- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
moma
őstag
Megnéztem azt is, meg a google-t, meg a yahoo-t is, de valahogy nekem macerásnak tűnik egyenlőre, csak tényleg gyanús, hogy mennyien használják... bár lehet csak arra hogy egymáséban keresgélnek nem tom. Az biztos, hogy csak úgy van értelme ha annyira agyon taggali az ember, a bookmarkjait, hogy olyan kategóriák legyenek amiben csak kevés elem van, mert különben sok idő megtalálni azt ami kell. Nem lehet azt csinálni, hogy én állítom be mi legyen legfölül.
-
moma
őstag
Használ valaki ténylegesen napi szinten ilyen online bookmarkokat? Most próbálgatom, de nekem jóval körülményesebbnek tűnik mint a sima mezei böngészőbe építet. Főleg az zavar, hogy nem lehet tetszőleges sorrendbe tenni a dolgokat, csak abc vagy időrend van. Ja meg persze a töltögetés sem túl szimpi...
Szóval várnék vélemények, érdemes ezzel próbálkoznom, mert ez inkább nem napi használatra van hanem az egymáséban való turkálásra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest