- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Hirdetés
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
[link]
Nem baj, nyomassuk mer az jó. -
BlacKSouL
addikt
válasz
Bubu79 #42663 üzenetére
Erre is gondoltam, de mi a javaslat? Az asztalimat anno egész jól összeraktam, megy magának, úgyhogy egy ideje nem vagyok otthon ilyesmi szoftverekben, nem volt rá szükségem.
Ja, amíg nincs meg a router jövőhéten, addig dugdosom a netet, illetve pendrive üzemmód van, de a legzseniálisabb, mutatja agykapacitásom végességét, pláne hétköznap éjjel: telefonomból kivettem a kártyát, laptopba végre tudok k.rvagyorsan olvasni és menteni róla, lehúztam 126 MB képet meg videót, fogtam, összecsomagoltam, elküldtem freemailben a chello-s címemre, majd átdugtam a netet az asztali gépbe, beléptem és chellos mailben letöltöttem a 126 MB-ot.
Közben meg az egértől 5 centire itt a pendrive
-
BlacKSouL
addikt
Pista Home vagy mi a szösz, raktam fel ffdshót, meg valami más dvd codecet, mer eddig abba kötött bele, de most ezzel mit kezdjek? Én csak le akarok jádzani egy dévédét, ez a köcsög meg nem hagyja. Minél többet teszek neki, annál többet követel.
Ja, WMP 11, és 1280x800x32 a felbontás, nemtom ebbe miért köt bele.
-
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #42496 üzenetére
Na ja
De aztatot mondd meg mit vigyek jövőhéten céges kirándulásra? Tavaly egy üveg Bacardi blekket vittem, páran emlegették, pedig volt ott hp-től kezdve málnapálinkán és fügeágyas hápén át minden. sör hűtőtáskában az alap.
Na, asszem menni kéne aludni, vagy valami ilyesmi. Az ciki ha gépelés közben ért az álom, és az ujjam rajta maradt a sö betűn?) nyomtam mint süket a csengettyűt. Fú de van baj. Pedig nem ma, de holnap lesz betervezve némi szűrögetés-
Utálok ilyen korán feküdni, de a mocsadék CH3CH2OH vagymi olyat tesz...fú de utálom hogy jövő nyárig nem fogom tudni kialudni magam. Közben meg az a bajom, hogy elpocsékolom az életem harmadát alvásra. Na mindegy, megyek, mert tényleg bajos lesz.. -
BlacKSouL
addikt
azaz basszus
csak már télleg üt a sör. én nemtom, mióta hazajöttem a nyaralásokból, azóta konstans álmos vagyok esténként, mindegy hogy 11-kor vagy hajnal 2-kor fekszem le. Meg megiszok 2 sört, nem is erőset, aztán úgy bekómázok tőle, hogy az nem kifejezés. Tegnap is .. na mindegy.
most az a reklám ment a tévében, hogy vegyél be este egy hashajtó izét, hogy reggel arra ébredj hogy szétfostad magad.. bocs a kemény szavakért, de ettől már csak a pedigré reklám jó, a legutóbbi, mikor aszondja hogy a jó kutyakaja meg is látszik... oszt ott sepregeti a kutyaszart. Mi a következő? Nem is hozok példákat..
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Pisztillus #42470 üzenetére
XP-vel FF alól nem ment a www.iwiw.hu, de a topikjában javasolt https://iwiw.hu-val működik.
Ott is írta valaki hogy neki sem jó. -
BlacKSouL
addikt
Csak nekem szar az iwiw vagy másnak is?
Ha beírom, vagy ha a listából veszem is a címet, hibát ír ki, és azt írja, hogy nem található a ' www.iwiw.hunull ' helyen.
Hack? Hijack? miaszar? -
BlacKSouL
addikt
chairman, president és CEO között mi a különbség?
-
BlacKSouL
addikt
Én is a ledekben bíztam, de sajna még elég kiforratlanok, azok is túl irányítottak, és a színük is a kompaktokhoz hasonlóan fura a szemnek. Na és drágák. Viszont a fogyasztásuk...
A szoba bevilágítására nem használnám őket, a kis bevilágítási szög miatt nem is lehetne, asztaliba talán jók.
Egyébként meg mindenkinek más az igénye a fény szempontjából. Volt osztálytársammal egyetem idején együtt laktam, ő szerette felkapcsolni a nagy csillárt, az asztali lámpát, meg a fali olvasót is, és ebben a tömény fényorgiában érezte jól magát. Én meg a falon lévő olvasót használtam szinte kizárólag, ami a falat világította meg csak, és elölről egy fémlemezzel volt árnyékolva. A nagy csillár nem tudom égett-e 10-nél többször 2 év alatt. Ugyanígy van akinek nem annyira érzékeny a szeme a kompaktok skálájára, míg nekem szörnyen bántja a szemem az a fénytartomány. A másik, hogy nagyanyám az átlátszó búrában a csillárban sima 40 W-os izzót éget, nagy nehezen rábeszéltük a 60-asra, de az már neki nagyon fényes, mi meg még azzal is szürkehályogosnak éreztük magunkat abban a nagy szobában. Az igazi amit nagyon szerettem, az az az albi volt ahol egyedül laktam, ott volt egy tolókapcsolós állólámpa plafonra irányítva, abban volt 2 db 75W-os izzó, na az ha kellett fehér fényárba borított, de az is kizárólag szórt fénnyel, ha kellett meg gyertyaként sárgán derengett. De minden esetben csak közvetve, a rikító hófehér, plafonon lévő álmennyezetet világította meg, és nekem az a fajta a legkellemesebb.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
DeFranco #42357 üzenetére
Azok a halogének vannak ezekben némi fényirányító reflektor búrával, ami az én asztalimban is. A fénye szerintem nagyon jó, teljesítményfelvételéhez képest, viszont belenézni nem túl szerencsés, mivel még a sima izzóknál is fényesebbek. Pont az a lényegük, hogy körbe szórt fénynek nem jók, ugyanis túlságosan pontszerű a fényük, burkolat nélkül ilyen célra, viszont adott területet megvilágítani jók, ha úgy vannak elhelyezve, hogy hétköznapi használatnál ne nézzen beléjük az ember. Azt a bizonyos területet viszont szép éles fénnyel világítják meg, ezért ideális vitrinek, üvegfelületek, csillogó tárgyak megvilágításához, vagy pl bárpultokhoz.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember #42355 üzenetére
Anno 1990 Ft-os Philips, meg 2100 Ft-os Osram-okat vettünk asszem. A 130 Ft-os hagyományos százashoz képest odavertek árban, és ezekről a márkákról nem gondolnám hogy gagyik lennének. Én mostanában nem is nézegettem ilyeneket, nem tudom mi számít gagyinak, vagy kínainak, még a GE-t tudom mint ilyen gyártó, de ezekszerint már ebből is van Wuang-Xing-Liei ? Azt sem tudom manapság milyen árban futnak ezek.
Azt tudom hogy amit vettem asztali lámpát, az kínai féle, abban a halogén törpe is kínai volt, ami abból látszott, hogy az izzószál konkrétan neki volt dőlve az üvegnek belülről. 1 hét után felrobbant. Vettem bele 300 Ft-ért asszem Tungsramot vagy Osramot, már nem emlékszem, az tökéletes már egy éve kb. -
BlacKSouL
addikt
Asszem elmondták a lényeget [link]
Remélem a 10-20 W-os halogéneket nem veszik el, mert akkor lőttek a jó asztali lámpának.Mi régen vettünk nagyanyáméknak meg magunknak is kompaktokat. Nem számolom, de tuti hogy sokkal többet szenvedtünk vele mint a hagyományosokkal, és egy év alatt 4-5-öt is elhasználtunk. Álmosító a fénye, tökmindegy milyen spektrumú, húzza a szemet, szar mellette olvasni, lassan izzik be, és kb 50 fel-lekapcsolás után felére csökken a fényereje is, meg kétszeresére a bekapcsolási ideje.
Ott van értelme, ahol ezt is és a hagyományost is legalább 8 órán át lekapcsolás nélkül égetnék. Cégnél a budiban van, kb kéthetente cserélik is szorgosan, mert pikkpakk tönkremennek. A most a csilláromban lévő hagyományos 100-ast kb 6 éve használom, szabályzós kapcsolóval, és jó.
Nem örülök... -
BlacKSouL
addikt
Na, ilyen se volt még, hogy laptopról itthonról..
Anyám megkapta a 'cégest', és hazahozta hogy csiholjak már bele életet. Nem rossz, de Pista van rajta alapból, így most anélkül hogy bármi futna, 60% a memóriafoglaltság. Ez kissé levert.
Amúgy ingyenes dvd-dekódert tud valaki valahol?
Ejj, amíg nincs router addig dugdosni kell a netet. Na asszem megyek vissza a sajét gépemhez.
Aszondja Albacomp Activa, T3400 2,16, 1G RAM, SiS Mirage 3, 120G Samsung
Hát, arra tökéletes amire neki kell, gémelni meg senki nem fog rajta. -
BlacKSouL
addikt
Nekem két hibám van, az első kérdés, meg a szimbólum. Azt hittem túl egyszerű a megoldás, úgyhogy a rosszra cseréltem az utóbbit. Az egyszerű logikus válaszadásról átnevelik a fiatalokat a "na ez tuti átbaszás" feladatokkal a hátsó gondolkodásra. Hogy az jó vagy sem... Na mindegy, ez már csak brainstroming..
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #41798 üzenetére
nem nyugtat meg..
-
BlacKSouL
addikt
Dehogyis
Mostanában alig iszom. Horvátországban minden nap ittam, csak keveset, na de azok a fincsi horvát sörök... ahh.
Siófokon 1. meg 3. nap mondjuk jól elszálltam, de ez is kellett kicsit. Hiába, a fütyi barack odavert, hogy decijével döntöttük, meg az a 7-8 sör...már délután 6-kor mikor a strandra mentünk kissé homályos volt, aztán onnantól már kockásodik a film. talán vacsiztunk, állítólag, aztán vissza a szállásra, onnan semmi emlék, állítólag 9-12-ig aludtam, majd felkeltem és elmentünk vagy 3-an bulizni be a központba potom 3 km- gyaloglással
3. nap meg szalonnasütéssel és babgulyással ütöttük el az időt, közte egy strand, akkor már csak sört bírtam, de abból 8-9-et. Aznap este is volt kockásodás.Szóval azóta meg max napi 1 sör. Dehát nekem még tart a nyár basszus.
mondjuk melózok már egy hete, és ez meg pláne basszus. -
BlacKSouL
addikt
..mondom majd szisszentek egy kis sört.
Nabazmeg, hát nem elfelejtettem betenni a hűtőbe.Most a fagyiban is kell neki minimum 25 perc, pedig nem akartam sokáig fennmaradni. De még beteszem...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
tiv61us #41615 üzenetére
Ezért lenni nálunk régi mondás: Szalagnak, kardnak, csatnak, f@sznak balódalon a helye.
De a bal nem nagyobb, csak mélyebbre lóg, úgy tűnik mintha nagyobb lenne. Ennek az az oka genetikailag, illetve evolúcióilag, hogy (..basszus pedig megvolt a tudományos magyarázat, de nem találom..) és az a következménye hogy a lőcsöt így kényelmesebb balra lógatni, így hát a régi férfiszabók baloldalon egy fél hajtásnyival több anyagot hagytak a férfinadrágokban, hogy ez kényelmesen megtehető legyen. -
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
Remek. Amerika, szex, politika(szerű valami), és végül hányás.
Hűha.. -
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #41303 üzenetére
Milan - Inter meccs nem? Milán én vagyok
Amúgy ja, olyan mint egy nagy belterjes kupi, egymást baszogatjuk/-ják.A konyhából meg olyan abárolt szalonna illat jön, őrület. De estére lakjak be vele? Ráadásul hétfő óta(!) majdnem 3 kilót híztam(!!) Na ezt elemezzék a hízni akarók és nem tudók. Francba hogy az ember nem zabálhatja végig a napot, mert szétdurran.
-
BlacKSouL
addikt
Na én is teszek mán be ilyet mer ez jó [link]
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Cs.Orsolya #41008 üzenetére
Ha a fiatalnak az anyja meg az apja nem veri a seggébe meg az arcába(ha szükséges) hogy másokat tisztelni kell, akkor az a gyerek ha otthon véletlenül jógyereket is játszik, kikerülve a legalább minimális (eleinte függőségből adódó) felügyelet, irányítás alól, az utcán ,a közösségben egy egoista önző kis majom lesz, akire ha 10-en szólnak is szarik rá, meg ha 1 ember akkor is. Sőt, visszapofázik és elküldi akár mind a 10-et, legyen az hozzá hasonló korú, vagy számára felnőtt, idősebb.
Felveszi ugyan a többségi 'szellemet', de vajmi kevés az esély, hogy a hozzá hasonlóan szabad szellemben nevelt jógyerekek, meg az a 30-as-40-es korosztály, akik ráéreztek a demokráciára csupa pozitív hatással lennének rá.
A szülők manapság a szabadságot nevelik a gyerekbe, de nem a szabadságot, hanem a mindentlehet-et. Egyetértek azzal, hogy a fene nagy demokráciát minden mai, és elmúlt 5-10 évbeni arra hajlamos szülő úgy értelmezi, hogy most már aztán engedd el magad, ne hagyd hogy a többi föléd kerüljön mert megdöglesz.
Én erősen gondolkodom, hogy egy egoista törtető kis szabadszájú, korlátokat nem ismerő faszt neveljek majd egyszer ha lesz gyerekem, aki mindenkit agyontaposva fog akarni érvényesülni, és ehhez minden, akár kissé törvénytelen dolgot, kiskapukat is felhasznál és kihasznál, vagy egy normális, tisztességes, csendes, szerény, értelmes gyereket, akiegyébként egy ideális világban jól érvényesülhetne, de a törtető egoista kis pöcsök gondolkodás és részvét nélkül eltapossák.
Az a baj, hogy ma, most a jelen napokban számtalan olyan fiatal, vagy akár idősebb van odakint, akiknek eszükben sincs csúnyán nézni a renitens gyerekre, de ugyanez a birkatársadalom bármi másban is képtelen egyemberként összefogni. Ez viszont már megint más téma. Amelyik társadalomban bármely szintet, réteget tekintve csak jogok léteznek kötelességek pedig nem, ott sajnos szépen sodródik a társadalom a szakadék felé. Márpedig az ilyen 'diktatúrák' alól hosszú idő után szabadult és létrejött 'demokráciákban' ez elkerülhetetlen, főleg hogy 'jogállamnak' is hívjuk, de sosem hallunk kötelességállamról..
Régen is voltak renitensek, de mostanra ez lett a többség. És sokkal szélsőségesebbek minden szempontból. Ha ma minden felnőtt szülő tisztességesen normálisan nevelné a gyerekeit, nem kéne a közösségre hagyatkozni, különben jöhetne az hogy minden gyereket elvesznek a szülőktől és táborokba zárnák hogy hagy nevelődjenek. A közösségnek, a kinti világnak formálni lehet a gyereket, de nevelnie a szülőnek kell. És igaz hogy mintákat a közösségből vesz, de a meghatározó viselkedést, az alapvető jellemet a szülőktől 'tanulja' meg.
Tanár gyerekeként pontosan azt látom, hogy minden környezetben, minden szinten minden felelősséget megpróbálnak áthárítani a szülőkről mindenki másra, tanárokra, a közösségre, az utca népére, csak nehogy a szülőnek bármit is tennie kelljen. És ennek ez az eredménye amit látunk. -
BlacKSouL
addikt
válasz
zolynet #40557 üzenetére
Én meg régről úgy emlékeztem, hogy a Karlo nem véletlenül drágább 5 Kunával. De én őszintén szólva kicsit csalódtam, rosszul emlékeztem. Nekem a Karlovačko túl híg, ízetlen, kevéssé markáns, egyenes. Nem rossz, mert amúgy meg tiszta és finom, de nekem túl egyszerű. Az Ožu testesebb, ízletesebb, cizelláltabb, teltebb, sűrűbb. Persze ki milyet szeret, de nekem a Pan - Karlovačko - Staro Česko - Ožujsko négyesből a sorrend az Ožu, Pan, Staro, Karlo. A kétliteres Löwent idén nem is kóstoltam, itthon szívesen iszom, de a helyiek jobban bejönnek, meg akkor már ott horvát sört igyunk
-
BlacKSouL
addikt
Billában Pulában 19,49 egy kétliteres Ožujsko. Az harminchét forint per kunával annyi mint 721 Ft, azaz 180 Ft egy üveg sör. Ami pedig egy ilyen ízletes sörért abszolút nem sok. Menni kéne megint..
-
BlacKSouL
addikt
Horvát sört kortyolászok.. visszajönnek az ottani ízek. És illatok, fények, színek, hangulatok, minden... csudába is, de kár hogy vége lett...
Ja igen, teljesen más ízvilágot lehet felfedezni a horvát sörökben, mint a magyarokban. Nyilván, ugyanakkor érdekes. De jó, kicsit különlegesebb, kevésbé megszokott. Kár hogy évente csak egyszer jut le az ember... Igyekezhetnénk hogy gyakoribb legyen. Na ezen leszek. Nem csak a sörök miatt...
-
BlacKSouL
addikt
Voltunk Balcsin, lejártunk a Coke Clubra esténként, kétszer is olyat mulattunk... péntek éjjel Palotai nyomott egy olyan 2 órát, hogy csak pislogtunk. Volt ott minden, prodidzsáj is, meg dárenbézre is dudorogtunk
Rég táncoltam homokban ilyen muzsikákra
A Star Wars főcímzenéjét mikor meghallottuk, megállt a sör a kezünkben, de még a buborékok is benne
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember #40325 üzenetére
Vilma jól tartja
..Csak nem engedi be
-
BlacKSouL
addikt
Mi az a zene ami 3:16-nál és 4:32-nél megy a videón?
-
BlacKSouL
addikt
Itthon. megint. hogy essen bele a ... mindegy.
holnap meló. reggel. fél 8-tól. 6:10-kor kelek. valamit ez ellen sürgősen ki kell találni, ez így nem mehet tovább, hogy minden nyárnak, nyaralásnak, szabadságnak vége van egyszer.
úgy utálom ezeket a délutánokat, estéket, tiszta beteg vagyok tőlük. kiáztattam egy hétig a hátsóm az Adriába, 4 napig a Balatonba, holnap meg.. ejj, mindjá' megyek is egy hosszú kört a városban. de ott is vasárnap van.. -
BlacKSouL
addikt
válasz
Sipi16 #39185 üzenetére
Most hogy mondod, lehet hogy nem hallgatok rádiót
de ez eddig fel se tűnt.
Ha haverom aki júliusban hazajött Angliából nem hívja fel rá a figyelmemet mikor egyszer autóztunk, és nem kér meg hogy hangosítsam fel, nem is figyelek fel rá. Mondjuk akkor csak azért hogy első hallásra megutáljam..most meg mindig ez a nyaralás jut majd eszembe róla.
Ez van, nem állok a folyás alá, így elkerülBon3ss: Arra lennék egyszer kíváncsi hogy közúton hétköznap sima utazásnál tud-e egyenesen menni
-
BlacKSouL
addikt
Cigó
.. hát nézd meg a lány eljön a főzőedénytől, hatszor nekimegy a falnak, oszt nincs semmi baja..
más: azért az milyen hogy van egy zene meg előadó aki/ami már egyszeri látásra/hallásra unszimpatikus, és akkor jön egy nyaralásra menet rádióban meghallgatás, meg egy helyi szórakozóhelyen meglehetősen jó hangulatban 'átélés', és egész másképp látja /hallja az ember.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #39167 üzenetére
Eddig nekem is a 3 napos magányos céges kiküldetés autóval Temesváron című sztori volt a leginkább extrém, most ezzel azért némileg túlmentem azon, de igazából semmi extra nincs ebben.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #39157 üzenetére
Na azért, már kezdtem aggódni hogy megint hosszasan kell élménybeszámolózni
Mondjuk élmény az volt, beszámolni is be tudok: egy, két, há', és...
kételkedem: teljesen egyedül
túlságosan készültem rá ahhoz hogy CSAK azért ne menjek el, mert más nem akar / tud / stbbármiakármikifogás. Teljes szabadság és önállóság. Nem kellett senkihez igazodni, senkire várni, senkit nem hibáztathattam, és érdekes, hogy minden ment szépen és gördülékenyen. Az meg hogy kicsit rizikós, mert akármi is történhet...hát igen, mindenki ezt mondja, de nem történt semmi. pláne nem akármi
Jó idő volt, csináltam a kirándulásokat, programokat, nem unatkoztam. Még dizsibe meg koktélbárba is elmentem, tehát éjszakai élet is volt. És megittam egy hét alatt vagy 13 liter sört. Ami amúgy nem sok, de ha hozzáteszem, hogy minden egyes nap vezettem, és sosem ültem egy kis piával sem autóba, úgy már izgisebb. De pl egyszer dizsiből fél 5kor értem haza, akkor kezdtem neki a jó hideg Ožujskonak, hát egy 2 literes üveg majdnem beszaladt. Hiába no, előtte nem ihattam a kocsi miatt
Néha mikor felértem strandról, és kinyitottam a hűtőt, csábított, hogy belekortyoljak a jó híves sörkébe, de tudtam hogy aznap még vezetek. Ellenben amikor délután már csak strand, este főzőcske, meg tévézés volt, na akkor fogyott a sör rendesen
Sütöttem csevapcsicsát, vettem hozzá ajvart, szóval király módon éltem na
És néha beszéltem magamban, mintha valaki lenne még ott, csak hogy el ne felejtsem mire hazaérek
kukac úr: Ez ugye még nem merítette ki az élménybe-számolás fogalmát, mert az t nem szerettem volna
a főhuszár kedvéért a szmájlihalom is megvan -
BlacKSouL
addikt
Hazajöttem. Jó volt. Egyedül is.
Holnap megyek Siófokra, és vasárnapig haza se jövök. Nem egyedül.Nincs energiám és kedvem felvenni a fonalat és visszaolvasni, úgyhogy nemteszem, holott szétvet a pöröghetnék, tegnap reggel 7:50-es felkeléssel, 10 óra vezetéssel, 730 km után holtfáradtnak kellett volna lennem este 10-kor amikor a holnapi indulás megbeszélése volt, és mégis úgy pörögtem mint állat. A többiek már nyugtatgattak.
Szóval ennyi. Utána meg vissza a gályára a taposómalomba a mókuskerékbe. Na csak legyek egyszer milliomos. Legalább 4 hétig el leszek mint Marci nagy hevesen Hevesen. Utána rohadtul fogok unatkozni, úgyhogy én leszek az akinek nem kell, de mégis bejár majd melózni.Mindegy, csak futtattam az eszmét. Nem kell vele(m) törődni.
-
BlacKSouL
addikt
Dobra večer..
Na indulok..azaz hajnal 5-kor, de most lefekszem.
Legyetek jók, ha minden jól megy egy hét és egy nap múlva jelentkezem.
Addig meg élvezem a Honda Civicem és a barátom apartmanjának kényelmét EGYEDÜL!
Do viđenja... -
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #37002 üzenetére
Ismerős a szakasz, voltam már éjjel, nappal, hétköznap, hétvégén, és a vasárnap délelőtt-dél közepesen húzós csak, persze lehetnek hirtelen problémák.
Vasárnap hajnalig van idő, a szállás kulcsa a kezemben két hete(barátom apartmanja) kocsi az enyém lehetne, erre a barátaimnak hitt emberek lemondják, visszamondják, vagy mindenfélére hivetkozva (igaz vagy sem okok) nemet mondanak. Legkésőbb szombat délelőtt tudnom kell ki jön, mert akkor eldönthetem hogy nekivágok-e legrosszabb esetben egyedül, vagy hagyom a fenébe, és egy éve tervezgetett egyetlen kellemes hetemet hagyom elsüllyedni a semmiben. Plusz bukta az előleg fele.
Szóval optimista vagyok.. -
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #36994 üzenetére
Nekem is az egyik. 2005 óta visszajárok ugyanoda barátokkal, egyszer még szülőkkel is, sosem csalódom, és most kissé kapkodósan alakul a szervezkedés. Bizonytalanság, miegymás..
-
BlacKSouL
addikt
Ha valakinek van kedve, ideje, pénze eljönni Horvátországba nyaralni egy hétre aug. 9-16-ig egy ismerősöm saját apartmanjába, Isztriára, az szóljon. Last minute ajánlat, vasárnap reggeli(hajnali) indulás. Én megyek.
-
BlacKSouL
addikt
Hosszú évek óta megint láttam élőben grúz néptáncot itthon a főtéren. Vajon hány embernek mond ez így bármit is. Én eddig 3x láttam élőben fesztiválokon. Megunhatatlan, frenetikus, megdöbbentő, elmagyarázhatatlan. Élőben különösen. Ez egy olyan dolog, amit nézve és hallgatva folyamatosan borsózik a hátam. Akárhova mentünk, ha azt hallottuk hogy "a grúzok", máris garantált volt a tömeghisztéria. Csak hogy mindenki értse, kis ízelítő:
[link] (1 perctől jön a lényeg) -
BlacKSouL
addikt
"...A házamtól a síromig mindig csak azt húzza,
Hogy ezt a legényt a pina meg a pia
Vitte el az örök sírba..." -
BlacKSouL
addikt
... áá, de nem...nemnem..
-
BlacKSouL
addikt
este legénybúcsú
-
BlacKSouL
addikt
Ožujsko pivo 2 L
ezt nyalogatom. nyáridéző, isztria idéző, két hét múlva nyaralásra várást idéző.. nyamm -
BlacKSouL
addikt
aaasztta.... [link]
tehát nem csak úgy érzem hogy lassú a net idebent... -
BlacKSouL
addikt
válasz
Algieba #34532 üzenetére
Nagyanyám is ki szokta reggel meg este nyitni az ajtót-ablakot. Aztán sokszor mikor északnyugati szél van akkor csak úgy dől be a földekről a jó vidéki levegő
A fojtogató füst amit a szomszéd a harmatos fűvel okoz, a libatelepről a 3000 liba alól a párás ázott libafos szaga, meg a lovaké és a teheneké minden irányból, ahol esznek, ahol vonulnak meg ahol alszanak.
Kétségtelen hogy a városban ilyen nincsVan helyette por, szmog meg más füst, meg csatorna, meg sok más.
-
BlacKSouL
addikt
Sürgős!
Ha tud valaki relatíve olcsó, de normális minőségű szállást Balaton déli partján, Siófokhoz közel, vagy a Balatonszárszó-Siófok szakasz környékén kb 10 főnek augusztus 19-23-ig az szóljon és dobjon rám egy privit.
Magánházak, apartmanházak előnyben.Köszi
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #34244 üzenetére
Ha csak a saját fejbőröm épségét kockáztattam volna némi jégesővel, miközben esti-éjszakai fürdőzök a kollégákkal, az még hagyján. De se a saját, se más kocsiját nem akartam direkte se jégesőnek se többmázsás leszakadó faágaknak kitenni. Márpedig 4-kor, mikoraa a tervezett indulás volt, még golflabdányi jegekről, meg kettétört fatörzsekről, elhordott háztetőkről szóltak a jelentések, ami aztán egy órával később nálunk is tapasztalható volt.
Ebben állított meg. -
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
Miért van az, hogy ha két héttel ezelőtt eltervezzük, hogy szombat este elmegyünk éjszakai fürdőzésre, mert pont akkor jó, és akkor lehet menni, akkor halálpontosan akkorra egy óriási félelmetes, beharangozott, tüzijátékos irgalmatlan kibaszott nagy jégesős felhőszakadásos hidegfront söpri szanaszét az országot? Miért?
Nem előbb, nem később, nem máskor, nem egy enyhébb, hanem pontosan akkor egy kicseszett nagy. De hét közben mikor dolgozni kell, mert muszáj, akkor semmi nem történik.
Ahogy az is vicces, hogy hetek, hónapok, de mondhatnám azt is, mert nevetségesen igaz, hogy évek óta pont hétvégén történik mindig valami gebasz az idővel. Hétköznap odabent rohadunk az irodában, ilyenkor meg jégeső meg zivatar.
Szinte mintha tényleg kibaszás lenne. -
BlacKSouL
addikt
Szerinted az ciki ha rajtam meg már volt?
Igaz hogy kb 8 évesen és csak otthon poénból, de muszáj volt mindent kipróbálni. Még rúzst is, igenAzóta persze eszembe sem jutott, és straight vagyok ám minden kétséget kizáróan, de legalább tudom milyen érzés annak aki abban mászkál.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #33161 üzenetére
na ja, majd igyekszem
most viszont hulla lettem, bezuhanok az ágyba, és nekiállok fekve izzadni mint állat. az éghajlat nem indokolja, de havi fizumból kijönne egy légkondi. Talán már 2-3 hónapra is megéri. 28 fok nem ideális alváshoz. pedig én szeretem a nyarat is, meleget is. nappal lehet meleg, azt simán elviselem, de aludni jobb 25 alatt.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #33159 üzenetére
jaja, megyek
de lift nem lesz sajna, csak 3 szintes az apartmanházmost a földszinten kell ügyeskednem. viszont emlékszem hogy részegen hol őriztem miniszoknyás horvát lányokat a Pietas Iulia nevű club háta mögött pisilés közben
Jól eldumáltunk kár hogy akkor még nem voltam ilyen mint manapság. Na de majd most...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL #33157 üzenetére
De fura, hogy ott már évek óta népszerű és sikeres a 2l-es kiszerelés, míg itthon a Borsodi 1 literese se tud meghonosodni. Valahogy hozzá vagyunk szokva, hogy üveg, vagy max doboz. Pedig mikor először lent voltam haverokkal 2005-ben, tiszta poén volt hogy 5-en két palackból elvagyunk, bár akkor még leginkább csak Löwen volt 2-esben, most már majdnem mindegyikból van. Karlovačko még mindig csak 1-es.
-
BlacKSouL
addikt
Az igazán komoly az amikor az ember megveszi jó olcsón a Billában a kétliteres palackkal, hazaviszi az apartmanba, behűti, aztán este vacsi után kiveszi a frigóból, lekocog a partra, kiül a víz fölött a sziklára, nézi a távoli hajókat, a holdat, a hullámokat, hallgatja a vendéglőből a háttérben a horvát zenéket, álmodozik picit, még akkor is ha nem az a tipikus romantikus alkat(pedig de), és közben nagyokat húz a kétliteresből.
-
BlacKSouL
addikt
Hozattam anyámékkal Pulából Ožujsko-t, Karlovačko-t, most az előbbit kortyolgatom. Jó. Emlékeztet az elmúlt évek Horvát nyaralásaira. És figyelmeztet hogy augusztus 9-én megindulok a tenger felé és helyszínen kortyolgatom majd.
De mocskos lassan megy az idő -
BlacKSouL
addikt
óóóóbakker. Most esett le. amit mi művelünk, az egy érzelmi tangó, annak minden jellegzetességével. Nem hiába mondtam én hogy ez egy tánc...
[link]
Aktív témák
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Suzuki topik
- USB Type-C port is van az ASUS ProArt szériás VGA-ján
- Battlefield 6
- Milyen videókártyát?
- Kuponkunyeráló
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
- Corsair Katar Elite Wireless egér eladó
- Honor 70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest