Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Új, hardveres funkcióval várható a Pixel 11 széria
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
^Boss
őstag
válasz
Quadgame94
üzenetére
nekem minden is volt hozzá, viszont az emlékezetem már csak annyiban tud segíteni a méretet illetően, hogy a klasszikus 6-os tipliknél jóval vaskosabbak voltak, és a fúrásnál még a szomszéd is felhívott, hogy mi történik

#97785 SierraFox:
igen, én is csak fischerrel szoktam rögzíteni bármit is, majd max beviszem a csavarokat (azoknak ki kellene jönniük ha bármit is akarok
) egy barkácsboltba, és ott rápróbáljuk a méretet.
köszi! -
^Boss
őstag
sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy költözés miatt a gyári G2-höz járó dübeleket bukni fogom. Milyet érdemes helyette venni, ami a gyári fali állványhoz jó?
Még nem szereltem le, előfordulhat hogy kijönnek és könnyen kikövetkeztethető lesz, de hátha valaki tudja
előre is nagyon köszönöm a válaszokat! -
^Boss
őstag
Sziasztok!
vasaroltam nemreg egy 65-os g2-t, minden szuper, kiveve a coil whine. Mas is tapasztalja? Minel tobb vilagos (feher) resz van a kepen, annal brutalisabb. A gallery mod igy hasznalhatatlan, de mindenfele menuben es vilagos resznel erosen hallhato, zavaro. A tap lehet a ludas? Javitjak? (Hivtam egy szerelot, most epp varom a visszahivast)
-
-
^Boss
őstag
Van ra egybekent mod, hogy a kijelzot kikapcsolja az ember, de a hang megy tovabb? Sokszor jol jonne.
Mas: milyen hdmi kabelt ajanlotok dolby visionhoz? Az uj tv tudja, erosito tudja, igy atkapcsoltam, de az appletv kabele nem birja (nem tudom hogy azt kapta e meg amit adtak hozza, tul sok a kabel itt
), de feheren szemcsesedik minimalisan, engem zavar, vennek egy olyat, ami biztosan birja a savszelt. -
^Boss
őstag
na a szervizesek hívtak, cserélik a panelt amint megjön. [az említett 2 hetes C8-ról van szó, pixelhibával]
meg kell mondjam az LG szerviz csillagos 5-ös, csak ajánlani tudom.
persze anno volt gondom egy Sony-val, ott gari után 2 hónappal küldtek egy vadi új tv-t, mert konkrétan teljesen szétment egy része a panelnek magától, igaz az IPS TV volt még. -
^Boss
őstag
Na a b6->c8 visszavetel/csere megsem felhotlen, a c8 pixelhibas (feher pixelek csoportja minden hatterebn, rohadt zavaro, persze a jaracsonyi orulet miatt kicsusztam a 3 napbol...). Remelem cserelik a panelt..
-
^Boss
őstag
Jelentem, a b6om kicsit beegett es a szerelo szerint el kalibralta magat (egy nagyobb savban mas szinek, fenyero volt, ami eleg feltuno es zavaro volt egyszinu hatternel). A vege levasarlas lett az mm-ben, igy egy c8 valtja
korrekt az lg szerviz! -
^Boss
őstag
beléptem a klubba egy 55B6-tal. van valahol valamilyen alapvető összefoglaló az újdonsült tulajdonosoknak, vagy ha nincs, tudnátok pár kezdő tanácsot adni?

(gondolok itt használt app-okra, beállításokra, mire kell figyelni, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gitáros topic
- Óra topik
- Autós topik
- Fogyjunk le!
- Motoros topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Újszerű Hisense 55A85K OLED TV 4K/120Hz
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED 55 G2 okos TV - 139cm, 4k - színkalibrált
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- 27% - ASUS NUC 15 Performance Core Ultra 9 275HX / RTX5070 MiniPC! BeszámítOK
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 1000GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- LG UltraGear 34GP63AP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- Apple iPhone 15 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), de feheren szemcsesedik minimalisan, engem zavar, vennek egy olyat, ami biztosan birja a savszelt.
Vhiktor