emberek arra és volt aki felnézett. ez a süket meg csak állt, kezében reklámszatyor atom mocskosan. gondoltam magamban valami kandikamerás szivatás lehet a dologból, de nem bírtam megállni, én is felnéztem. egy villanyvezeték volt kihúzva a két épület között és három galamb ült rajta. aztán mikor tovább mentem visszanéztem és láttam, hogy a táltosnak tátva a szája és csak bámulja a galambokat/vezetéket/eget/kozmoszt/szellemeket/maga se tudja mit.
kézzelfogható bizonyíték, hogy bezárt az opni -
lujó55
addikt
-
lujó55
addikt
annyi slambuc maradt a hétvégéről, hogy még ma is azt fogom enni...
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #27396 üzenetére
úgy néz ki, mint valami hegyi patak.
pisztráng nem volt? -
lujó55
addikt
válasz
FehérHolló #27392 üzenetére
hát ebből gondoltam, hogy valami ilyesmi lehet, mert teljesítménytúra, az evezőlapátot meg kizártam, mert kenuval tényleg döcögős lett volna...
mindenesetre respect -
lujó55
addikt
válasz
FehérHolló #27390 üzenetére
ezt nem értem.
ezt most gyalog? vagy bicajjal, vagy hogy? -
lujó55
addikt
szarrágugliztam magam.
nem tudja valaki mivel kell a szarut ápolni? van egy bicskám aminek szarubetétes nyele van és most nézem, hog a felülete teljesen matt lett, itt-ott berepedezett. Pedig el volt téve, csak nagyritkán használom. Nem találok semmit a neten, mivel kell a csont és szaru dísztárgyakat ápolni. -
lujó55
addikt
köszi
, akkor kipucolom jancsit
(ő a lánggőr nálunk)
-
lujó55
addikt
Jó reggelt mindenkinek!
Azt tudja valaki, ha országszerte tűzgyújtási tilalom van (márpedig az van) akkor nem lehet a kertben szalonnát sütni? vagy mire vonatkozik ez? jönnek vendégek és ez a program.
MOD: lehet, beröffentjük a bográcsot, mert van hús bőven. rakhatok tüzet rendezett körülmények között, vagy nem? -
lujó55
addikt
milyen jó, hogy én még mindig bent rohadok...
-
lujó55
addikt
ez milyen? pofám beszakad!
(#27338) Dylen: Jé, a makka!
Szia cicus!
-
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #27324 üzenetére
mit alakítanak rajtad?
-
-
lujó55
addikt
válasz
FehérHolló #27307 üzenetére
vagy legalábbis iskolai végzettség alapján alapján legyen figyelembe véve a tagdíj. akinek meg PhD-je is van ne kelljen fizetnie.
UPolnám az elképzelést... -
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #27311 üzenetére
beindult a fantáziátok...
-
lujó55
addikt
válasz
FehérHolló #27295 üzenetére
hiába...
már csak azzal nem számoltál, hogy ha tahó a HR-es attól még nem rugják ki, mert az nem jelenti azt, hogy rosszul végzi a dolgát. vannak ugyanis az életben nüansznyi különbségek amire odafigyel az ember ha érzékeny.
-
lujó55
addikt
válasz
FehérHolló #27293 üzenetére
na persze...
ne sarkítsunk már. nem arról van szó, hogy valaki bead egy budipapírt, telemaszatolva, akkor az komolytalan.
egy csomó jelentkező megpályázza az állást és 80% ma már tudja, hogy kell kinézni egy CV-nek és kísérőlevélnek. a kihullók is megérdemlik, hogy legalább egy elutasító levelet kapjanak. maradjunk annyiban, hogy a HR-es is lehet trágyaember és nem veszi a fáradtságot, vagy nincs a cégnek erre vonatkozó eljárása, hogy mi ilyenkor a teendő. egyszerűen szarnak a protokolra. -
lujó55
addikt
válasz
FehérHolló #27267 üzenetére
ez valami sportesemény?
-
lujó55
addikt
de jó kedvem van!
Fizu megjött -
lujó55
addikt
válasz
FehérHolló #27259 üzenetére
ne álltasd magad. az összes biztosító profit alapon működik, tehát ott szivatnak meg ahol akarnak, semmi pluszt nem kapsz tőlük, mert hiába kötsz kiterjesztett meg anyjakínja biztosítást mindig van egy apró betűs rész, hogy neked miért nem fizetnek.
KGFB saját értelmezésemben adóbevétel. lenyúznak egy bőrt az autósokról. igyekezzünk hát a lehető legkisebb kiadással megúszni. én úgyse okozok kárt másnak, ha meg valaki nekem okoz kárt tutira be tudom rajta hajtani. erre is megvannak a módszerek ebben nyugodt lehetsz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest