Hirdetés
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ron8
senior tag
Amiről beszéltek oled fényerő az más márkáknál milyen néven szerepel? Philipsem van ott sima fényerő van, ezen kívül kontraszt, dinamikus kontraszt és videokontraszt.
-
ron8
senior tag
Sziasztok! Az nemtudom mennyire normális hogy full hd felbontású filmnél olyan mintha kissé led tv-ként viselkedne a tv. Az alsó és felső sávot nagyjából kitudtam hozni feketére (bár ez sem a full fekete amit várnék) de a filmekben a sötét részek olyan szürkések. Pc-re kötve nézem a filmeket. Mi lehet a gond? Vagy ez igy normális?
-
ron8
senior tag
Üdv! Érdeklődnék hogy van itt valakinek Philips OLED tv-je? Egészen pontosan 803-as?
Ilyenre tettem szert és érdekelne pár dolog -
ron8
senior tag
Sziasztok! Az mennyire elfogadható jelenség hogy úgy tűnik mintha kicsit sárgásabb lenne a kijelző mint kb 1 hete? Bár nemtudom hogy én képzelem be vagy tényleg (valószínűleg tényleg).
Ez normális? Nem foglalkoztam kalibrálással eddig de azt mi alapján tudnám megcsinálni? -
ron8
senior tag
Sziasztok! Mennyire kell vigyázni arra hogy bekapcsolás után valamennyi ideig menjen a tv? Nem gáz ha mondjuk 5 perc után kikapcsolom?
-
ron8
senior tag
Itt lehet jartasabbak a tagok oled fronton. Philips 55oled803ról mik a vélemények? Tesztek jokat mondanak képminőség szempontjából. Az androidot kicsit szidják. Engem ez annyira nem zavarna csaka képminőség legyen nagyon jo. Oled tv közül ez tényleg kiemelkedő darab?
-
ron8
senior tag
Köszönöm a tanácsokat, megfogadom. Inkább várok vele, nem akarok ilyen sok pénzt bukni...
-
ron8
senior tag
Sziasztok!
Tervezek venni egy használt oledet. Az eladó elmondása szerint a bal felső sarokban kb 1 cm-re az oldalától van egy kis tűhegynyi halvány fehéres folt, ami inkább akkor látszódik amikor kikapcsolja a tv-t, és kb 5-10 percig. Mivel messze kellene elutaznom érte, kérdezném, hogy mennyire necces megvenni egy ilyet tv-t? Outletből vette, érvényes garanciával amit fotózott is. Nekem maga az eladó nem tünik átverősnek mivel több hirdetése is van fent de attól ez egy elég szubjektív dolog hogy kinek mennyire zavaró ez a kis hiba. Illetve másik kérdésem hogy ez később rosszabbodhat-e?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Subaru topik
- Yettel topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Path of Exile 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anime filmek és sorozatok
- Beperelte a Motorola a fél közösségi médiát
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- XIM 4 - Rendelés, tapasztalatok (Cronusmax, Venom X stb.), billentyűzet, egér használata konzolon
- További aktív témák...
- LG 77B4 - 77" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 65" S90C OLED 4K Smart TV 144hz (2023)
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció!!! Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor