Új hozzászólás Aktív témák
-
SKyle
tag
@nesa A kamerához adott gyári CD sajnos sérült volt, le kellett tölteni a legújabb verziót az olympus.hu-ról. Feltelepítettem, elindítottam, összekapcsoltam a PC-t és a kamerát, a Master 2 szépen felismerte, hogy a neten frissebb fw van, mint a gépen, leszedte, feltolta a 420-ra, egy idő után a 420 ki is írta, hogy OK.
Most jött - volna - az a rész, amiről írtál, hogy kb 1 percig ne nyúljunk a progihoz, és majd ki fogja írni, hogy húzzuk ki a kábelt és kapcsoljuk ki a kamerát. Ehelyett amikor a Tovább-ra kattintottam, a Master 2 elkezdett homokórázni, és ha hagyjuk, akkor valószínűleg örökké így is maradt volna.Mi viszont kb. 1 óra után meguntuk, kihúztuk a kébelt, kikapcsoltuk a kamerát és újraindítottuk a PC-t. A kamerát bekapcsolva pár alapvető funkciót kipróbálva kiderítettük, hogy az új fw rendben feltelepült
, nem okoztunk kárt azzal, hogy nem vártuk meg míg a Master 2 azt mondja, hogy _most_ lehet kikapcsolni.
A magyar nyelvi menü feltelepítésekor szintén ez a scenarió játszódott le, csak most már nem vártunk plusz 1 órát, hanem a Master 2 lefagyásakor rögtön leválasztottuk és kikapcsoltuk a 420-at, és az újbóli visszakapcsoláskor már eleve magyar nyelven indult a kamera szoftvere.
Elnézést, hogy ilyen hosszú hozzászólással fárasztottalak titeket, de gondoltam megosztom veletek a tapasztalataimat, hogy ha valaki legközelebb hasonló helyzetbe kerül, akkor ne vesztegesse az idejét, mint mi.
Szép napot! -
SKyle
tag
Sziasztok!
Egy ismerősömnek E-420-asa van és szeretne bele magyar nyelvű menürendszert. Ő az IT részéhez tök hülye (nem ért a számítógépekhez, internethez, letöltések, stb.), én a fotózáshoz és a fényképezőgépekhez.
Azt az olympus.hu-n már kiderítettem, hogy le lehet plusz egy menü-nyelvet tölteni és rátölteni a gépre ("További 15 nyelv közül, egy letölthető az internetről, a szabad memóriaterületre."), de hogy a magyart is le lehet-e, honnan, ingyen van-e, na ezeket nem sikerült kideríteni.
Tudnátok segíteni?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Formula-1
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest